Λουτσιάνο: «Φαβορί ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι»

Λουτσιάνο: «Φαβορί ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι»

Τον Ολυμπιακό έχρισε ως φαβορί για το ντέρμπι ο Λουτσιάνο, τονίζοντας ότι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποτελεί ένα σημαντικό όπλο του.

Ο Λουτσιάνο έδωσε συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «Γαύρος». Αναλυτικά, είπε:

-Οι μέρες πλησιάζουν για το ματς με τον Παναθηναϊκό... Στον Ολυμπιακό υπάρχει καλή ψυχολογία... Πιστεύετε ότι αυτό θα τον βοηθήσει;
«Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Η ψυχολογία δεν παίζει ρόλο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Πάντα παίζει για τη νίκη και σε όλα τα ματς θέλει τους τρεις βαθμούς. Όταν μιλάμε για ένα ντέρμπι, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι πάντα ένα ξεχωριστό και δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη. Οποια ψυχολογία και αν είχε θα έκανε το ίδιο».

-Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλάι του και τον κόσμο. Πάντα βοηθάει την ομάδα...
«Σίγουρα οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα κάνουν τη διαφορά. Όπως πάντα θα δώσουν κάτι το διαφορετικό στο ματς. Όμως, θεωρώ ότι θα ήταν διαφορετικό το ματς με τους οπαδούς των δύο ομάδων στο γήπεδο. Το κλίμα θα ήταν διαφορετικό. Πάντως, ο Ολυμπιακός είναι πολύ τυχερός που παίζει έχοντας δίπλα του τόσους πολλούς φιλάθλους. Το Καραϊσκάκη είναι μια ζεστή έδρα, η ατμόσφαιρα καυτή και σίγουρα θα παίξει ρόλο αυτό».

-Μπορείτε να πείτε για το φαβορί του ματς;
«Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Σε όποια κατάσταση κι αν είναι ο Παναθηναϊκός, που δείχνει να παίρνει τα αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός στην έδρα του είναι πάντα το φαβορί και μπορεί να κερδίσει».

-Θεωρείτε ότι υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά;
«Από πλευράς Ολυμπιακού υπάρχουν πολλοί, όπως ο Τοροσίδης που ξέρει από αυτά τα ματς, ο Χολέμπας δείχνει παθιασμένος σε όλα τα παιχνίδια και φυσικά ο Μέλμπεργκ, που έχει τεράστια εμπειρία. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές μπορούν με μια ενέργειά τους να αλλάξουν τη ροή του αγώνα».

-Για τον Ιμπαγάσα ποια είναι η γνώμη σας; Φέτος δείχνει πιο ελεύθερος στο παιχνίδι του...
«Ότι και να πούμε είναι λίγο για έναν τέτοιο παίκτη. Πιστεύω ότι ο Ιμπαγάσα είναι το μυαλό του Ολυμπιακού. Αν είναι σε καλή μέρα, τότε η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Η απόδοσή του είναι πολύ σημαντική κι αν είναι καλός, βλέπουμε ήρεμο ποδόσφαιρο».

-Εκτιμάτε ότι ο Μέγιερι θα παίξει βασικός στο ντέρμπι; Πιστεύετε ότι θα αγχωθεί σε ένα τόσο κρίσιμο ματς;
«Να αγχωθεί; Για πιο λόγο; Επειδή είναι μικρός; Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε τέτοια πράγματα. Πότε θα δείξει ποιος είναι; Στο ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση αν είναι μικρός ή μεγάλος. Κάποια στιγμή πρέπει να δείξει τι αξίζει και πρέπει να αναδείξει την προσωπικότητά του. Είναι δουλειά. Παίρνεις ευκαιρίες και πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι».

-Ο Κοστάντσο έχει χάσει τη θέση του. Συμφωνείτε με αυτήν την απόφαση;
«Εγώ το καλοκαίρι άκουγα τα καλύτερα, όμως του βγάλαμε όνομα χωρίς να έχει προσφέρει απολύτως τίποτα».

-Για την άμυνα τι έχετε να πείτε; Μέχρι στιγμής έχει δεχθεί αρκετά γκολ στο πρωτάθλημα, κάτι όχι τόσο συνηθισμένο.
«Στο ποδόσφαιρο όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένη η ομάδα και στα 90 λεπτά του αγώνα. Έχει καλό προπονητή και θα τα καταφέρει στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά υπάρχουν και αντίπαλοι που θέλουν να τον χτυπήσουν. Αυτό εννοώ όταν λέω ότι κρίνονται τα πάντα στις λεπτομέρειες. Η άμυνα με Μέλμπεργκ και Παπαδόπουλο είναι φανταστική, αλλά αν δεν υπάρχει συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τότε μπορεί να γίνει η ζημιά. Έτσι, έγινε και με τον ΟΦΗ. Δεν είχε απειληθεί, αλλά έγιναν δύο λάθη και δέχθηκε ο Ολυμπιακός δύο γκολ. Είναι η λεπτομέρεια, που είπα προηγουμένως».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved