Βλάχος: «Ο Ατρόμητος ίσως το καλύτερο ρόστερ»

Βλάχος: «Ο Ατρόμητος ίσως το καλύτερο ρόστερ»

Για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής από το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Βαγγέλης Βλάχος, υποστηρίζοντας πως ο Ατρόμητος διαθέτει ίσως το καλύτερο ρόστερ!

Ο Έλληνας τεχνικός, φιλοξενούμενος στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθλητικό Μετρόπολις», εξέφρασε την έκπληξή του για την πορεία των ομάδων από τη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα παλέψουν για τον τίτλο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ειδικά στον Άρη, στον Σάκη Τσιώλη, στην υπόθεση των «στημένων», αλλά και στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Βλάχου:

«Έκπληξη για μένα που οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης δεν βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. Τον ΠΑΟΚ τον είδα στα φιλικά και στα πρώτα παιχνίδια που έδωσε στην Ευρώπη και μου έδωσε την εικόνα μιας πολύ δυνατής ομάδας. Δυστυχώς τώρα με τα αποτελέσματα που έφερε με διαψεύδει. Ανάλογα και ο Άρης που περίμενα με τον Τσιώλη στον πάγκο και τους παίκτες που έχει να είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Για μένα ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι αρνητικές εκπλήξεις», τόνισε αρχικά ο Βλάχος, συμπληρώνοντας:

«Αντίθετα ευχάριστες εκπλήξεις είναι ο ΟΦΗ και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα και ο Ατρόμητος που διαθέτει ίσως το καλύτερο ρόστερ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα παλέψουν για τον τίτλο και από εκεί και πέρα θα παλέψουν για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια η ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων ο ΠΑΟΚ και ο Άρης θα προσπαθήσουν να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν στη συνέχεια καθώς τώρα έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος».

Για τον Άρη, υπογράμμισε: «Δεν υπήρξε χημεία αν και πέρυσι όταν πήγε ο Τσιώλης έκανε πολλά πράγματα. Φέτος δεν έχει ένα σέντερ φορ και δεν κατάφερε να πάρει ένα ματς εύκολα για να αλλάξει η ψυχολογία. Περίμενα καλύτερα πράγματα να μη λέω ψέματα. Η ομάδα χρειαζόταν μια νίκη. Εάν είχε κερδίσει ο Άρης τον Εργοτέλη ίσως η κατάσταση να ήταν διαφορετική».

Για τον Τσιώλη που πήγε στον Αστέρα Τρίπολης, ομάδα στην οποία εργάστηκε, δήλωσε: «Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάει καλά. Πιστεύω στους Έλληνες προπονητές και πρέπει και οι παράγοντες να κάνουν υπομονή να τους στηρίζουν όπως και τους ξένους».

Για την υπόθεση των στημένων, σχολίασε: «Τιμωρήθηκαν τρεις άνθρωποι αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Εάν δεν μπούνε νέοι άνθρωποι που να αγαπάνε το ποδόσφαιρο και όχι για να οικονομήσουν δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας».

Για την Εθνική ομάδα, κατέληξε: «Συγχαίρω όλους όσους ασχολούνται με την Εθνική ομάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία στους διεθνείς μας που μας κάνουν περήφανους. Ούτε η επιτυχία της Εθνικής ομάδας το 2004 κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εισπράξαμε τόσα χρήματα. Όλα τα φώτα ήταν τότε στραμμένα στην Ελλάδα και δεν έγινε τίποτα. Μακάρι οι διεθνείς να πάνε καλά και να είναι πρωτεργάτες μια καλύτερης κατάστασης στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
Basket League: Συνελήφθη ξένος παίκτης για ενδοοικογενειακή βία
Basket League: Συνελήφθη ξένος παίκτης για ενδοοικογενειακή βία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved