Χριστοβασίλης: «Να φύγει ο Κρανάς»

Χριστοβασίλης: «Να φύγει ο Κρανάς»

Καυστικός και σκληρός κατά του προέδρου της διοίκησης των «Ζωσιμάδων», Γιώργου Κρανά, ήταν ο Γιώργος Χριστοβασίλης σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό. «Να παραιτηθεί και να φύγει», η απαίτηση του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η σκέψη της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα να αποχωρήσει από τους «Ζωσιμάδες» δικαιολογήθηκε από τον Γιώργο Χριστοβασίλη ως αποτέλεσμα του «πολέμου» που δέχεται η ΠΑΕ από τον πρόεδρο της διοίκησης του σταδίου, Γιώργου Κρανά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στον «Novasport FM» για το θέμα τονίζοντας:

«Φτάσαμε εδώ, αλλά είναι ιστορία μηνών. Υπάρχει μια κατάσταση δύσκολη ανάμεσα στην ομάδα και την διοίκηση σταδίου. Το γήπεδο πριν από δύο χρόνια το ανακαινίσαμε και δεν πήραμε χρήματα από τον ΟΠΑΠ όπως μας είχαν πει, παρά μόνο ένα μικρό ποσό.

Πέρυσι το καλοκαίρι όταν έγινε αντικατάσταση στον χλοοτάπητα ο ιδιοκτήτης του σταδίου αδυνατούσε να καλύψει τα έξοδα και η ΠΑΕ πλήρωσε ξανά. Κάναμε έναν διακανονισμό πέρυσι που έλεγε ότι το 15% που δικαιούται ο ιδιοκτήτης από τα εισιτήρια θα συμψηφίζεται με τα έξοδα που κάναμε ώστε να πάρουμε πίσω τα χρήματά μας. Στην πορεία ο πρόεδρος της διοίκησης του σταδίου άλλαξε και τοποθετήθηκε ο κ. Κρανάς.

Του ζητήσαμε να τηρηθεί η συμφωνία που είχε γίνει. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό αυτό δημιουργεί πρόβλημα λειτουργικότητας στην διοίκηση του σταδίου και αυτοί με την σειρά τους δημιουργούν προβλήματα στην ΠΑΕ. Έχουμε βάλει πολλά χρήματα και το γήπεδο το έχουμε κάθε 15 μέρες για τα ματς. Είμαστε ενοικιαστές χωρίς δικαίωμα.

Στο γήπεδο υπάρχουν αθλητές στίβου και εκατοντάδες παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο και κανείς δεν τους λέει ότι αυτό το γήπεδο χρησιμοποιείται για ματς Super League».

Για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ο Χριστοβασίλης τόνισε: «Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Κρανάς πήγε στην Εφορία των Ιωαννίνων και έκανε μια δωρεά προς το Δημόσιο αξίας 200.000 ευρώ. Υπάρχει μια διαμάχη από την εποχή Κούγια όταν η Εφορία σταδίου δεν είχε λάβει το 15% επί των εισιτηρίων για τα έτη2005, 2006, 2007, 2008.

Η διοίκηση σταδίου προέβη σε αγωγή εναντίον της ΠΑΕ. Το δικαστήριο δεν έχει γίνει ακόμα και θα γίνει τον Μάιο του 2012. Μιλάμε για ένα ποσό κοντά στις 170.000 ευρώ. Ίσως της ανήκουν αυτά τα χρήματα, αλλά δεν είναι τελεσίδικο. Ο κ. Κρανάς χάρισε κάτι που δεν του ανήκει».

Για τους λόγους που τον οδηγούν στην απόφαση να πάρει την ομάδα και να πάει σε άλλη πόλη, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε: «Είμαι στεναχωρημένος. Δεν βοηθούν οι τοπικοί παράγοντες. Θέλω να έχω μια ηρεμία στην ομάδα. Η εφορία σταδίου έβαλε ανταγωνιστικές διαφημίσεις στο γήπεδο. Επομένως αφού δεν μας ανήκει το γήπεδο ας το αφήσουμε και να πάμε αλλού. Μπροστά στην ηρεμία της ομάδας, όμως, δεν βάζω τίποτα άλλο.

Δεν είναι καλό για την ομάδα αυτό. Και δεν θα πάρω και ποτέ αυτά τα χρήματα που μου οφείλονται. Ας βάλει κάποιος τον κ. Κρανά στη θέση του. Θεωρώ πως θα πρέπει να παραιτηθεί, να φύγει».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η Βίρτους έστειλε την Εφές... σπίτι της και πάει στην Μπασκόνια για την πρόκριση στα playoffs
Η Βίρτους έστειλε την Εφές... σπίτι της και πάει στην Μπασκόνια για την πρόκριση στα playoffs
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved