Λίνο: «Έτοιμοι για το Κύπελλο»

Λίνο: «Έτοιμοι για το Κύπελλο»

Την πεποίθησή του, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να υπερκεράσει και το εμπόδιο της ΑΕΚ, ώστε να φθάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εξέφρασε ο Ντορβαλίνο Άλβες.

Ο 33χρονος επιθετικός μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», τόνισε: «Γνωρίζαμε το πόσο σημαντικά ήταν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ήμασταν αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και στα δύο αυτά ματς. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και κατακτήσαμε άξια την πρόκριση. Κόντρα στον Παναθηναϊκό παρότι παίξαμε πολύ καλά δεν σκοράραμε και έτσι ήρθε η ήττα».

Για τον τραυματισμό του ανέφερε: «Νιώθω πολύ καλά. Κάθε μέρα και καλύτερα είναι η αλήθεια. Είχα έναν δύσκολο και περίπλοκο τραυματισμό, μια ιδιαίτερη εγχείρηση, αλλά σαν παίκτης είμαι πάντα προετοιμασμένος για τέτοιες καταστάσεις»

Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Πάντα ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίζει όλες τις διοργανώσεις, όπου και αν αγωνίζεται. Είμαστε στεναχωρημένοι από την ήττα της Κυριακής, γιατί παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο στόχος του Κυπέλλου είναι σημαντικός. Είμαστε πολύ κοντά στον τελικό, αλλά πρέπει να περάσουμε αρχικά το εμπόδιο της ΑΕΚ. Ήμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το ματς και έτοιμοι φυσικά για να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για το σχόλιο του Πάμπλο Γκαρσία που δήλωσε ότι: «παίκτη σαν τον Λίνο δεν θα βρούμε», σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος που ένας παίκτης σαν τον Πάμπλο Γκαρσία είπε για μένα αυτά τα λόγια. Είναι ένας παίκτης που επίσης δεν υπάρχει όμοιος του», ενώ για το που του αρέσει να αγωνίζεται, είπε: «Η φυσική μου θέση είναι αριστερός μπακ. Εμένα με ενδιαφέρει να βοηθήσω την ομάδα μου και όπου μου ζητήσει ο προπονητής εγώ θα παίξω».

Για τον Βιεϊρίνια και το αν πιστεύει ότι θα φύγει σύντομα για την Ευρώπη, απάντησε: «Είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Τον ήξερα και από την Πορτογαλία, αφού είχαμε βρεθεί και ως αντίπαλοι. Θέλω να τον έχω συμπαίκτη μου, δίπλα μου. Νομίζω, ότι του αξίζει να παίξει σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αργά ή γρήγορα πιστεύω ότι θα φύγει».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Δουλεύουμε σκληρά για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Είναι καλή ομάδα, άσχετα από την θέση που έχει. Χρειάζεται προσοχή. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι όλοι είμαστε αφοσιωμένοι στους στόχους της ομάδας. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στα καθήκοντά μας».



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved