Κατσικογιάννης: «Κεφάλαιο για μένα ο Ολυμπιακός»

Κατσικογιάννης: «Κεφάλαιο για μένα ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός αποτελεί παρελθόν πλέον για τον Γιώργο Κατσικογιάννη, ο οποίος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρεται στη σχέση του με την ομάδα του λιμανιού.

Η Δόξα Δράμας είναι το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Γιώργου Κατσικογιάννη, ο οποίος μετά από μια ολόκληρη ποδοσφαιρική… ζωή στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό δοκιμάζει μια νέα πρόκληση. Ο Κατσικογιάννης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του τονίζοντας:

«Την Παρασκευή θα υπογράψω το συμβόλαιό μου με την Δόξα. Νιώθω παράξενα που έφυγα από τον Ολυμπιακό. Εγώ ξεκίνησα από τις ακαδημίες της ομάδας, ήμουν εκεί από 12 χρονών. Ήταν είναι και θα είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα. Με τις καλές και τις κακές που πέρασα σε αυτή. Θα την αγαπάω για πάντα. Είναι δύσκολο να παίξεις σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».

Για τους λόγους που οι Έλληνες προπονητές δεν εμπιστεύονται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τόνισε: «Πιστεύω πως η πίεση για πρωταθλητισμό αναγκάζει τους προπονητές να μην βάζουν τους Έλληνες παίκτες. Πιστεύω και εύχομαι να αλλάξει αυτό. Βλέπουμε ελληνικές ομάδες και ξεκινάνε με έντεκα ξένους. Είναι άσχημο για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Για την Δόξα Δράμας, τόνισε: «Για μένα παίζει ρόλο το να πάω σε μια ομάδα και να παίζω. Αυτό το έδειξα όταν μου είπαν από τον Ολυμπιακό να πάει δανεικός δύο φορές. Δεν κάθομαι πάνω στο συμβόλαιο. Πήγα ένα χρόνο να παίξω στον ΟΦΗ και κερδίσαμε την άνοδο στην Super League».

Για τις πιθανότητες που έχει η νέα του ομάδα να παραμείνει στην Super League, υποστήριξε: «Είναι μια δύσκολη προσπάθεια που κάνει η Δόξα. Αποφάσισα να συνεχίσω εκεί για να πάρω παιχνίδια και να γίνομαι καλύτερος. Είναι δύσκολα βέβαια τα πράγματα αλλά έχει όλα τα φόντα να μείνει στην κατηγορία».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε απάντησε: «Με τον συγκεκριμένο προπονητή είναι δύσκολο να παίξουν ελληνόπουλα. Ο Φετφατζίδης έκανε καλή χρονιά και φέτος πάλι δεν έχει πάρει ευκαιρίες. Εγώ δεν συμφωνώ με τον κ. Βαλβέρδε. Υπάρχουν Έλληνες με ταλέντο αλλά δεν μπορούν να πάρουν ευκαιρίες. Προτιμάει να χρησιμοποιεί τους ξένους».

Όσον αφορά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δείχνει ότι είναι δυνατός. Πιστεύω πως θα γίνει καλό παιχνίδι και θα νικήσει ο Ολυμπιακός στο τέλος».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved