Βεργέτης: «Ο Αστέρας έχει καλό ρόστερ»

Βεργέτης: «Ο Αστέρας έχει καλό ρόστερ»

Για τις αλλαγές που επέφερε στον Αστέρα Τρίπολης οδηγώντας την ομάδα στο πρώτο τρίποντο της σεζόν, μίλησε ο Στάικος Βεργέτης, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών.

Ο γυμναστής των Αρκάδων και από τους βασικότερους… υπεύθυνους της νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκε στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας και στο τι πρόλαβε να αλλάξει το διάστημα που βρίσκεται στο «τιμόνι» της, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εικόνα του «Δικέφαλου», αλλά και τη μη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεργέτη:

Ερωτηθείς για το πόσο δύσκολο είναι να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας, τόνισε: «Είναι δύσκολο αλλά το καλό είναι ότι όταν ξέρεις το υλικό όλα είναι πιο εύκολα. Δύσκολο είναι να αναλάβει κάποιος και να μην ξέρει το υλικό. Εκεί υπάρχει πρόβλημα. Εξαρτάται τι σχέση και τι επικοινωνία έχεις με τους παίκτες. Εννοώ να έχεις μια σχέση σεβασμού και εκτίμησης. Έχουμε αυτή την επαφή και μπόρεσαν να με δουν σαν μέλος του τιμ και σαν προπονητή».

Σχετικά με το τι πρόλαβε να αλλάξει, σχολίασε: «Τα πάντα όπως στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο αν δεις την αιτία. Εντοπίζεις την αιτία και κάνεις ότι μπορείς να το αλλάξεις και να το βελτιώσεις. Αυτό κάναμε και εμείς. Είδαμε την ήττα από τον Εργοτέλη, κακό αποτέλεσμα και κακή εικόνα. Μας έλειψε ο εγωισμός, το είδαμε και είπαμε πάμε να το αλλάξουμε. Και αυτό έγινε».

Το φετινό καλοκαίρι, ήταν το πιο δύσκολο για την ομάδα της Τρίπολης, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο Βεργέτης: «Ο Αστέρας έχει περάσει πάρα πολλά από τα τέλη της περασμένης σεζόν. Πέρασε δοκιμασίες και ταλαιπωρίες. Όσο και αν προσπάθησε το τμήμα να μείνει ανεπηρέαστο δεν τα κατάφερε. Παίκτες άφησαν τις πατρίδες τους για να δουν την καριέρα τους αλλά δεν γινόταν εύκολα. Έχει καλούς παίκτες αλλά και κάποιες αδυναμίες. Αν δουλευτούν θα πάνε όλα καλύτερα γιατί έχουν καλό ρόστερ».

Το μεγάλο ερώτημα που ταλανίζει πολλούς είναι γιατί ο κόσμος δεν στηρίζει την ομάδα, εκείνος πιστεύει: «Εγώ που κατάγομαι από την Τρίπολη και μιλάω με τον κόσμο. Αν εξαιρέσουμε το οικονομικό τις άλλες αιτίες δεν μπορώ να τις καταλάβω. Θεωρώ πως είναι κάποιες δικαιολογίες. Ο κόσμος έχει «χαλαστεί» από κάποια γεγονότα και κάποια πρόσωπα. Έρχεσαι στο γήπεδο για να δει ποδόσφαιρο και όχι να «χαλαστεί» με πρόσωπα».

Για το αν θα σωθεί εύκολα ο Αστέρας, είπε: «Όποιος δεν έχει σωθεί, κινδυνεύει. Όσο δεν σώζεσαι μαθηματικά έχεις πρόβλημα. Πατάμε τα πόδια στη γη».

Τέλος σχολίασε και την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Το ποδόσφαιρο είναι άτιμο πράγμα. Ανάλογα που θα πάει η μπάλα. Δεν κρίνεται μια ομάδα από ένα ματς. Ήταν κουρασμένος αλλά θα μπορούσε να παίξει και καλύτερα. Μας πίεσε πάρα πολύ».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved