Στην… εντατική ο Πανιώνιος!

Στην… εντατική ο Πανιώνιος!

Δυσοίωνο φαντάζει το μέλλον του Πανιωνίου, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Βασίλη Τσάβαλο να αποκαλύπτει στη Γενική Συνέλευση πως η μαύρη τρύπα του συλλόγου μπορεί να γιγαντωθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό δυσβάσταχτο για τα ταμεία της ομάδας που κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Δ΄ Εθνική!

«Το όνειρο τελείωσε εδώ, η πραγματικότητα είναι μπροστά μας…», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Τσάβαλου o οποίος πρότεινε λύση Πρωτοδικείου και να γίνουν δραστικές περικοπές παντού και σε όλους, ώστε η ομάδα να μην έρθει αντιμέτωπη με το φάσμα της χρεοκοπίας (και ότι αυτή συνεπάγεται). Κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν εκτός από μείωση στις δαπάνες, πωλήσεις και αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, ακόμα και λύση της συνεργασίας με τον Τάκη Λεμονή, αφού όπως κοινοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Τσολακάκη - που παρενέβη ουκ ολίγες φορές - το συμβόλαιό του ανέρχεται στις 700.000 ευρώ (ποσό, που παρά 100 χιλιάδες μάλιστα, αναλογεί στο χρέος του «Ιστορικού» έως τα τέλη Νοεμβρίου από σφραγισμένες επιταγές και τρέχοντα έξοδα, διευκρινίζοντας βέβαια πως ο 51χρονος τεχνικός έχει πάρει 60.000 ευρώ από τον ίδιο και άλλες 220-225 χιλιάδες ευρώ από τον κ. Βεντούρη…).

Η απόφαση που πάρθηκε είναι να οριστεί νέα εξαμελής διοίκηση με άτομα που θα μετέχουν εθελοντικά η οποία θα κρίνει αν θα προχωρήσει ή θα πάει στη λύση του Πρωτοδικείου, με τη δεύτερη περίπτωση να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως η συγκεκριμένη απόφαση ξεσήκωσε αρκετές αντιδράσεις αφού είναι μεν βιώσιμη οικονομικά λύση, όχι όμως και ανταγωνιστική.

«Η σεζόν τελείωσε με έλλειμμα τριών εκατομμυρίων ευρώ. Μόνο το μπάτζετ το αθλητικό φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ, κάτι που είναι δυσβάσταχτο για την τωρινή κατάσταση του Πανιωνίου», τόνισε αρχικά ο Τσάβαλος που πιθανότατα θα μετέχει στη νέα διοίκηση (μαζί με τον Θεόφιλο Αρκουμάνη) συμπληρώνοντας, αφού αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα, στις προτάσεις για αγορά των μετοχών που υπήρξαν, αλλά και στα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης: «Εάν συνεχίσουμε έτσι όπως πάμε, το άνοιγμά μας από 3 εκατομμύρια θα φτάσει στα 7 στο τέλος της σεζόν».

Ακολούθως υποστήριξε πως κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες ώστε να βρεθούν επενδυτές, αποκαλύπτοντας πως είχε δύο άκαρπες συναντήσεις με τον Γιώργο Παπαλόη («φτάσαμε να μιλήσουμε με τον διάβολο για να βρούμε κάποια λύση», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του), ενώ για τους επενδυτές από το Κουβέιτ, υπογράμμισε:  «Η μόνη ελπίδα είναι οι επενδυτές από το Κουβέιτ αλλά με το θα δεν γίνεται δουλειά. Το όνειρο τελείωσε. Η πραγματικότητα είναι αυτή. Θα πρέπει να είμαστε μαζί και να δούμε εάν μπορούμε να αντέξουμε αυτή την δοκιμασία. Ο χρόνος τελείωσε. Είμαστε στην εντατική!».

 

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved