Μποροβήλος: «Έχει όλα τα εχέγγυα ο Τσιώλης»

Μποροβήλος: «Έχει όλα τα εχέγγυα ο Τσιώλης»

Την ικανοποίησή του για την κατ΄ αρχήν συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης με τον Σάκη Τσιώλη, εξέφρασε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος των Αρκάδων, με δηλώσεις του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη νίκη του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και στον Στάικο Βεργέτη τον οποίο όπως υποστήριξε, ο Αστέρας στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου:

Για τον Σάκη Τσιώλη, τόνισε: «Υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με τον κύριο Τσιώλη. Είναι καθαρά τυπικό το θέμα για να ολοκληρωθεί. Η ομάδα κάνει μια νέα αρχή. Έχει όλα τα εχέγγυα, γιατί κατά γενική ομολογία το υλικό της είναι πάρα πολύ καλό. Απομένει να γίνει και σύνολο, διότι είναι καινούριοι παίκτες και χρειάζονται το χρόνο τους και φυσικά σωστή καθοδήγηση. Ο κύριος Τσιώλης είναι ικανός να οδηγήσει την ομάδα σε καλή πορεία. Επίσης, έπαιξε ρόλο ότι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Όταν γίνεται αλλαγή στα μέσα της σεζόν, καλό είναι ο νέος προπονητής να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος και ο προπονητής θα έχει χρόνο να δουλέψει».

Για τον Στάικο Βεργέτη, σχολίασε: «Η διοίκηση αναγνωρίζει το έργο του κυρίου Στάικου. Για αυτό και δεν δίστασε να του αναθέσει ένα βαρύ φορτίο, να καθοδηγήσει την ομάδα απέναντι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αυτό δείχνει ότι και τον εμπιστευόμαστε, αλλά και η απόφασή μας να τον διατηρούμε στην ομάδα ως γυμναστή και βοηθό προπονητή για πέντε συναπτά έτη δείχνει πολλά. Δικαίως απολαμβάνει αυτή την εμπιστοσύνη μας με το έργο του.

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός, το έχουμε υπ' όψιν μας και ελπίζουμε στο μέλλον θα μπορέσει να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Εμείς προκειμένου να μην κάψουμε αυτό το παιδί, του παρέχουμε κάθε δυνατότητα επιμόρφωσης, εξάσκησης κοντά στους εκάστοτε προπονητές της πρώτης ομάδας και είμαστε αρωγοί σε διάφορα σεμινάρια προπονητικής. Στοιχεία που πιστεύω ότι θα τον ολοκληρώσουν στο αγωνιστικό κομμάτι. Μακάρι, όνειρό μας είναι, η ομάδα να είναι σε αρκαδικά χέρια, σε χέρια δικών της ανθρώπων. Θα είναι ευχής έργον για τον Στάικο κάποια στιγμή να αναλάβει τα ηνία της πρώτης ομάδας».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, υπογράμμισε: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλο τον κόσμο της Τρίπολης, που είναι κοντά στην ομάδα. Η ομάδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Αλλά εμείς δεν στεκόμαστε σε αυτήν. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει συνεχή καλή παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας δεν είχε νίκη μέχρι τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, κατέληξε: «Πάγια γραμμή της διοίκησης και των ιδιοκτητών της ομάδας να μην φορτώνουμε τις ευθύνες σε ανθρώπους που έχουν φύγει από το τεχνικό τιμ. Πιστεύουμε ότι ο καθένας έχει βάλει το λιθαράκι του. Επαναλαμβάνω οι παίκτες χρειάζονταν και χρόνο. Ήμασταν και άτυχοι. Στα δέκα δευτερόλεπτα με την Ξάνθη είχαμε αυτογκόλ.

Επιπρόσθετα η ομάδα πέρασε μια δικαστική περιπέτεια μακροχρόνια. Έφτασε στο σημείο να γυρίσει πίσω από το ξενοδοχείο στο Αγρίνιο. Όλα αυτά την επηρέασαν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να μην έχει βρει τα βήματά της. Επίσης, οι πολλές διακοπές εμπόδισαν την ομάδα να βρει τα πατήματά της. Η ομάδα πλέον απερίσπαστη στα αγωνιστικά της καθήκοντα και δεν υπάρχει το παραμικρό που να σκιάζει την πορεία της. Κατέπεσαν όλες οι συκοφαντίες τρίτων, οι οποίοι προσπάθησαν να μας εμπλέξουν. Πλέον είναι καιρός να ασχοληθούμε με τα καθαρά αγωνιστικά θέματα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved