Πρόμπιερζ: «Να περάσω κάποια πράγματα στον Άρη»

Πρόμπιερζ: «Να περάσω κάποια πράγματα στον Άρη»

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δέχθηκε πολύ θετικά τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς θα μπορέσει να δουλέψει αυτές τις μέρες με τους νέους του παίκτες και να περάσει τα δικά του στοιχεία στην ομάδα.

Ο νέος τεχνικός του Άρη έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, τονίζοντας παράλληλα πως στην ομάδα υπάρχει καλό υλικό για να δουλέψει.

-Η μετακίνησή σας στον Άρη ήρθε αναπάντεχα κι έγινε γρήγορα. Πώς ήρθε η συμφωνία;
«Η καθοριστική επαφή έγινε την Τρίτη. Από τότε τα θέματα πήραν γρήγορα το δρόμο τους. Ξέρω πως γράφτηκαν κάποια πράγματα αμέσως στα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά οι πρώτες διαρροές δεν έγιναν ούτε από μένα, ούτε από το συνεργάτη μου».

-Ο Άρης ανακοίνωσε την πρόσληψή σας το απόγευμα της Πέμπτης, την Παρασκευή πήγατε στην Ελλάδα και το Σάββατο κάνατε ντεμπούτο.
«Πράγματι, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Αν με ρωτάτε αν δίστασα, ναι, στην αρχή. Αφενός γιατί είχα κάποιες άλλες προτάσεις και αφετέρου για οικογενειακούς λόγους. Η οικογένειά μου, όμως, κατάλαβε πως ήταν μία καλή ευκαιρία για μένα και αποφασίσαμε από κοινού να αποδεχτώ την προσφορά του Άρη».

-Κάποιοι είχαν την απορία αν θα κάνατε ντεμπούτο στο ματς με τον Ολυμπιακό ή στο επόμενο παιχνίδι.
«Εγώ ήξερα από την πρώτη στιγμή πως ήθελα να καθίσω στον πάγκο. Δεν έχει καμία σύγκριση το να παρακολουθείς ένα ματς από την κερκίδα σε σχέση με τον πάγκο. Ο προπονητής βλέπει πολύ περισσότερα πράγματα από τον πάγκο. Και θέλω το συντομότερο δυνατό να διδάξω κάποια πράγματα στην ομάδα».

-Η ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-2 δεν είναι και ντροπή…
«Χαίρομαι που οι παίκτες μου δεν κατέθεσαν τα όπλα. Μετά από 25 λεπτά ο Ολυμπιακός, μία ομάδα που παίζει στο Champions League, προηγείτο με 2-0 και το παιχνίδι θα μπορούσε να εξελιχθεί άσχημα. Όμως ο Άρης πάλεψε μέχρι το τέλος και αυτό μου άρεσε. Δεν λείπουν κάποια καλά στοιχεία από το παιχνίδι μας. Αν και η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι εύκολη, είναι προφανές πως υπάρχει υλικό για να χτίσεις. Αν, βέβαια, όλα ήταν καλά, δεν θα έψαχναν για νέο προπονητή».

-Προφανώς είχατε πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά των παικτών σας στις στημένες φάσεις κόντρα στον Ολυμπιακό.
«Ναι, γιατί δεν μας λείπουν οι ψηλοί παίκτες και δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένη φάση. Σίγουρα είναι ένας τομέας, πάνω στον οποίο θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».

-Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα θερμό, από άποψη οπαδών, των παραγόντων και των παικτών που έχουν ένα μεσογειακό ταμπεραμέντο.
«Το παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό διακόπηκε τρεις φορές. Αυτό αρκεί σαν απάντηση…».

-Ποιος είναι ο στόχος σας με τον Άρη; Να παραμείνετε στη μεγάλη κατηγορία ή να διεκδικήσετε τίτλους;
«Με έφεραν εδώ προκειμένου η ομάδα να βρει και πάλι τον εαυτό της. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από ό,τι μέχρι τώρα για να ανέβουμε στη βαθμολογία».

-Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τόσο μπερδεμένη, που δεν ξέρει κάποιος καλά-καλά σε ποια θέση βρίσκεται πραγματικά στη βαθμολογία.
«Δεν είναι στο χέρι μου αυτό. Εμείς έχουμε παίξει επτά ματς, αλλά υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν παίξει εννιά παιχνίδια. Όμως δεν έχει σημασία πού βρισκόμαστε τώρα, αρκεί να είμαστε στο τέλος της σεζόν στη θέση που θέλουμε».

-Φύγατε και η ομάδα σας γνώρισε βαριά ήττα από τη Ρουχ Χορζόφ (4-0). Το περιμένατε;
«Έμεινα έκπληκτος από το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα. Περίμενα αν όχι τη νίκη, τουλάχιστον την ισοπαλία».

-Τώρα υπάρχει η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδων. Να υποθέσω πως σας ικανοποιεί αυτό;
«Είναι πολύ καλό. Θα έχω καιρό για να δουλέψω με την ομάδα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved