Τα κέρδη του ΟΦΗ από τη Νέα Σμύρνη

Τα κέρδη του ΟΦΗ από τη Νέα Σμύρνη

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στον ΟΦΗ μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη για την 9η αγωνιστική.

Οι Κρητικοί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παρουσιάστηκαν δυνατοί και κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους για πέμπτη αγωνιστική. Η μοναδική ήττα για τους Ηρακλειώτες ήταν απέναντι στην SKODA για την 4η αγωνιστική, όπου ο ΟΦΗ είχε ηττηθεί με 3-1 στα «Πηγάδια».

Έκτοτε, το «συγκρότημα» του Νίκου Αναστόπουλου μετράει τρεις νίκες, με Εργοτέλη και ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ» και με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ έχει και δύο ισοπαλίες κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ολοκληρώνοντας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με άριστα.

Οι Κρητικοί δείχνουν πως «παλεύουν» όλα τα ματς ανεξαρτήτου αντιπάλου, ενώ έχουν σχέδιο και τακτική στο παιχνίδι τους, «κλείνοντας» τους διαδρόμους προς την εστία του Ρόι Κάρολ, «χτυπώντας» σε καίρια σημεία τους αντιπάλους τους.

Ένα ακόμα σημαντικό σημείο για τους «ασπρόμαυρους» είναι η πολύ καλή παρουσία του Βαγγέλη Μάντζιου, για ένα ακόμα ματς. Μάλιστα, στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ εκφράζουν την απορία τους για τη μη κλήση του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα. ωστόσο, ο Έλληνας άσος, υποστηρίζει στο «περιβάλλον» του την αισιοδοξία του για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα».

Παράλληλα, στα θετικά για τους Κρητικούς είναι η παρουσία του Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του, ανοίγοντας το… δρόμο για τη νίκη των νησιωτών στο 25’ ενώ ήταν ο άνθρωπος που έβαλε… τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων για την ισοφάριση στο 80’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Μάλιστα, κόντρα στον Πανιώνιο, ο ΟΦΗ έδειξε τεράστια φυσικά αποθέματα. Το «συγκρότημα» του Νίκου Αναστόπουλου ξεκίνησε τελευταίο την προετοιμασία του για την Super League, με εξαίρεση τους Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, ωστόσο με σωστή διαχείριση από τον «Αλενατόρε» κάτι τέτοιο δεν έχει φανεί στον αγωνιστικό χώρο.

Η εξαιρετική παρουσία της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχει φέρει αισιοδοξία σε όλους στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ, τονίζοντας πως αν οι «ασπρόμαυροι» συνεχίσουν με τον ίδιο… ρυθμό, τότε θα έχει εξασφαλιστεί από τον πρώτο γύρο η παραμονή στην κατηγορία, που αποτελεί τον πρώτο στόχο.

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved