Ο… Βοιωτός Ντιέ, καθ΄οδόν για το Ηράκλειο!

Ο… Βοιωτός Ντιέ, καθ΄οδόν για το Ηράκλειο!

Θέμα χρόνου θεωρείται στον Εργοτέλη η ανακοίνωση της μεταγραφής του Σερζ Ντιέ. Φυσικά, ασφαλώς και στο Ηράκλειο δεν περίμεναν το υποτιθέμενο και φημολογούμενο «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων του αφρικανού παίκτη με τον Λεβαδειακό, για να του στείλουν τα εισιτήρια για το ταξίδι στην Κρήτη!

Όπως αποκάλυψε το Onsports στις 31 Οκτωβρίου, οι άνθρωποι του Εργοτέλη έδειξαν αποτελεσματικά αντανακλαστικά έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντιέγκο Ρομάνο και κατάφεραν να... κλέψουν μέσα από τα χέρια του Λεβαδειακού τον έμπειρο μέσο.

Στην Λιβαδειά επέμεναν τότε πως ο παίκτης είναι «κλεισμένος», χωρίς ωστόσο να έχουν τίποτε επίσημο στα χέρια τους. Τελικά, στην πορεία οι Βοιωτοί εμπέδωσαν πως ο Ντιέ φτιάχνει βαλίτσες για το ταξίδι με προορισμό το Ηράκλειο, ενώ η απέλπιδα προσπάθεια του Γιάννη Κομπότη να αλλάξει το δρομολόγιο του ποδοσφαιριστή, έπεσε στο κενό. Παρεμπιπτόντως, για αυτό και άλλωστε ανακοινώνοντας τον δανεισμό του Πέταρ Γκρίμπιτς από τον Ολυμπιακό, η διοίκηση του Λεβαδειακού έκανε λόγο για την τελευταία μεταγραφή.

Την ίδια στιγμή, στον Εργοτέλη ψάχτηκαν τις τελευταίες ημέρες μήπως καταφέρουν να χρησιμοποιήσουν άμεσα τον Ντιέ, δεδομένο πως η ΕΠΟ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα εάν προτίθεται να ανοίξει την νέα έξτρα μεταγραφική περίοδο (για παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από ομάδες που υποβιβάστηκαν για μη αγωνιστικούς λόγους) και για άλλες ΠΑΕ, πλην του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας. Κάτι τέτοιο πάντως επί του παρόντος τουλάχιστον δεν φαίνεται στον ορίζοντα, χωρίς πάντως να αποκλείεται.

Σε κάθε περίπτωση, στο Ηράκλειο περιμένουν να υποδεχτούν εντός των προσεχών ημερών τον Ντιέ στο νησί, προκειμένου να ξεκινήσει ο παίκτης άμεσα προπονήσεις, να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου για το παιχνίδι πρωταθλήματος της 3ης Ιανουαρίου με την Ξάνθη στο Παγκρήτιο.

Οσο για την θέση που θα πρέπει να αδειάσει προκειμένου να... χωρέσει ο Ντιέ στο ρόστερ της ομάδας, το οποίο απαριθμεί αυτή την στιγμή πέντε ξένους; Οι Σασιασβίλι, Λεάλ, Τζούνιορ και Γιοβάνοβιτς μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια, αφού κατά τα φαινόμενα θα γίνει μία μίνι διακοπή συμβολαίου στον τραυματία Ρομάνο, ο οποίος έτσι και αλλιώς έχει τεθεί νοκ – άουτ για το υπόλοιπο κομμάτι της φετινής σεζόν.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved