Ελιάνα Βάργκας: «Εγώ και ο Φαμπιάν»

Ελιάνα Βάργκας: «Εγώ και ο Φαμπιάν»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η σύζυγος του Φαμπιάν Βάργκας, Ελιάνα, στην κυριακάτικη «Espresso». Η όμορφη σύζυγος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ δηλώνει ευτυχισμένη στην Ελλάδα, ενώ αναφέρεται στα μελλοντικά της όνειρα.

Για την ζωή της στην Αθήνα, τη γνωριμία της με τον Φαμπιάν Βάργκας, την καθημερινότητά τους και τα σχέδια του ζευγαριού για το μέλλον μίλησε η Ελιάνα Βάργκας στην «Espresso». Αναλυτικά η ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

- Πώς είναι η προσαρμογή στην Αθήνα;

«Ηταν έκπληξη για μένα που στην Αθήνα σχεδόν όλοι μιλούν αγγλικά. Αυτό μας βοήθησε και η προσαρμογή είναι καλή».

- Τι σου αρέσει μέχρι στιγμής περισσότερο στην Ελλάδα;

«Η ιστορία της χώρας. Μου αρέσει να πηγαίνουμε σε μνημεία. Θέλω μέχρι να γυρίσουμε στην Κολομβία να έχουμε δει διάφορα πράγματα στην Ευρώπη. Σαν τη Ρώμη, την Αίγυπτο, έτσι και στην Ελλάδα. Πήγαμε στην Ακρόπολη, στο Σύνταγμα, στα αρχαιολογικά μουσεία».

- Η νυχτερινή ζωή στην Αθήνα;

«Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε πάει κάπου... Δεν μας αρέσει πολύ η νυχτερινή ζωή. Αν βγούμε έξω, μας αρέσει να πάμε για φαγητό ή σε συναυλίες ή σινεμά».

- Μίλησέ μας λίγο για εσένα...
«Είμαι από το Κάλι της Κολομβίας. Στην Κολομβία έχω πάρει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στην Αργεντινή έκανα μαθήματα για e-design και τώρα κάνω μαθήματα εξ αποστάσεως σε ισπανικό κολέγιο για graphic design».

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΜΠΙΑΝ

- Πώς έγινε η γνωριμία σας;

«Μια φίλη μου από το σχολείο μου είπε ότι θα έβγαινε με παρέα του αγοριού της. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ‘’το αγόρι μου έχει έναν φίλο που νομίζω ότι θα σου αρέσει. Θέλεις να έρθεις μαζί;’’. Βγήκαμε αρκετές φορές από εκείνη την ημέρα και μετά με τον Φαμπιάν για σχεδόν έναν μήνα. Μετά ,ήμασταν μαζί...»

- Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

«Ναι, ήταν. Είμαστε πια τρία χρόνια παντρεμένοι αλλά είμαστε μαζί έντεκα χρόνια. Εχουμε αποκτήσει την Καμίλα, που είναι τώρα τεσσεράμισι χρόνων. Γνωριστήκαμε στην Κολομβία. Χωρίσαμε για έξι μήνες, όταν έφυγε για την Αργεντινή για να παίξει στην Μπόκα Τζούνιορς. Είπαμε να δούμε πώς θα είναι, αλλά καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Πήγα και τον συνάντησα και μου είπε ‘’θα έρθεις εδώ να μείνεις μαζί μου’’».

- Τι ήταν εκείνο που έκανε και σε κέρδισε;

«Έχουμε πολλά κοινά. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα σπορ. Δεν αγαπούσα την ομάδα του στην Κολομβία (σ.σ.: η Αμέρικα) γιατί ήταν σε κόντρα με την ομάδα μου, αλλά μου αρέσει το... πνεύμα του. Είναι ένα άτομο που πάντα κάνει ό,τι λέει και δεν του αρέσει η νυχτερινή ζωή. Είναι επαγγελματίας. Σινεμά, φαγητό και πολύ, πολύ ευγενικός!»

- Πώς αντέδρασε η οικογένειά σου όταν τους είπες πως θα παντρευτείς ποδοσφαιριστή;

«Όταν το είπα στον πατέρα μου, δεν του άρεσε καθόλου. Μου είπε πως θα με προσέξει στην αρχή και μετά θα με παρατήσει. Πως θα έχει άστατη νυχτερινή ζωή. Πως θα κοιτάζει πολλές κοπέλες. Ομως, όταν τον γνώρισαν, άλλαξαν γνώμη. Οταν έμαθαν πως σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων κιόλας, τους άρεσε πολύ. Ολα άλλαξαν τότε. Σκέφτηκαν ότι μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα εκτός από το ποδόσφαιρο. Και δεν έχουν πλέον κανένα πρόβλημα μαζί του...»

«Θα τιμήσει το συμβόλαιό του»

- Πώς βλέπεις την κατάσταση στην Ελλάδα;

«Δεν καταλαβαίνω ελληνικά και δεν βλέπω τηλεόραση. Ξέρω για την κρίση από την ισπανική τηλεόραση. Η Ελλάδα τώρα, μετά, λένε, η Ισπανία και έπειτα η Ιταλία. Αυτό που έχω διαπιστώσει εγώ είναι πως στην Αθήνα όλα είναι ακριβότερα από την Ισπανία. Χρειάζεσαι τα διπλά λεφτά για την καθημερινότητά σου!»

- Στην Κολομβία είναι και εκεί δύσκολες οι καταστάσεις με τα οικονομικά;

«Οχι, είναι διαφορετικό. Με την κρίση δεν έχουμε τόσο πρόβλημα. Με τη βία είναι περίεργα...»

- Η κρίση στην Ελλάδα μήπως αγχώνει τον Φαμπιάν για τα χρήματά του; Μήπως σκέφτεται να φύγει το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, όπου τελειώνει η συμφωνία του;

«Ο Φαμπιάν έχει το συμβόλαιό του και θα το τιμήσει. Δεν ανησυχεί αυτήν τη στιγμή για κάτι. Αλλωστε, δεν... ξοδεύουμε και τόσα πολλά. Είμαστε μια φυσιολογική οικογένεια. Αγοράζουμε ό,τι χρειαζόμαστε...»

- Είναι ικανοποιημένος από την ΑΕΚ;

«Μέχρι στιγμής, ναι. Ολα είναι καλά».

Η επίμονη θαυμάστρια

Μια θαυμάστρια του Φαμπιάν στο Μπουένος Αϊρες (όταν αγωνιζόταν στην Μπόκα) είχε αναστατώσει την ηρεμία του ζευγαριού. Θυμάται η Ελιάνα:

«Στην Κολομβία ζούσαμε σε ένα διαμέρισμα και δεν είχε γίνει ποτέ κάτι περίεργο με θαυμάστριες. Ερχόντουσαν απλώς κάτω από το σπίτι και του έφερναν αρκουδάκια, τούρτες, για να τον πλησιάσουν. Στην Αργεντινή όμως υπήρχε ένα πιο ιδιαίτερο περιστατικό. Ερχόταν συνεχώς μια κοπέλα στην προπόνηση και στους αγώνες. Ηταν στην πόρτα πριν πάει στην προπόνηση ο Φαμπιάν, αλλά ήταν εκεί και αφού έφευγε! Και είχε πάντα μια διαφορετική φωτογραφία του για να την υπογράψει. Και του έδινε και γράμματα. "Θέλω να σε γνωρίσω" του έλεγε.
Στην αρχή, ήταν χαμηλών τόνων, αλλά με τον καιρό έγινε πολύ πιεστική. Του έλεγε "θέλω να ζήσω μαζί σου, θα είμαι καλύτερη από την κοπέλα σου, αν με παντρευτείς" και άλλα τέτοια... Οταν σοβάρεψε το πράγμα, αναγκάστηκε ο Φαμπιάν να την απομακρύνει. Της είπε πως "εγώ σε σέβομαι και αυτό δεν γίνεται. Μην τα μπερδεύεις τα πράγματα"... "Εντάξει" του απάντησε εκείνη "δεν θα έρθω ποτέ ξανά". Του έστειλε ένα γράμμα ότι έφυγε από το Μπουένος Αϊρες, γιατί δεν μπορούσε να ζει εκεί χωρίς να είναι μαζί του. Και πράγματι! Εξαφανίστηκε από τότε! Κάποια στιγμή αρκετά μετά, του έστειλε μια κάρτα όταν ήταν στην Εθνική Κολομβίας και τον ρωτούσε τι κάνει εκείνος και η οικογένειά του».

- Αγαπημένη ταινία;

«Dirty dancing» για εμένα και το «Forest Gamp» για τον Φαμπιάν».

- Αγαπημένος ηθοποιός;

«Ρόμπερτ Ντε Νίρο».

- Αγαπημένος τραγουδιστής;

«Το γκρουπ των Black Eyed Peas και κολομβιανή μουσική».

- Το μεγάλο όνειρό σου για το μέλλον;

«Τα όνειρά μου πάντα είναι ίδια με τον Φαμπιάν. Στο μέλλον θέλω να έχουμε μια ωραία οικογένεια στην Κολομβία. Και να αποζημιωθούν όλες αυτές οι θυσίες μας αυτά τα χρόνια. Για την Καμίλα θέλω να τη δω στα σπορ. Τένις ίσως. Της αρέσει επίσης το μπαλέτο, ο χορός, το κολύμπι. Είμαστε αθλητική οικογένεια. Αυτός είναι ο τρόπος ζωής μας και κάπως έτσι θα ήθελα να δω και την Καμίλα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved