Θύρα 4: «Η διοίκηση του ΠΑΟΚ αδυνατεί να δείξει πυγμή»

Θύρα 4: «Η διοίκηση του ΠΑΟΚ αδυνατεί να δείξει πυγμή»

Θέση για όσα διαδραματίζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ πήρε η Θύρα 4 μέσω της ηλεκτρονικής της εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, Θύρα 4 ανέφερε:

«Η χρονιά που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις εξελίσσεται τον τελευταίο μήνα σε εφιάλτη. Δύο συνεχόμενες ήττες από ΠΑΟ και Αστέρα Τρίπολης, αλλεπάλληλοι τραυματισμοί, γκρίνια για τις πληρωμές ενώ από ορισμένους δημοσιογράφους ήδη έχει ξεκινήσει θέμα Μπόλονι.

ΠΟΝΑΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ

Είναι φανερό ότι τα πράγματα στο σύλλογο δεν πηγαίνουν καλά. Μέχρι ενός σημείου το αγωνιστικό δεν είχε επηρεαστεί από τα προβλήματα στη διοίκηση της ΠΑΕ όμως τώρα πια δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η περίπτωση Φλωρίδη δημιούργησε προσδοκίες στους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να μη γίνει καμία μείωση αποδοχών. Η διοίκηση υποσχέθηκε κάποια πράγματα όμως από ότι φαίνεται δεν μπορεί να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της. Από την άλλη έχουμε να κάνουμε με ορισμένους ποδοσφαιριστές που περισσότερο θυμίζουν συνδικαλιστές παρά αθλητές.

Η περίπτωση Κοντρέρας πλέον βγάζει μάτια και το χειρότερο είναι ότι η διοίκηση της ομάδας αδυνατεί να δείξει την απαραίτητη πυγμή με αποτέλεσμα ο Χιλιανός - φετινός ταξιδιώτης - να ξεφτιλίζει τον σύλλογο. Κοντά στον Κοντρέρας ακολουθούν και άλλοι συμπαίκτες του, οι οποίοι δείχνουν ανοιχτά την δυσαρέσκεια τους στην ασυνέπεια της ΠΑΕ. Το θέμα αυτό είναι πολύ μεγάλο. Ο σύλλογος πρέπει να είναι συνεπής απέναντι στους παίκτες όμως και αυτοί με την σειρά τους πρέπει να είναι λογικοί. Δυστυχώς απ ότι φαίνεται και σε αυτό το θέμα η διοίκηση έχει χάσει τον έλεγχο αφού έχοντας φανεί συνεπής τα προηγούμενα χρόνια νιώθει να είναι τώρα σε δυσμενή θέση. Έτσι δεν μπορεί να επιβληθεί στους ποδοσφαιριστές και απλά παρακολουθεί τα «καπρίτσια» τους. Ιδίως η περίπτωση Κοντρέρας και πρέπει οι άνθρωποι τις ομάδας να πάρουν θέση. Από την άλλη πρέπει και οι πληρωμές αν μη τι άλλο να συμβαδίζουν με τις υποσχέσεις που δίνει η ΠΑΕ, αφού πλέον δημιουργούνται και στον κόσμο του ΠΑΟΚ άσχημες εντυπώσεις.

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ

Το δεύτερο σημείο που φαίνεται να φέρνει τρικυμία στο σύλλογο είναι το θέμα του προπονητή. Ο Μπόλονι που δείχνει να έχει τα στοιχεία να δημιουργήσει έργο στον ΠΑΟΚ, έχει ήδη μπει στο στόχαστρο ορισμένων παικτών οι οποίοι είτε έχουν χάσει τη θέση τους στην ενδεκάδα είτε δεν αντέχουν την προπόνηση που κάνει ο Ρουμάνος.

Έχοντας την αβάντα και μερικών δημοσιογράφων προσπαθούν να πριονίσουν την καρέκλα του προπονητή. Άλλωστε μετά τον Σάντος έχουν αποδείξει ότι είναι καλοί στον τομέα αυτό. Ο Μπερέτα ήταν τρελός , ο Δερμιτζάκης είχε χωρίσει τα αποδυτήρια στα δύο, ενώ τον Χάβο που τον γούσταραν, πότε τον έκαναν προπονηταρά και πότε τον ξεφτίλιζαν. Εμείς στο θέμα των πληρωμών δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και είμαστε απλοί παρατηρητές Στο θέμα του προπονητή όμως πρέπει να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές μας ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Έχουμε τεχνικό που τον στηρίζουμε και πιστεύουμε πως μπορεί να δουλέψει σωστά κυρίως με τους νεότερους σε ηλικία. Αν ορισμένοι παίκτες νομίζουν ότι αδικούνται ή ότι δεν αντέχουν είναι ώρα να μας αδειάσουν τη γωνία».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved