Λέτο: «Πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Λέτο: «Πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Ο Σεμπάστιαν Λέτο δίνει σύνθημα νίκης ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι του Σαββάτου και τόνισε ότι δεν έχει σημασία, αν θα πετύχει ο ίδιος γκολ ή κάποιος συμπαίκτης του.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, μέχρι στιγμής, παραχώρησε συνέντευξη στην «Sportday». Αρχικά μίλησε για το ίδιο το ντέρμπι, το οποίο απασχολεί ήδη όλη την «ποδοσφαιρική» Ελλάδα:

«Πάντα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σκληρά. Θα πρέπει να παραμείνουμε 100% συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και στο παιχνίδι μας. Αυτό που θέλουμε είναι να πάμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν θα σκοράρω εγώ. Το σημαντικό είναι να πάμε να παίξουμε καλά και να μείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μετά από αυτό το ματς».

Στην συνέχεια τόνισε την ειδική σημασία όλων των «συγκρούσεων» μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού:

«Πρόκειται για πολύ μεγάλο παιχνίδι. Κάθε χώρα έχει ένα clasico. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όλοι είναι πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και όχι για μάχη. Δεν πρέπει κανείς σε οποιαδήποτε επίπεδο να τσακώνεται για ένα παιχνίδι ή να δημιουργεί δυσάρεστες καταστάσεις. Υπάρχουν οικογένειες που θέλουν να πάνε στο γήπεδο και να απολαύσουν το θέαμα και όχι να δουν επεισόδια. Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά και ήρεμα σε αυτό το παιχνίδι».

Και πρόσθεσε αναφορικά με πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «πράσινους»:

«Το ελπίζω και το εύχομαι. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό».

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή του, αφού ο Φερέιρα έχει αναγνωρίσει αρκετές φορές την προσφορά του στράικερ στην φετινή πορεία του Παναθηναϊκού:

«Χαίρομαι που είπε κάτι τέτοιο για μένα ο προπονητής. Είμαι βέβαια από αυτόν τον πλανήτη. Μου άλλαξε τη θέση φέτος, αφού είδε ότι μπορώ να αποδώσω στην επίθεση, είτε μπροστά, είτε στη δεξιά πτέρυγα. Πιστεύει σε εμένα και εγώ από την πλευρά μου δίνω τα πάντα ώστε να μην τον απογοητεύσω».

Και κατέληξε στην στήριξη, την οποία έχουν προσφέρει οι οπαδοί της ομάδας:

«Είναι λογικό όταν η ομάδα παίζει καλά ο κόσμος να την ακολουθεί και να την υποστηρίζει. Στην αρχή της χρονιάς είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα και τους απογοητεύσαμε. Τώρα όμως τους έχουμε δίπλα μας και είναι πολύ σημαντικό. Είναι χαρούμενοι με αυτό που βλέπουν κι αυτό ικανοποιεί παράλληλα και εμάς. Ελπίζουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Το να έχει αυτή την εικόνα το γήπεδο όπως με την ΑΕΚ είναι κάτι το απίστευτο για όλους μας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τους κρατήσουμε χαρούμενους».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved