Κουίνσι: «Και πρωτάθλημα και Κύπελλο!»

Κουίνσι: «Και πρωτάθλημα και Κύπελλο!»

Ένα πρωτάθλημα λείπει από τη συλλογή του, ο ίδιος όμως θέλει φέτος το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Κουίνσι Αμπέγιε που ήταν ο φιλοξενούμενος του match program του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Γκανέζος μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα, ζήτησε συνεχή συμπαράσταση από τον κόσμο τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και παραδέχθηκε ότι του λείπει πάρα πολύ ένα πρωτάθλημα. Βέβαια οι ορέξεις του δεν περιορίζονται μόνο στην κατάκτηση του πρώτου σε σημασία τίτλου, αλλά θέλει και κάτι περισσότερο. Το νταμπλ…

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κουίνσι στο match program

«Δεν υπάρχει κανένα μεγάλο “μυστικό”. Πολύ απλά είμαστε ομάδα. Παίζουμε ο ένας για τον άλλον μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σταδιακά έχουμε μάθει ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου, δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και αυτά που κάνουμε στην Παιανία τα μεταφέρουμε στους αγώνες με επιτυχία. Είμαστε μαχητικοί συνεχώς μέσα στο γήπεδο και γι’ αυτό τα πάμε καλά».

Αυτό που αναρωτιούνται όλοι πλέον είναι αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει μ’ αυτόν τον τρόπο. Τι πιστεύεις;

«Φυσικά και μπορούμε. Πλέον από εμάς εξαρτάται. Είναι κάτι που το θέλουμε όλοι μας. Θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και ξέρουμε ότι υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να τα καταφέρουμε: να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, να προσπαθούμε στις προπονήσεις ακόμα περισσότερο και να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι».

Πώς περιμένεις το πρώτο σου εντός έδρας ντέρμπι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

«Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ να αισθανθούμε καλύτερα την έδρα μας. Για μας τους ποδοσφαιριστές αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Αυτά προσμένουμε. Θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας για να συνεχίσουμε να είμαστε ανίκητοι».

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;

«Ελπίζω να σταθούν δίπλα μας. Τους θέλουμε στο πλευρό μας. Αν είναι κοντά μας, εμείς θα κάνουμε το παν για να τους προσφέρουμε καλό θέαμα σε κάθε αγώνα και θα φεύγουν ικανοποιημένοι από το γήπεδο. Είτε εντός είτε εκτός έδρας η υποστήριξή τους είναι πολύ σημαντική. Αυτό που θα ήθελα λοιπόν να τους πω είναι: Στηρίξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!».

Πρόσφατα κλήθηκες έπειτα από καιρό στην Εθνική ομάδα της Γκάνας. Είναι στα σχέδιά σου να επανέλθεις εκεί σε πιο σταθερή βάση;

«Ναι, θα το ήθελα. Είναι κάτι που πάντα με ενδιέφερε. Η συμμετοχή στην ομάδα είναι ένας τρόπος να προσφέρεις στην πατρίδα σου, να κάνεις κάτι γι’ αυτήν και υπό αυτήν την έννοια σίγουρα με ενδιαφέρει. Αυτήν τη στιγμή, ωστόσο, εκείνο που προέχει για μένα είναι ο Παναθηναϊκός. Θέλω να συγκεντρωθώ στη δουλειά που κάνουμε με στόχο να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Θέλω να κατακτήσω το Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να κατακτήσω και το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να τα κερδίσουμε όλα. Στην καριέρα μου είχα την τύχη να παίξω σε καλές και ανταγωνιστικές ομάδες μέχρι τώρα, δεν είχα όμως την τύχη να κατακτήσω ένα Πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Είναι κάτι που μου λείπει και θέλω πολύ να το κερδίσω».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved