«Γοήτευσε» τον σκάουτερ της Σίτι ο Δώνης!

«Γοήτευσε» τον σκάουτερ της Σίτι ο Δώνης!

Ο Τάσος Δώνης, «δήμιος» της ΑΕΚ στην αναμέτρηση της ομάδας Νέων (U-17) του Παναθηναϊκού με την Ενωση, κέντρισε το ενδιαφέρον του σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι, Τόνι Μπόουεν. Το Onsports έκανε… scouting report και έχει όλες τις λεπτομέρειες από την πρόσφατη περιοδεία του Αγγλου κατασκόπου στα ελληνικά γήπεδα.

Λένε, πως το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει! Σωστά, αλλά εδώ δεν πρόκειται για μήλο, αλλά για μήλα, αφού οι δύο μεγαλύτεροι απόγονοι του Γιώργου Δώνη, βαδίζουν στα χνάρια του πατέρα τους.

Η ποδοσφαιρική γαλούχηση του Τάσου και του Χρήστο, γίνεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Αμφότεροι, δείχνουν πως διαθέτουν εκτός από «δίψα» για μπάλα και το DNA να κάνουν καριέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, ο 15χρονος Τάσος, κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή του Τόνι Μπόουεν και αυτό αποτελεί από μόνο του ένα «παράσημο» στην στολή του.

Ο απεσταλμένος της Σίτι «στρατοπέδευσε» τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας, όχι μόνο για λογαριασμό του 17χρονου αμυντικού του Ατρομήτου Τάσου Καντούτση, τον οποίο παρεμπιπτόντως οι «πολίτες» έχουν βάλει εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο τους και σκέφτονται σοβαρά – όπως έχει γράψει το Onsports - να προσκαλέσουν για χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Μάντσεστερ.

Ο «κατάσκοπος» της Σίτι παρακολούθησε την περασμένη Παρασκευή (11/11) τον αγώνα Ελπίδων Ελλάδα – Γερμανία στην Τρίπολη, το Σάββατο (12/11) τον αγώνα Νέων U-17 Ατρόμητος – Ολυμπιακός στο «Μαζαράκη» και την Κυριακή(12/11) την αναμέτρηση Νέων U-17 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στο Πολυδένδρι.

Εκεί έγιναν και οι «συστάσεις» με τον Τάσο Δώνη. Ο Τόνι Μπόουεν υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας τουone man show του 15χρονου άσου των «πρασίνων». Με δύο γκολ (είχε ενεργό συμμετοχή και στο τρίτο) ο Δώνης - junior αποτέλεσε τον «σημαιοφόρο» της νίκης των «πρασίνων».

Και εάν ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης καμάρωνε χαμογελαστός τον γιο του από τις εξέδρες, ο σκάουτ της αγγλικής ομάδας αναρωτιόταν «who is Donis;»

Όχι δεν πέρασε από interview τον πιτσιρικά του Παναθηναϊκού, ίσως όμως να κράτησε την όρεξη του για το μέλλον, δεδομένο πως το όνομα του Δώνη - junior μπήκε στην ατζέντα του και ενδεχομένως να απασχολήσει στο μέλλον – μετά τους «κανονιέρηδες» - και τους «πολίτες».

Θυμίζουμε, ότι το περασμένο καλοκαίρι ο 15χρόνος πλάγιος επιθετικός κλήθηκε για δοκιμή από την Αρσεναλ.

Στο πρώτο του οικογενειακό φιλικό μεταξύ της Αρσεναλ U17 και U15 σημείωσε ένα γκολ στη νίκη της U15 με 4-2 (!) αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Πάνω που είχε ενημερωθεί ότι θα έπαιζε στον αγώνα πρωταθλήματος της συγκεκριμένης κατηγορίας με την Τσέλσι, ήταν άτυχος διότι υπέστη στην προπόνηση τράβηγμα.

Θαυμαστής του Τιερί Ανρί, γρήγορος, εκρηκτικός και με εξαιρετικά τελειώματα, αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, πιο συχνά στο αριστερό άκρο και πίσω από τον στράικερ, έχει όλο το μέλλον μπροστά του αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς…

Εκτός όμως από τον Τάσο Δώνη, ο σκάουτερ της Σίτι σημείωσε στο σημειωματάριο του, μερικά ακόμη ονόματα ποδοσφαιριστών. O λόγος για τον 15χρονο μέσο του Ατρομήτου Σπύρο Παπασπύρου και τον συνομήλικο του στον Ολυμπιακό, δεξιό οπισθοφύλακα Μάνο Γενιτσαρίδη, τους οποίους είχε την ευκαιρία να τσεκάρει το Σάββατο(12/11) στο «Μαζαράκη» στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Μπόυεν πήρε την Τρίτη(15/11) το δρόμο της επιστροφής για το Μάντσεστερ και άφησε πίσω του στα μέρη μας, πολλές νεαρές καρδιές να χτυπούν δυνατά και να ονειρεύονται την ημέρα που θα φτάσει στο γραμματοκιβώτιο τους πρόσκληση από τους «πολίτες»… Αυτό και εάν θα είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο…

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved