Μανταδάκης: «Θα πάμε στο CAS αν…»

Μανταδάκης: «Θα πάμε στο CAS αν…»

Τη δικαστική οδό θα πάρει η ΠΑΕ ΟΦΗ σε περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα με τον Μάριους Σουλεάπ που έχει προκύψει. Αυτό επιβεβαίωσε ο Ντίνος Μανταδάκης με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανταδάκη στον «Athletic Radio»:

Για το αν μπορεί να ανατραπεί η απόφαση της FIFA: «Η FIFA περιμένει το έγγραφο του παίκτη ότι έχει τακτοποιηθεί. Στην τελευταία δόση υπήρχε μια καθυστέρηση. Του βάλαμε και 10 χιλιάδες ευρώ έναντι. Ενημέρωσε την FIFA και αυτή με ένα έγγραφο της μας ενημέρωσε ότι πρέπει να τακτοποιηθεί ο παίκτης, για να μην μας επιβάλουν κυρώσεις. Φτάσαμε σε ένα σημείο η FIFA να μας λέει ότι δεν έχουμε πληρώσει τον παίκτη και μας επιβάλει ποινή αφαίρεσης βαθμών. Το έγγραφο αυτό εστάλη στις 18 του Οκτωβρίου  μήνα σε εμάς. Εμείς όμως στις 17 του μήνα, είχαμε καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή. Έχουμε βεβαίωση για αυτό, με την κατάθεση του ποσού 68 χιλ. ευρώ που ήταν το τελευταίο υπόλοιπο προς τον παίκτη. Εμείς ενημερώσαμε την FIFA, ότι καταθέσαμε τα χρήματα. Μάλιστα ο παίκτης τα εισέπραξε. Αλλά ποτέ δεν ενημέρωσε την FIFA ότι πληρώθηκε. Αντίθετα άνθρωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ που μίλησαν μαζί του, τους είπε ότι θέλει άλλες 30 χιλιάδες ευρώ, για να υπογράψει. Η FIFA δεν απάντησε ποτέ στο δικό μας έγγραφο, αντίθετα έστειλε την τελευταία επιστολή ότι ζητάει την εκτέλεση της απόφασης που έχει λάβει για την αφαίρεση βαθμών. Ζητήσαμε την εξόφληση από τον παίκτη, αλλά με αυτόν έχουμε δεινοπαθήσει. Δεν την έστειλε, για αυτό και κινήθηκε η  FIFA».

Για τις νομικές ενέργειες του ΟΦΗ: «Κινούμαστε σε δυο κατευθύνσεις. Θέλουμε η FIFA να καλέσει τον παίκτη να τον ρωτήσει αν έχει εξοφληθεί. Γιατί αυτήν την στιγμή δεν υφίσταται η οφειλή  προς αυτόν. Η δεύτερη κατεύθυνση είναι να στραφούμε στο CAS αν δεν βρούμε ανταπόκριση από την FIFA. Tις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε. Περιμένουμε ενημέρωση από ένα δικηγόρο που έχουμε βάλει και γνωρίζει θέματα FIFA».

Για την αναστολή της απόφασης αφαίρεσης βαθμών από την ΕΠΟ και την Super League: «Ισως και η νομική ενέργεια που θα κάνουμε στην FIFA η Σούπερ Λίγκ να πάρει απόφαση αναστολής απόφασης. Αυτό θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Αν ο Σουλεάπ είχε στείλει το χαρτί ακόμα και μετά την απόφαση της FIFA δεν θα είχαμε προβλήματα. Δεν θελήσαμε να μπούμε στα παιχνίδια του και τον εκβιασμό του, να του δώσαμε χρήματα από τη στιγμή που έχει πληρωθεί. Να πληρώσουμε και άλλα χρήματα».

Για το ρόλο της ΕΠΟ στην υπόθεση: «Η ΕΠΟ έχει πει ότι θα βοηθήσει τον ΟΦΗ. Μέσω της ΕΠΟ στείλαμε όλα τα έγγραφα στην FIFA. Mάλιστα μέσα από την ΕΠΟ στείλαμε στην FIFA  και τα έγγραφα κατάθεσης των χρημάτων στον ποδοσφαιριστή».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved