Κωστούλας: «Ξαφνιάσαμε πολύ κόσμο»

Κωστούλας: «Ξαφνιάσαμε πολύ κόσμο»

Ο Αστέρας Τρίπολης ξάφνιασε πολύ κόσμο με την εμφάνισή του και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Θανάση Κωστούλα.

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος το καλοκαίρι «μετακόμισε» στην Τρίπολη για λογαριασμό των «κυανοκίτρινων» σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» υποστήριξε πως οι Αρκάδες θα πρέπει στη συνέχεια να δείχνουν το ίδιο πάθος, όπως κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρλα», ενώ μίλησε και για τις περιπέτειες που πέρασε η ομάδα.

«Η ομάδα όπως γνωρίζετε έχει περάσει πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα και αρκετά εξωαγωνιστικά. Όλα αυτά έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα και όλοι ελπίζουμε ότι αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα. Ξαφνιάσαμε πολύ κόσμο, γιατί είχαμε και πιο εύκολα, θεωρητικά παιχνίδια, αλλά η εικόνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε», ήταν το πρώτο σχόλιο του Θανάση Κωστούλα.

Και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ προερχόταν από ένα πολύ δύσκολο ταξίδι και έναν δύσκολο αγώνα στην Ευρώπη. Ακόμα ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ ήρθε με πολλές απουσίες. Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Ξέραμε ότι δεν έχει πολλές βοήθειες από τον πάγκο και κινδυνέψαμε μόνο στο τελευταίο 20λεπτο».

Όσον αφορά στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, απάντησε: «Ο Στάικος Βεργέτης είναι ένας άνθρωπος που είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα και την γνωρίζει πολύ καλά. Πιστεύω ότι βοήθησαν όλα τα παιδιά. Αυτοί που αγωνιστήκαμε, αυτοί που ήταν στον πάγκο αλλά και στην εξέδρα, γιατί είχαμε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Το ρόστερ της ομάδας δεν είναι άσχημο. Είναι πολύ καλό. Αυτό που είναι σημαντικό είναι βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο το πάθος που βγάλαμε χθες».

Για τη δυσκολία συνεννόησης με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν μιλούν ελληνικά, τόνισε: «Πολλοί υποστηρίζουν πως η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι μία. Βέβαια το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η γλώσσα αλλά να γνωρίζεις τους συμπαίκτες σου. Έχουμε το πρόβλημα ότι είμαστε πολύ νέοι ποδοσφαιριστές που δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Με όλα αυτά που έγιναν, που παίξαμε, μετά υποβιβαστήκαμε, ανεβήκαμε και πάλι, ξαναπαίξαμε. Δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε τον ρυθμό μας».

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ανέφερε: «Δεν το ξέρουμε αυτό. Ότι έχει πει η διοίκηση,. Δεν γνωρίζουμε κάτι. Υπάρχει η διακοπή την επόμενη εβδομάδα. Ίσως να έχουμε προπονητή. Αυτό το χειρίζεται η διοίκηση».

Αναφορικά με το πώς είδε τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ για μένα φέτος, ειδικά στο ξεκίνημα, έδειχνε περισσότερο ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα. Έχασε ένα ματς στον Εργοτέλη που έμεινε με 10 παίκτες. Στο ματς χθες δεν ήταν τόσο μεγάλη διαφορά. Κερδίσαμε στη λεπτομέρεια. Όταν είσαι ο ΠΑΟΚ και χάνεις τόσο εύκολα κάποια παιχνίδια δεν είναι εύκολο να διεκδικήσεις κάτι».

Για το ντέρμπι των «αιωνίων», υποστήριξε: «Ο Παναθηναϊκός έφυγε από την Ευρώπη πολύ νωρίς και βλέπουμε ότι κερδίζει όλα τα ματς και έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πιο γεμάτο. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν παίζει ούτε το ρόστερ, ούτε το μπάτζετ. Παίζει το σύνολο. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός. Σε βάθος χρόνου, η φετινή χρονιά θα παιχθεί μεταξύ των δύο μέχρι την τελευταία στιγμή. Η ΑΕΚ είναι πολύ χάλια φέτος με τα γνωστά προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ έχει πέσει, όπως και ο Άρης. Δεν βλέπω κάποια ομάδα. Ο Ατρόμητος να ακολουθήσει μέχρι το τέλος, το θεωρώ δύσκολο».

Τέλος, για το αν σκέφτεται να «κλείσει» την καριέρα του στην Τρίπολη, υποστήριξε: «Αυτό δεν το ξέρει κανείς. Κοιτάμε να είμαστε καλά. Έχω ξαναδηλώσει ότι κάνω προσπάθεια να αγωνιστώ όσο περισσότερο γίνεται. Όμως δεν το ξέρεις αυτό. Είναι πολύ παράγοντες που παίζουν ρόλο».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved