Παντελιάδης: «Έχω τη λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ»

Παντελιάδης: «Έχω τη λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ»

Για τον διορισμό της διοίκησης Πρωτοδικείου που… καίει τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον ίδιο μίλησε ο Ηλίας Παντελιάδης.

Το πρώην μέλος της διοίκησης του «Δικέφαλου» φιλοξενήθηκε στον αέρα του «Libero 107,4», αποκαλύπτοντας πως το θέμα κολλάει λόγω του εξώδικου που έστειλε στο Πρωτοδικείο για να μπλοκάρει τη νέα διοίκηση και να πάει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ υποχρεωτικά σε αιρετή, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές στον Θοδωρή Ζαγοράκη, υποστηρίζοντας  παράλληλα πως έχει τη λύση για τα χρέη της ΠΑΕ.

«Δεν έκανα στο δικαστήριο παρέμβαση αλλά έχω στείλει εξώδικο. Δεν έχουν δικαίωμα να είναι διοίκηση πρωτοδικείου με μετοχές στον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης, ο Μηλιωρίδης κτλ», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Παντελιάδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παντελιάδη:

Για το αν έχει παρέμβει για την απόφαση του πρωτοδικείου:

«Ναι είναι αληθές. Έχω στείλει εξώδικο ότι αν εξακολουθήσει αυτό το παράνομο με τις διοικήσεις πρωτοδικείου θα ζητήσω να αλλάξουν τα πράγματα. Πρέπει να πάει σε διοικήσεις αιρετές. Μόνο ο Βρύζας μου είχε πει ότι θα πηγαίναμε να βρούμε λύση. Τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι 32 εκ. ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις. Βέβαια είχα συνεννοηθεί με τον Βενιζέλο πριν πάει στο Υπουργείου Οικονομικών και είπαμε να πληρωθούν τα 12,8 εκ. ευρώ και να φύγουν όλες οι επιβαρύνσεις από Μπατατούδη και μετά  τα οποία και με ακολουθούν.

Αυτό το διάστημα όμως με ενέπαιξε ο κ. Βιολίδης και άλλοι αλλά εγώ έκανα υπομονή. Κάναμε μία συνάντηση με κ. Βρύζα όταν και μου είπε πως θα το προχωρήσουμε εμείς οι δύο. Η συνάντηση αυτή έγινε πριν φύγει για την εθνική και όταν επέστρεψε ο Ζαγοράκης.

Τα λεφτά που έχω βάλει εγώ δεν τα έβαλε κανένας. Θα μπορούσα να πάρω πίσω επιταγές ή να πάω στα δικαστήρια.. Τα  λεφτά που έχω βάλει εγώ είναι γύρω στα 280.000 ευρώ. Οι άλλοι που έχουν δώσει λεφτά τα έχουν πάρει πίσω σε αντίθεση με μένα που αν και θα μπορούσα να  πάω στα δικαστήρια και να πάρω πίσω λεφτά μου αλλά δεν το έκανα. Ενώ κάποιοι άλλοι σύμβουλοι που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ πήραν πίσω ότι έβαλαν και μάλιστα με τόκους».

Στη συνέχεια ο Παντελιάδης είπε:

«Δεν μπορώ να πάρω φορολογική ενημερότητα λόγω των χρεών του ΠΑΟΚ επίσης έχω να παίρνω και από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τόσα λεφτά. Επίσης μου έχουν πάρει χρήματα ο Κολντεμπέλα και ο Λιαδέλης  ο οποίος μάλιστα πήρε 55.000 ευρώ πρόσφατα από τράπεζα για επιταγή που του έδωσα να έρθει στον ΠΑΟΚ. Ενώ και ο Σούμποτιτς πήρε 75.000 ευρώ με δικαστήριο ενώ έφαγα και δύο χρόνια φυλακή συν 30.000 ευρώ.

Δε θα αφήσω στα παιδιά μου κληρονομιά τα χρέη του ΠΑΟΚ. Αυτό το λέω γιατί τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε μένα. Τα 32 εκ. ευρώ μαζί με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις είναι όλα σε μένα και αυτό γιατί ήμουν ο τελευταίος που είχα δικαίωμα υπογραφής στον ΠΑΟΚ. Για να πάνε όλα αυτά τα χρέη στον ΠΑΟΚ πρέπει να πάει σε αιρετή διοίκηση. Τώρα όλα είναι στο δικό μου ΑΦΜ. Βέβαια ονομαστικά έχουν και οι άλλοι πρόβλημα (Γούμενος,  Μπατατούδης κτλ.) αλλά αυτούς δεν τους νοιάζει τίποτα. Εγώ πάντως δεν μπορώ να πάρω φορολογική ενημερότητα».

Ακολούθως ο Παντελιάδης μίλησε για την επικοινωνία του με τον κ. Βενιζέλο και για την πρόταση που του έκανε αυτός:

«Εγώ που ενδιαφέρομαι πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε να βοηθήσει ο κ. Βενιζέλος για τα χρέη. Γιατί δεν κάνουν ρύθμιση 20 χρόνια με 500.000 ευρώ το χρόνο έτσι σε βάθος χρόνου θα ελευθερωθεί ο ΠΑΟΚ. Ο Βενιζέλος θέλει να βοηθήσει πάντα τον ΠΑΟΚ άλλωστε το χει ξανακάνει τότε που με βοήθησε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που άλλαξε ΑΦΜ στην ΚΑΕ και έτσι το χρέος έμεινε στο μηδέν.

Τώρα έχω πάνω μου 62 εκ. ευρώ και συνέχεια μπαίνουν τόκοι. Σε ΠΑΕ και ΚΑΕ».

Για το πότε έγινε η τελευταία συνάντηση με τον Βενιζέλο:

«Πριν γίνει Υπουργός Οικονομικών, είχαμε μιλήσει και μου είπε να κάνουμε αυτό. Πάντως ο Ζαγοράκης μου είπε ότι ο πρώην Υπουργός Οικονομικών κ. Οικονόμου είχε επαφή μαζί του και είπαν να δουν το θέμα αλλά αν δεν τρέξεις να πάς στην Αθήνα δεν γίνεται τίποτα.

Από την άλλη τώρα έμαθα ότι έγινε μία ρύθμιση των χρεών του πρωτοδικείου ύψους 1.100.000€ και το ωραίο είναι πως και σε αυτά όπως μου είπαν από την εφορία είμαι κι εγώ  εγγυητής! Δεν ξέρω πως αλλά μαζί με κάτι παλιά χρέη έκαναν ρύθμιση και φαίνομαι και εκεί. Σε αυτά ο ΠΑΟΚ έχει πληρώνει περίπου 10-11.000€ το μήνα»

Στη συνέχεια ανέφερε:

«Γιατί να είναι διοίκηση αυτοί που δεν βάζουν δεκάρα; Ο μόνος που μπορεί να βάλει χρήματα είναι ο Σαχπατζίδης και για χάρη του είπα ότι θα αποσύρω τις απαιτήσεις μου επειδή αυτός είναι άνθρωπος που μπορεί να βάλει χρήματα. Έτσι έστειλα το δικηγόρο μου να μην κάνει παρέμβαση στο Πρωτοδικείο Αν το έκανα τότε η έγκριση δεν θα την έπαιρναν ποτέ και είμαι σίγουρος γι΄ αυτό διότι  μίλησα με ανθρώπους του δικαστηρίου.

Κάποτε θα φτάσει να πέσει ο ΠΑΟΚ στην Δ Εθνική έτσι όπως το πάνε και αυτό γιατί τα χρέη της ΠΑΕ αυξάνονται συνέχεια αντί να μειώνονται. Μάλιστα ζήτησα να μπω στο συμβούλιο και μου αρνήθηκαν όλοι και ο Κατσαρής και ο Ζαγοράκης. Πρέπει να βρει ο Ζαγοράκης 5 άτομα που θα βάλουν λεφτά και όχι όπως τώρα που φέρνει τραγουδιστές κτλ. Αν ήμουν εγώ θα έφερνα 5 άτομα. Δεν είναι τόσο δύσκολο.

Πάντως μέσα στην εβδομάδα θα πάω να συναντήσω τον Βρύζα, όχι όμως τον Ζαγοράκη με τον οποίο τα είπαμε τόσες φορές και δεν έκανε τίποτα και θα κανονίσουμε να πάμε κάτω στην Αθήνα για να τελειώσουμε το θέμα».

 

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved