«Ο... τυφώνας Πιλάβιος ξαναχτυπά»

«Ο... τυφώνας Πιλάβιος ξαναχτυπά»

Ευθεία επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, εξαπολύει με καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, με αφορμή την... απειλή της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ για υποβιβασμό της θεσσαλικής ομάδας, σε περίπτωση μη απόσυρσης των ασφαλιστικών μέτρων κατά της Super League.

Στην ανακοίνωσή της με τίτλο «ο τυφώνας Πιλάβιος ξαναχτυπά», η Βολιώτικη ΠΑΕ παραθέτει μία σειρά από στοιχεία, που αιτιολογούν γιατί η απόφαση της ΕΠΟ για υποβιβασμό της ομάδας χάρισε γέλιο στους Έλληνες, θέτει... καυτά ερωτήματα προς τον κ. Πιλάβιο παρέχοντάς του παράλληλα συμβουλές, ενώ καταλήγει παροτρύνοντας τον ίδιο και τα όργανα της ΕΠΟ να παραιτηθούν:

«Αν νομίζετε ότι συμβάλλετε στην περιβόητη «κάθαρση και εξυγίανση» του εξ αποκλειστικής υπαιτιότητας σας άρρωστου Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο ίδιος δημόσια δηλώσατε, τότε ξεκινήστε από τους εαυτούς σας και τα εντεταλμένα όργανα σας, διότι ο σοφός λαός λέει «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Θα προσφέρετε μέγιστη υπηρεσία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ»!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει:
«Αν μη τι άλλο, η ΕΠΟ χάρισε και πάλι γέλιο στους μελαγχολικούς Έλληνες, προχθές τα μεσάνυχτα. Για την ανεκδιήγητη αυτή απόφαση (που εμάς... «μας κατατρόμαξε!!!») για υποβιβασμό της ομάδας μας (από ποια άραγε κατηγορία και σε ποια;), ας γίνουν γνωστά στους φιλάθλους τα εξής:

1. Είναι αναληθές και πέρα για πέρα εκτός πραγματικότητας, το διαλαμβανόμενο στην από 9-11-11 ώρα 23.00 απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας σας, ότι προσβλήθηκε  η απόφαση της Super League για πλήρωση των κενών θέσεων στο πρωτάθλημα της περιόδου 20-11-12.

α) Διότι προσβλήθηκε η διαγραφή του Ολυμπιακού Βόλου και ζητήθηκε από το Δικαστήριο απλώς η απαγόρευση να απολέσει ο Ολυμπιακός Βόλου  την ιδιότητα του μέλους, δηλαδή να μη αποκλειστεί από την Super League.

β) Διότι η αίτηση κατετέθη την 14-10-11 και η επιλογή των ομάδων Δόξας Δράμας και Λεβαδειακού εγένετο την 22-10-11.

2. Είναι ομοίως αναληθές ότι προσβλήθηκε απόφαση αγωνιστικού περιεχομένου στα Πολιτικά Δικαστήρια (Μονομ. Πρωτ. Βόλου) αλλά ο αποκλεισμός και η απώλεια της ιδιότητας του  μέλους, όπως ΡΗΤΑ προβλέπεται από το άρθρο 9 παρ. 2 του καταστατικού της Super League. (...Κατά της απόφασης επιτρέπεται προσφυγή στο ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ...).

3. Η ποινή για τις προσφεύγουσες παρανόμως (αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις) στα Πολιτικά δικαστήρια, ομάδες, προβλέπεται με ειδική διάταξη του αρθ. 35 παρ. 2 του Κ.Α.Π.  (Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου) που εσείς θεσπίσατε. «Σε περίπτωση που κατά παράβαση της παρ. 1 του παρόντος άρθρου, φυσικό ή νομικό πρόσωπο προσφεύγει σε πολιτικό  ή διοικητικό δικαστήριο, επιβάλλονται σε βάρος του οι ακόλουθες ποινές από την κατά περίπτωση διοργανώτρια ή την ΕΠΟ: α) Ομάδα που ασκεί προσφυγή αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος που μετέχει ή θα μετάσχει, με απόφαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας ή της ΕΠΟ, από την ημέρα άσκησης της προσφυγής και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση». Η λέξη υποβιβασμός  ελλείπει ΠΑΝΤΕΛΩΣ!

4. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

Ι. Τελικά υιοθετείτε ή όχι την άποψη της δικής σας Επιτροπής Εφέσεων, ότι έχετε εκχωρήσει μέρος του, διά του αρθ. 29 παρ. 12 Ν. 3479/2006 θεσπισθέντος,  ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ του Ελληνικού Ποδοσφαίρου στην κρατική ΕΕΑ;

ΙΙ. Με ποια απόφαση αθλητικού δικαιοδοτικού Οργάνου  έχει παύσει να ισχύει η υπ’ αρ. 179/11 ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της δικής σας Επιτροπής Εφέσεων, με την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Super League 2011-2012 με -10 βαθμούς και αβάσιμα τον θεωρείτε ομάδα Δ΄ Εθνικής;

ΙΙΙ. Με ποια διάταξη και ποιο νόμιμο δικαίωμα αφανίσατε την 28-09-11 με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας σας, το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, τους ποδοσφαιριστές της, αξίας άνω των 5.000.000 ευρώ, που κέρδισαν  τον περασμένο χρόνο τον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό σεβασμό;

ΙV. Ποιος σας έδωσε το νόμιμο δικαίωμα να θέτετε ΑΚΡΩΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ με εκδιδόμενα τα μεσάνυχτα τελεσίγραφα του είδους «ή αποσύρετε την προσφυγή σας σε 10 ώρες ή σας υποβιβάζουμε» αγνοώντας με αλαζονικό τρόπο και την απόφαση του Δοικητ. Εφ. Αθηνών που αναμένεται από μέρα σε μέρα και κατά βάναυση παραβίαση του Πειθαρχικού σας Κώδικα αρθ. 35 παρ. 2 , ενώ άλλες ομάδες είχαν ευμενή μεταχείριση σε ανάλογες περιπτώσεις;

V. Πιστεύετε ότι ο απηνής και άδικος διωγμός, ο αθλητικός ρατσισμός και οι σταλινικές μέθοδοι επί προεπιλεγμένων δύο «ποδοσφαιρικών στόχων»  προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και συνάδουν με τις συνταγματικές επιταγές περί ισονομίας; Ή μήπως καπηλεύεστε την, με απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό τρόπο, εκλογή σας να διοικείτε ολόκληρο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, με κλειστό LOBBY 57 ψήφων, εκμαυλίζοντας και τα τελευταία εναπομείναντα ίχνη της ποδοσφαιρικής ηθικής;

5. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝ

α)  Να μελετάτε προσεκτικότερα τις διατάξεις των κανονισμών που εσείς εισηγείσθε και θεσπίζονται ώστε να μην λαμβάνετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, διότι ο σοφός λαός λέει «όποιος βιάζεται σκοντάφτει».

β) Να αποφεύγετε μεσονύκτιες αποφάσεις, γιατί ο σοφός λαός λέει «της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά».

γ) Να παύσετε να λαμβάνετε εξόφθαλμα παράνομες και βάναυσα προκλητικές αποφάσεις, διότι ο σοφός λαός λέει «όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες».

6. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αν νομίζετε ότι συμβάλλετε στην περιβόητη «κάθαρση και εξυγίανση» του εξ αποκλειστικής υπαιτιότητας σας άρρωστου Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο ίδιος δημόσια δηλώσατε, τότε ξεκινήστε από τους εαυτούς σας και τα εντεταλμένα όργανα σας, διότι ο σοφός λαός λέει «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι».

Θα προσφέρετε μέγιστη υπηρεσία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ!

Τέλος αν ευελπιστείτε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα αποτελέσει εξιλαστήριο θύμα ρατσισμού και προπαγάνδας, πλανάσθε πλάνην οικτράν. Όπως επίσης σε παρόμοια πλάνη βιώνετε, αν θεωρείτε ότι η γενική ατιμωρησία θα καλύψει και ένα έκαστο εξ υμών. Συντόμως ένας έκαστος εξ υμών θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της Ελληνικής (πολιτικής και ποινικής) Δικαιοσύνης, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ θεσμό που εξακολουθεί ο Έλληνας να εμπιστεύεται.
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!»

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved