Μουλόπουλος: «Θα είμαστε διαφορετικοί»

Μουλόπουλος: «Θα είμαστε διαφορετικοί»

Ένας διαφορετικός Λεβαδειακός από αυτόν της περσινής περιόδου θα παρουσιαστεί φέτος στη Super League σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας.

Ο Θανάσης Μουλόπουλος με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra Fm» υποστήριξε ότι φέτος ο Λεβαδειακός θα είναι βελτιωμένος και θα έχει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τις προηγούμενες παρουσίες του στην Super League. Ο αρχηγός των Βοιωτών τόνισε πως ο στόχος της ομάδας είναι η όσο το δυνατό ταχύτερη εξασφάλιση της παραμονής στη Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προσμονή να ξεκινήσει και για εκείνους το πρωτάθλημα:

«Μετά από τέσσερις μήνες κι εμείς περιμέναμε να παίξουμε ένα επίσημο ματς. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει και δεν έχει ζήσει κανείς πιστεύω τόσο τραγικά πράγματα που συνέβησαν φέτος. Ας ξαναγίνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι που ήμασταν τόσο καιρό».

Για το τι Λεβαδειακό θα δούμε:

«Θα δείτε νέο Λεβαδειακό καταρχήν. Ήρθαν νέοι παίκτες, δουλεύουμε σκληρά πολύ, εδώ και τέσσερις μήνες ασταμάτητα, είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχουμε σταματήσει καθόλου από πέρυσι, κλείνουμε πέντε μήνες προετοιμασία και περιμένουμε το παιχνίδι της άλλης Κυριακής επιτέλους να έχουμε κι εμείς ένα επίσημο ματς. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, έρχεται ένας Γολγοθάς παιχνιδιών Κυριακής-Τετάρτης, θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ελπίζω στο τέλος να καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι η σωτηρία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για το γεγονός πως θα παίζουν κάθε τρεις ημέρες:

«Τόσο καιρό που περιμέναμε και κάθε μέρα να μας βάζανε να παίζουμε δεν θα είχαμε πρόβλημα».

Για το ότι έχουν δει όλους τους αντιπάλους:

«Τους ξέρουμε καλά και τους βάζουμε κι αυτούς σε μία διαδικασία να παίζουν μεσοβδόμαδα και εκεί που δεν θα μας υπολογίζουν ίσως γίνει η ζημιά».

Για τον Γιώργο Παράσχο:

«Πολύ καλός προπονητής, πολύ καλός άνθρωπος καταρχάς. Καταξιωμένος προπονητής. Κάνει πολύ καλή δουλειά και πιστεύω θα φανεί και στο γήπεδο».

Για ότι τελικά ήταν «άχρηστα» τα πλέι οφ:

«Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Τζάμπα. Που να ξέρεις τι θα συμβεί. Κάθε μέρα άλλαζαν τα δεδομένα».

Για το πόσο άλλαξε ο Λεβαδειακός από το καλοκαίρι:

«Άλλαξε η ομάδα, έφυγαν κάποιοι βασικοί παίκτες, ήρθαν κάποιοι άλλοι εξίσου καλοί, το θέμα είναι να δεθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί και σήμερα ήρθε ένας παίκτης, ο Γκρμπιτς από τον Ολυμπιακό, να τον βάλουμε κι αυτόν στο κλίμα της ομάδας, πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα είμαστε καλοί».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Σίγουρα θα ξεχωρίσει Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός πιστεύω. Ας κερδίσει ο καλύτερος δεν ξέρω. Είναι ένα ντέρμπι όλα είναι ανοιχτά μπορεί και σε μία φάση να κριθεί το ματς. Δεν μπορείς να κρίνεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Η μάχη θα γίνει από την τρίτη θέση και κάτω. Λίγο πολύ οι υπόλοιπες ομάδες είναι του ίδιου επιπέδου. Αρνητική έκπληξη μου έχει κάνει ο Άρης. Ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά και έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα. Η μάχη θα είναι μεγάλη πιστεύω πιο πολύ στις κάτω θέσεις παρά τις πιο πάνω».

Για τον στόχο του Λεβαδειακού:

«Έτσι όπως έγινε φέτος το πράγμα, η μόνη σκέψη είναι η σωτηρία της ομάδας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είμαστε ήδη μείον εννέα παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να μαζέψουμε τους πόντους που χρειάζονται και στο τέλος να είμαστε καλά».

Για το αν είναι μειονέκτημα ή πλεονέκτημα πως θα παίζουν Κυριακή-Τετάρτη:

«Με το που τελειώνει το παιχνίδι ξεχνάμε τι έχει γίνει και πάμε για το επόμενο που είναι σε τρεις ημέρες».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved