Κανακούδης: «Το περιμένω πώς και πώς»

Κανακούδης: «Το περιμένω πώς και πώς»

Πανέτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση εμφανίστηκε ο Πέτρος Κανακούδης.

Ο Έλληνας άσος της Δόξας Δράμας, ο οποίος αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφική κίνηση των «Μαυραετών», μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» για την πολύμηνη απουσία του από τους αγώνες, τον Ηρακλή, αλλά και το «αιώνιο» ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

«Ήταν ένα απίστευτα δύσκολο διάστημα. Ελπίζω να μην περάσει κανείς που αγαπάει αυτό που κάνει, αυτό που πέρασα», ήταν τα πρώτα λόγια του Πέτρου Κανακούδη.

Όσον αφορά στο διάστημα που ήταν εκτός αγώνων, ο δυναμικός αμυντικός, τόνισε: «Ήταν δύσκολοι μήνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με έκαναν να γίνω σοφότερος. Δεν λέω ούτε κακίες, απλά μέσα σε αυτό το αρνητικό τοπίο που υπήρχε στην ψυχολογία μας, το προσκομίζω ως θετικό. Μου έκανε καλό σαν άνθρωπο αυτή η εμπειρία. Να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και το γραφείο που με εκπροσωπεί. Τους γυμναστές, που προπονούμασταν πρωί και βράδυ και την δεύτερη ομάδα του Ηρακλή που με δέχθηκαν να μπαίνω στο πρόγραμμά τους και να κάνω προπόνηση. Με πρόσεχαν στο παιχνίδι τους. Να ευχαριστήσω και τον προπονητή που μου επέτρεπε να μετέχω στις προπονήσεις».

Για το αν περίμενε πως ο Ηρακλής θα αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν στην Δ’ Εθνική, ανέφερε: «Εγώ δεν το πίστευα όταν έγινε η κλήρωση. Δεν πίστευα ποτέ πως θα πήγαινε ο Ηρακλής να πάει στην Καλλικράτεια να παίξει. Ότι θα αγωνιζόταν σε ένα πρωτάθλημα τέτοιο, που δεν έχει την αίγλη και το επίπεδο που έχει ο Ηρακλής».

Αναφορικά με το γεγονός πως οι Δραμινοί θα είναι «κυνηγοί» τη φετινή σεζόν, υποστήριξε: «Επειδή είμαστε άντρες και το στοιχείο μας είναι να είμαστε κυνηγοί. Είναι ένα παραπάνω για εμάς. Χθες έκανα την πρώτη μου προπόνηση και υπάρχει πολύ ενθουσιασμός και είναι η νεαρότερη σε μέσο όρο ηλικίας. Περιμένουμε να ξεκινήσουμε στο πρωτάθλημα. Υπάρχει η πίεση και το άγχος για το προσωπικό μέλλον και την ομάδα. θα είναι αισιόδοξα τα πράγματα».

Για το αν είναι πλεονέκτημα για τη Δόξα πως έχει «δει» όλες τις ομάδες της Super League, είπε: Το θέμα είναι ότι η ομάδα θα είναι σε ταξίδια όλη την ώρα. Εδώ και μόνο στη σκέψη ίσως σε κουράζει. Είναι θετικό ότι θα μπούμε και πάλι στο γήπεδο».

Ερωτηθείς για το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν, ανέφερε: «Πάντα στο πρωτάθλημα υπάρχουν ομάδες που μετά από ένα σημείο και μετά αρχίζουν και… ανοίγουν και ξεφεύγουν. Βέβαια, δεν θεωρώ έκπληξη τον Ατρόμητο. Ο ΟΦΗ είναι έκπληξη για μένα. Τα παιδιά μαζεύτηκαν και έπαιζαν πλέι οφ και παίρνουν αποτελέσματα εκτός έδρας. Ο κ. Αναστόπουλος είναι ένας καλός προπονητής, έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Θα δείξει μετά τον Γενάρη. Καλή πορεία κάνουν επαρχιακές ομάδες, όπως ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η κατάσταση με τον Άρη δεν θα συνεχιστεί. Έχει καλό υλικό. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα».

Τέλος για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Είναι ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός διανύει μια εξαιρετική περίπτωση φόρμας. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θεωρώ ότι είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Είναι και ο Ολυμπιακός που έχει δείξει ένα διαφορετικό ευρωπαϊκό πρόσωπο. Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και ίσως το καλύτερο ντέρμπι όλων των εποχών. Εύχομαι να κινηθεί στα αθλητικά πλαίσια, χωρίς να υπάρχουν παρεμβολές».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved