Παπουλής: «Θα είμαι έτοιμος με τον Άρη»

Παπουλής: «Θα είμαι έτοιμος με τον Άρη»

Αισιόδοξος ότι θα προλάβει να δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο (20/11, 5.15μ.μ.) παιχνίδι με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» εμφανίζεται ο Φώτης Παπουλής με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ που χτύπησε το Σάββατο (12/11) στο ΒΑΚ στο ξεκίνημα του φιλικού με τον Εργοτέλη στον αριστερό τετρακέφαλο (σε μία σύγκρουσή του με τον τερματοφύλακα Ζαχαρία Καβουσάκη) αισθάνεται καλύτερα και εκτιμά ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος για την ερχόμενη αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

«Δεν θέλω να απουσιάσω από τον αγώνα με τον Αρη. Σήμερα (14/11) είμαι πολύ καλύτερα από το Σάββατο. Χθες (13/11) έκανα θεραπεία και σήμερα οι ενοχλήσεις που προέρχονται από αιμάτωμα έχουν υποχωρήσει» δήλωσε σχετικά  ο Φώτης Παπουλής και συνέχισε αναφερόμενος στην  κλωτσιά που δέχθηκε στον αριστερό τετρακέφαλο και η οποία στάθηκε η αιτία νʼ αποχωρήσει κουτσαίνοντας: «Οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει σημαντικά. Σήμερα  είμαι πολύ καλύτερα και το απόγευμα θα πάω να τρέξω. Θα κάνω μαγνητική εξέταση για να υπάρχει μια πιο λεπτομερής εικόνα, όμως θεωρώ σημαντικό το γεγονός ότι έχουν υποχωρήσει σημαντικά οι ενοχλήσεις που είχα. Το αιμάτωμα δημιουργήθηκε από κλωτσιά που δέχθηκα. Όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι δεν είναι τίποτε το σοβαρό. Το απόγευμα θα πάω προπόνηση και θα τρέξω.»

- Εχεις το αίσθημα της ατυχίας επειδή για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα σου παρουσιάζεται πρόβλημα τραυματισμού;

«Αυτά έχει η δουλειά μας. Είναι μέσα στη ζωή. Όμως δεν πρέπει να μένουμε σε τέτοιες άτυχες στιγμές. Θα ξεπεράσω το πρόβλημα όπως ξεπέρασα αυτά που μου παρουσιάσθηκαν πριν από μερικές ημέρες. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα πάνε καλά».

- Στην κατάσταση που είσαι σήμερα (14/11), πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να τεθείς στη διάθεση του κ. Αναστόπουλου για το επόμενο ματς με τον Αρη;

«Όπως είμαι σήμερα (14/11)  ναι. Όπως σας είπα, έχουν υποχωρήσει σημαντικά οι ενοχλήσεις και θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το αιμάτωμα που έχω είναι σίγουρο ότι θα υποχωρήσει. Φυσικά θέλω να αγωνισθώ στο παιχνίδι με τον Αρη και είμαι σίγουρος ότι θα τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για το επόμενο παιχνίδι».

-  Πόσο δύσκολο είναι το επόμενο παιχνίδι;

«Κατά τη γνώμη μου ο αγώνας με τον Αρη είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι από όλα όσα έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Σε καμία περίπτωση δεν παρασυρόμαστε από τη πορεία που έχει ο αντίπαλός μας και τους βαθμούς που έχει στον βαθμολογικό πίνακα. Ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής είναι μια νέα αρχή για όλους κι εμείς θέλουμε να έχουμε συνέχεια στην καλή πορεία του ΟΦΗ. Επαναλαμβάνω θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».

- Το γεγονός ότι έχετε μπροστά σας, ένα σερί 8 αγώνων έως τις 28/12 σας επηρεάζει;

«Είναι υποχρεώσεις της ομάδας μας. Ο ΟΦΗ πρέπει να δώσει αυτά τα ματς. Όμως εμείς σήμερα δεν ασχολούμαστε με το θέμα αυτό. Η μόνη σκέψη που είναι στο μυαλό μας είναι το επόμενο δύσκολο ματς που θέλουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Μετά τον αγώνα με τον Αρη θα μας απασχολήσει το επόμενο παιχνίδι».

{textlink02}

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved