Δημόπουλος: «Τσαμπούκι ο Λέτο»

Δημόπουλος: «Τσαμπούκι ο Λέτο»

Ο «Φονιάς» των ελληνικών γηπέδων μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε «τσαμπουκά» τον Σεμπάστιαν Λέτο τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τις προκλήσεις.

Ο Χρήστος Δημόπουλος, παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού, μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και πρέπει να παίξουν με το ίδιο σχήμα που χρησιμοποιεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από την αρχή της σεζόν.

Ο Χρήστος Δημόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα «Εξέδρα» τόνισε επίσης ότι περιμένει καλή απόδοση από τον Σεμπάστιαν Λέτο τον οποίο χαρακτήρισε… «τσαμπούκι» και ανεπηρέαστο από έδρες και οπαδούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού:

Ο Γιώργος Αμανατίδης είπε ότι θα σταμάταγε τον Λέτο από τη φυσούνα κιόλας…

«Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Πολύ περισσότερο στον Λέτο, που είναι τσαμπούκι και έχει αποδείξει την ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Κακό στον εαυτό του θα κάνει όποιος επιχειρήσει να τον βρίσει ή να παίξει ξύλο αντί για μπάλα. Αυτά είναι ξεπερασμένα πράγματα. Άμα είσαι μάγκας, μπες, παίξει την μπάλα σου και κέρδισε. Έτσι κάνουν οι μεγάλοι παίκτες και οι μεγάλες ομάδες».

Πιστεύεις ότι ο Λέτο θα επηρεαστεί από το κλίμα που διαμορφώνεται;

«Ο Λέτο είναι παιδί που το λέει η καρδιά του και έχει κορμί… νταμάρι. Αντέχει σε κάθε είδος πολέμου. Πραγματικού και ψυχολογικού. Δεν είδα να επηρεαστεί καθόλου πέρσι, που ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε βασικός ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Ούτε τώρα θα κωλώσει. Και μόνο που έχει παίξει στο αργεντίνικο πρωτάθλημα, φτάνει. Εκεί κάνουν τάκλιν στην… καρωτίδα. Η εχθρική ατμόσφαιρα θα τον πεισμώσει περισσότερο. Είμαι βέβαιος ότι θα παίξει την μπάλα του…»

Εσύ είχες ανάλογες εμπειρίες ως ποδοσφαιριστής;

«Ποτέ, κανείς αντίπαλος δεν προσπάθησε να μου τη βγει τα χρόνια που έπαιζα ποδόσφαιρο. Δεν είχε και νόημα, άλλωστε. Όλοι ξέρανε πως ό,τι και να έκαναν, εγώ την μπάλα μου θα την έπαιζα… Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού το άλλο Σάββατο. Καταρχήν, πρέπει η διοίκηση να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψει την ομάδα, να μπουν οι παίκτες με ασφάλεια στο τερέν. Μετά, ιδού η Ρόδος…»

Ποια η γνώμη σου για τον Ολυμπιακό;

«Είναι πολύ καλή ομάδα. Το μειονέκτημά του είναι ότι φέτος προσπαθεί να κρατήσει και τα δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ακολουθεί παιχνίδι Champions League με την Μαρσέιγ όπου παίζει την ύπαρξή του στη διοργάνωση. Πιστεύω όμως ότι θα δώσει όλο το βάρος στο ντέρμπι».

Τι διαφορές βλέπεις στον φετινό Παναθηναϊκό;

«Πέρσι όλοι παίζανε για τον Σισέ. Φέτος, παίζουν όλοι για όλους. Η ομάδα έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά τις νίκες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Δεν είναι μόνο οι νίκες, αλλά και ότι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Πέρασε με επιτυχία δυο δύσκολα τεστ αλλά τώρα έχει μπροστά του το δυσκολότερο. Αν τα καταφέρει και σε αυτό, τότε θα βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο. Θυμάστε ότι τον Αύγουστο δεν την υπολόγιζε κανείς».

Πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το ματς οι παίκτες;

«Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής. Δε θα τους υποδεχθούν και με λουλούδια. Το Καραϊσκάκη είναι κάστρο και ο Ολυμπιακός θα το υπερασπιστεί με κάθε τρόπο. Για να πάρουν αποτέλεσμα θα πρέπει να παίξουν φοβερή μπάλα. Όπως έκαναν στην Τούμπα και στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ. Μέχρι τώρα έχουν δείξει τσαγανό αλλά το ματς με τον Ολυμπιακό δεν είναι σαν τα άλλα».

fonias

Θα παίξει ρόλο το νεαρό της ηλικίας των τερματοφυλάκων;

«Ο Καπίνο έχει δείξει καλά στοιχεία αλλά είναι μικρός και άπειρος. Δεν ξέρω αν θα επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα. Είναι και αυτό ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί πριν από το άλλο Σάββατο. Νεαρός και άπειρος είναι και ο Μέγιερι αλλά θα παίξει μέσα στο σπίτι του. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα έχει κι αυτός το άγχος του».

Στη θέση του Φερέιρα θα άλλαζες το στιλ της ομάδας στο Φάληρο;

«Όχι. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίξει όπως έπαιζε μέχρι τώρα. Με επιθετικό πνεύμα, κυνηγώντας όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Αλλιώς θα είναι σαν να του βάζεις χαλινάρι. Αν αλλάξει τη συνταγή του και παίξει συντηρητικά, τότε είναι σίγουρα χαμένος. Έτσι κι αλλιώς, όπως είναι δομημένη η ομάδα δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει κι αλλιώς».

Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό και ποιο το αδύνατο σημείο του Ολυμπιακού;

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι αλλά υστερεί στην αμυντική λειτουργία. Στην προσπάθειά του να βγει μπροστά, αφήνει κενά στην άμυνά του. Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε παιχνίδι δέχεται γκολ. Μια μεγάλη ομάδα δεν επιτρέπεται να τρώει δυο γκολ από τον ΟΦΗ μέσα στο γήπεδό της, όταν μάλιστα έχει προηγηθεί με 2-0».

Πως προβλέπεις να εξελίσσεται το ντέρμπι;

«Λάθη θα γίνουν και οι δυο πλευρές. Αυτό είναι βέβαιο. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει και το παιχνίδι. Γκολ θα μπουν πάνω από δύο. Προσωπικά στο στοίχημα, θα το παίξω Over».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved