Μαχλάς: «Μακάρι να πάει ο Μάντζιος στη Μονακό!»

Μαχλάς: «Μακάρι να πάει ο Μάντζιος στη Μονακό!»

Ο ΟΦΗ δεν θα πει «όχι» σε επίσημη πρόταση από τη Μονακό για τον Βαγγέλη Μάντζιο, σύμφωνα με τον Νίκο Μαχλά.

Όπως σας ανέφερε από χθες το Onsports, η πολύ καλή παρουσία του Έλληνα επιθετικού απέναντι στον Πανιώνιο… ανάγκασε τους «Μονεγάσκους» να προσθέσουν το όνομα του υψηλόσωμου φορ στο «μπλοκάκι» τους και όπως αναφέρει ο πρόεδρος των Κρητικών στην «Εξέδρα», σε περίπτωση που φτάσει επίσημη πρόταση, κανένας στον Όμιλο δεν πρόκειται να «κόψει» το μέλλον του Βαγγέλη Μάντζιου.

«Μακάρι για τον παίκτη να πάει στη Μονακό. Δεν θα πούμε «όχι» σε περίπτωση που δεχθούμε επίσημη κρούση. Άλλωστε δεν θέλουμε να «κόψουμε» το μέλλον κανενός ποδοσφαιριστή, ενώ σίγουρα θα μας κολακέψει ως σύλλογο να μην χτυπήσει την πόρτα μία μεγάλη ομάδα σαν τη Μονακό», ήταν η πρώτη αντίδραση του Νίκου Μαχλά.

Όσον αφορά στο «μυστικό» της φετινής παρουσίας του ΟΦΗ στην Super League, υποστήριξε: «Η δουλειά είναι το μυστικό της επιτυχίας. Μεγάλη σημασία προφανώς έχει και η σωστή διαχείριση του ρόστερ που κάνει ο Νίκος Αναστόπουλος. Μην ξεχνάτε ότι αν ο καπετάνιος δεν είναι καλός, σαφώς τα πράγματα δεν μπορούν να λειτουργούν σαν ρολόι».

Για το που στηρίζεται η ομάδα τη φετινή σεζόν, ανέφερε: «Ένα σημαντικό στοιχείο είναι η ομοιογένεια. Η χημεία μεταξύ κόσμου – παικτών – διοίκησης αποτελεί σημαντική αλυσίδα. Τα όποια προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσεως, μας έχουν συσπειρώσει όλους. Επίσης, θα σταθώ στην ποιότητα των παικτών που διαθέτουμε όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και σε ό,τι αφορά και τους χαρακτήρες τους».

Αναφορικά με τα «βαρόμετρα» του ΟΦΗ, ο Νίκος Μαχλάς, απάντησε: «Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα που έχει τον Μέσι. Ούτε Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός όπου υπάρχουν οι Λέτο, Μιραλάς ή Τζεμπούρ. Θεωρώ ότι είναι ευλογία που ο ΟΦΗ δεν στηρίζεται αποκλειστικά σε έναν παίκτη. Ο καθένας παίζει σημαντικό ρόλο».

Τέλος, για τη συνέχεια στην Super League, ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, τόνισε: «Δεν μπορείς να βλέπεις το δάσος και όχι το δέντρο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δεν πρέπει να αποκλίνουμε καμιά στιγμή απ’ αυτό. Ο ΟΦΗ κατεβαίνει σε κάθε γήπεδο για να πάρει αυτό που του αξίζει. Δεν θέλω να μπαίνω στη διαδικασία να πω ποιο επιθυμώ να είναι το μάξιμουμ των βαθμών από τα συγκεκριμένα ματς. Έχουμε τις δυνατότητες να προσθέσουμε στη συγκομιδή μας βαθμούς, αλλά το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved