Πώς θα επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Ντέμης

Πώς θα επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Ντέμης

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δέχεται πιέσεις για να επιστρέψει στα διοικητικά της ΑΕΚ ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η ενεργή συμμετοχή του κόσμου στις βασικές συνθήκες που θέλει ο άλλοτε πρόεδρος της Ένωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει πλέον αρκετές συνομιλίες με ανθρώπους που προσπαθούν να τον πείσουν αν επιστρέψει στην ΑΕΚ. Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός και πρώην πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» πλέον δεν είναι τόσο αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, κάνει λόγο όμως για βασικές συνθήκες που πρέπει να ισχύουν έτσι ώστε να σκεφτεί πιο σοβαρά μια πιθανή επιστροφή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όσα θέλει ο Νικολαΐδης έχουν να κάνουν με την άμεση συμμετοχή του κόσμου της ΑΕΚ στην προσπάθεια που θα γίνει. Ουσιαστικά ο πρώην πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ θέλει μια επιστροφή στο 2004 και ένα παρόμοιο εγχείρημα για να σωθεί. Στην παρούσα φάση, όπως αναφέρουν οι συνομιλητές του Ντέμη, για τον άλλοτε πρόεδρο της ΑΕΚ ούτε οι Supporters αποτελούν λύση παρότι ήταν εκ των εμπνευστών του συγκεκριμένου κλαμπ.

Για τον Ντέμη Νικολαΐδη πιο σίγουρη λύση θα ήταν η δημιουργία εταιρίας λαϊκής βάσης με τη συμμετοχή 35.000 – 40.000 φιλάθλων της ΑΕΚ που θα μπορούσαν να δώσουν 20 ευρώ και να λύσουν έτσι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα οικονομικά της ζητήματα. Παράλληλα, ο Νικολαΐδης ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ηγετική παρουσία αλλά να συμμετέχει στην προσπάθεια και αυτό θα κάνει σαφές στην συνάντηση που θα γίνει – αν γίνει τελικά – με τα άλλα μέλη της κίνησης του 2004.

Ένας από αυτούς είναι κι ο Τάκης Κανελλόπουλος που παρότι δεν έχει άμεση σχέση με την ΠΑΕ πάντα θεωρείται πιθανός ρυθμιστής εξελίξεων στην ΑΕΚ. Αυτό που τονίζουν από το περιβάλλον του άλλοτε μετόχου των «κιτρινόμαυρων» είναι πως είναι κι αυτός υπέρμαχος της δημιουργίας λαϊκής βάσης. Το πρόβλημα πάντως που φαίνεται να έχουν όσοι τάσσονται με την άποψη των Νικολαΐδη και Κανελλόπουλου είναι πως θα καταφέρουν να συσπειρώσουν ξανά τον κόσμο γύρω από έναν τέτοιο εγχείρημα.

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved