Λόπεζ: «Δικαιωμένος που ήρθα στον ΟΦΗ»

Λόπεζ: «Δικαιωμένος που ήρθα στον ΟΦΗ»

Ικανοποιημένος από την παρουσία του στον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Τζόρντι Λόπεζ.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου, «Athletic Radio», υποστήριξε πως ήρθε στους Κρητικούς, καθώς ήθελε να αγωνιστεί σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδας της Ελλάδας.

Αναλυτικά, ο Τζόρντι Λόπεζ μίλησε για:

Την παρουσία του στην ομάδα: «Διασκεδάζω την παρουσία μου στον ΟΦΗ και την ευχαριστιέμαι. Η ομάδα πάει αρκετά καλά και από την στιγμή που έχει αυτήν την πορεία, νιώθω και εγώ αρκετά καλά».

Τις διαφορές στην Ελλάδα σε σχέση με την Ολλανδία και την Αγγλία: «Κοίταξε, κάθε χώρα έχει και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Διαφορετική είναι η ζωή σε κάθε χώρα όμως στην Ελλάδα αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ο καιρός και ο ήλιος. Ήταν κάτι που δεν το συναντούσα τα τρία τελευταία χρόνια και μου έλειψε. Σαν Ισπανός, μου αρέσει ο καλός καιρός και αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό για εμένα. Όσον αφορά τα πρωταθλήματα, στην Αγγλία οι ομάδες στηρίζονται περισσότερο στην δύναμη ενώ στην Ελλάδα υπάρχει μια «μίξη» δύναμης και τεχνικής».

Την πορεία του ΟΦΗ στην Super League: «Είναι σημαντικό ότι βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Σίγουρα, για άλλους ήταν μεγάλη έκπληξη αυτά τα αποτελέσματα όμως όταν δουλεύουμε σωστά τότε έρχονται αυτά τα αποτελέσματα. Η τακτική που ακολουθούμε μας δικαιώνει όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία του ΟΦΗ».

Τους στόχους των Κρητικών: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το μέλλον αλλά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι κακό αν σκεφτόμαστε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Πρέπει να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος και να είμαστε προσγειωμένοι. Θέλουμε και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι η αρχή της χρονιάς ακόμα και σίγουρα έχουμε δυνατότητες για να πάμε ψηλά. Όμως, είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας μετά την επιστροφή της στην Super League και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι».

Την απόφασή του να γίνει «κάτοικος» Ηρακλείου: «Αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον ΟΦΗ. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου αλλά θέλω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο».

Τους πολλούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα: «Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Ίσως να είναι καλή η ζωή στην Ελλάδα και να αρέσει στους Ισπανούς. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Εγώ είμαι εδώ γιατί ήθελα να παίξω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας αλλά και γιατί ήθελα να ζήσω την εμπειρία παίζοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Τον κόσμο των «ασπρόμαυρων»: «Δεν περίμενα ότι θα συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Περπατάω στον δρόμο και ο κόσμος μας μιλάει συνεχώς και είναι δίπλα μας. Είναι σημαντικό για εμάς που έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και μας υποστηρίζουν τόσο πολύ».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved