Η επιστροφή των επτά στο Περιστέρι!

Η επιστροφή των επτά στο Περιστέρι!

Ούτε ένα, ούτε δύο. Επτά είναι τα μέλη της «οικογένειας» του Λεβαδειακού που έχουν υπηρετήσει τον Ατρόμητο και την προσεχή Κυριακή θα «φιλοξενηθούν» σε ένα γήπεδο που γνωρίζουν σαν την παλάμη του χεριού τους.

Κι όχι μόνο έχουν υπηρετήσει τους Περιστεριώτες, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν! Οι περισσότεροι, έχουν συνεργαστεί μεταξύ τους στα Δυτικά Προάστια και έχουν μοιραστεί στα αποδυτήρια χαρές και λύπες. Το ταξίδι του Λεβαδειακού στην Αθήνα την προσεχή Κυριακή για το πρώτο ματς της ομάδας στη Super League θα είναι ιδιαίτερο για επτά μέλη των Βοιωτών που γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα για την ιδιοσυγκρασία του Ατρομήτου. Ισως αυτό το στοιχείο, βοηθήσει τους «πράσινους» να εξοικειωθούν γρηγορότερα…

Γιώργος Παράσχος

Είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τη νέα εποχή του Ατρομήτου. Αφού συνεργάστηκε για δύο σεζόν με τον Γιώργο Σπανό ως προπονητής της Χαλκηδόνας, ο Μακεδόνας τεχνικός ήταν αυτός που ανέλαβε να καθοδηγήσει τον Ατρόμητο στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Υπό τις οδηγίες του, οι Περιστεριώτες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα για πρώτη φορά στην ιστορία τους και παρουσίασαν για δύο χρόνια ένα αξιόμαχο σύνολο.  Αποχώρησε στις αρχές του Γενάρη του 2007, έπειτα από μια βαριά ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (4-1), ωστόσο στα χρόνια που ακολούθησαν, το όνομά του «έπαιξε» αρκετά σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις που η ομάδα των Δυτικών Προαστίων έψαχνε στην αγορά για νέο προπονητή.

Δημήτρης Ιωάννου

Υπηρέτησε για τρία χρόνια τον Ατρόμητο (2006-2009), συνεργαζόμενος και με τον νυν προπονητή του και μάλιστα αγαπήθηκε όσο λίγοι στο Περιστέρι, κυρίως για το μαχητικό πνεύμα του και την ηγετική του παρουσία στα αποδυτήρια. Υπήρξε αρχηγός της ομάδας την οποία και στήριξε όταν υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική και όταν το καλοκαίρι του 2009 αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του, είχε τη στήριξη των οργανωμένων οπαδών που διαφώνησαν με την αποχώρησή του.

Βαγγέλης Κουτσόπουλος

Από τις πρώτες μεταγραφές του Ατρομήτου το καλοκαίρι του 2009. Για την ακρίβεια, «κλείστηκε» πολύ πριν ανακοινωθεί η συνεργασία της ομάδας με τον Γιώργο Δώνη, καθώς το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο επρόκειτο να λήξει και ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να το ανανεώσει. Ξεκίνησε καλά την καριέρα του στο Περιστέρι, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ευνοϊκά, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα. Επειτα από 13 συμμετοχές, έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα και τον Γενάρη του 2010 ζήτησε να φύγει. Λίγη ώρα αφού λύθηκε το συμβόλαιό του,  ήρθε η πρόταση του ΑΠΟΕΛ να τον λυτρώσει δίνοντάς του την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Κύπρο.

Πασχάλης Μελισσάς

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι κατά το οποίο ο Ατρόμητος επρόκειτο να αγωνιστεί στη Β' Εθνική και η μεταγραφή του φανέρωνε τις βλέψεις των Περιστεριωτών για άμεση επιστροφή στη Super League. Στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας είχε γεμάτη σεζόν, τα δεδομένα όμως άλλαξαν σταδιακά όταν ο Ατρόμητος επανήλθε στα σαλόνια. Αποτέλεσε μία από τις λύσεις που επιστράτευσε ο Γιώργος Δώνης για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας και ουσιαστικά έγινε ο διάδοχος του Βαγγέλη Κουτσόπουλου. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Δύο στοιχεία που χαρακτήρισαν το πέρασμά του από τον Ατρόμητο; Πρώτον το ότι στη διετία που έπαιξε στη Super League δεν αγωνίστηκε ούτε μία φορά στη φυσική του θέση (αυτή του αμυντικού μέσου) και δεύτερον ότι την καλύτερή του εμφάνιση την έκανε ως στόπερ και όχι ως αριστερός μπακ. Και μάλιστα σε ένα ματς πολύ σημαντικό για την ομάδα, όπως ήταν ο εκτός έδρας επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Παναγιώτης Κόρμπος

Παλιοσειρά στον Ατρόμητο, αφού αποτέλεσε μέλος της ομάδας στην επανεμφάνισή της στη Super League προερχόμενος από τη Χαλκηδόνα. Συμμετοχές με τους «κυανόλευκους», πάντως, είχε μόνο το 2008-09 στη Β' Εθνική. Αφού δεν αγωνίστηκε σε κανένα ματς στο ξεκίνημα της περιόδου 2009-10, δόθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και στη συνέχεια τράβηξε τον δρόμο του.

Λούκας Φαβάλι

Πρόκειται για έναν από τους πιο συμπαθητικούς ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια το κατώφλι των αποδυτηρίων του Ατρομήτου. Αποκτήθηκε κι αυτός, όπως και ο Μελισσάς, το καλοκαίρι του 2008 και βοήθησε τους Περιστεριώτες να κατακτήσουν περίπατο το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Την πρώτη χρονιά της συνεργασίας του με τον Δώνη τα πράγματα κύλησαν αρμονικά, καθώς πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και σημείωσε και τρία γκολ, τα δύο εκ των οποίων πανέμορφα (με Ξάνθη εντός και Καβάλα εκτός). Πέρσι, ωστόσο, έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα και έχασε μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησής του. Αν και το καλοκαίρι ξεκίνησε προετοιμασία με τον Ατρόμητο στοχεύοντας να υπενθυμίσει σε όλους ότι παραμένει ένας οργανωτής με ποιοτικά χαρακτηριστικά, σε ανύποπτο χρόνο ζήτησε να φύγει με λύση του συμβολαίου του. Εκτιμώντας τα όσα πρόσφερε στην ομάδα και τη γενικότερη συμπεριφορά του, η διοίκηση του Ατρομήτου αποδέχθηκε το αίτημά του, υπό τον όρο να ικανοποιηθεί οικονομικά (με συμβολικό ποσό) εφόσον ο Φαβάλι υπέγραφε σε άλλη ελληνική ομάδα. Πράγμα που έγινε όταν ο Αργεντινός, άλλοτε συμπαίκτης του Τέβεζ στην Εθνική παίδων της Αργεντινής, συμφώνησε με τον Λεβαδειακό.

Ζντράβκο Πόποβιτς

Οπως και ο Κουτσόπουλος, έτσι και ο Πόποβιτς μεταγράφηκε στον Ατρόμητο το 2009 και η απόκτησή του δημιούργησε προσδοκίες. Για κάποιο λόγο, όμως, δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα της ομάδας. Και πολύ περισσότερο δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη, παρότι κάποια στιγμή έδειξε να «αναγεννιέται» πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ εις βάρος του Λεβαδειακού! Εφυγε με συνοπτικές διαδικασίες τον Γενάρη του 2010 και δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ πριν τελικά καταλήξει στους Βοιωτούς.

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved