Αρίας: «Ευχαριστώ το Θεό»

Αρίας: «Ευχαριστώ το Θεό»

Σαν δώρο χαρισμένο από τον Θεό αντιμετωπίζει ο Ντιέγο Αρίας την έλευσή του στον ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος μεσοαμυντικός μίλησε σήμερα (8/2) στο «Αθλητικό Metropolis 95.5», εξηγώντας, πως έχει ήδη επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του για τον παθιασμένο κόσμο που διαθέτει ο Δικέφαλος του Βορρά, από την παρουσία του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Σχετικά με την ήττα από τον Τριφύλλι ο Κολομβιανός σχολίασε:

«Καταρχήν μου άρεσε ιδιαίτερα η ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Είναι άλλο πράγμα να το βλέπεις αυτό από το Ίντερνετ και άλλο πράγμα να το ζεις από κοντά. Στα αγωνιστικά η ομάδα ήταν καλή, αλλά στάθηκε άτυχη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

Πριν έρθω στον ΠΑΟΚ, είχα μάθει ότι έχει πολύ παθιασμένους οπαδούς, που γεμίζουν πάντα το γήπεδο. Είδα, ότι είναι αλήθεια. Υπάρχει πολύ πάθος στον κόσμος κι αυτό είναι ωραίο, γιατί το ποδόσφαιρο υπάρχει για τους φιλάθλους. Ευχαριστώ το Θεό, που ήρθα σ΄ αυτή την ομάδα, έχω ζήσει ήδη πολύ ωραίες στιγμές».

Για τις ευρωπαϊκές συναντήσεις με την ΤΣΣΚΑ:

«Χαίρομαι πολύ γι΄ αυτά τα παιχνίδια, περιμένω να πω στο Γιουρόπα Λιγκ, για μένα ήταν όνειρο. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε δύο μεγάλα παιχνίδια και θα περάσουμε. Θα κάνουμε τον κόσμο περήφανο»

Για τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις:

«Στην Ελλάδα θα προσπαθήσουμε να μπούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στα πλέι οφ, για αυτό χρειάζεται προσοχή σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα».

Για την ελληνική διαιτησία:

«Δεν το έχω ζήσει ακόμη, αλλά άκουσα πολλά σχόλια για την διαιτησία κι ότι ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα. Χρειάζονται δίκαιες διαιτησίες και ελπίζω να τις έχουμε. Θέλω το 50-50»

Για τις συχνές κάρτες, που δεχόταν στην Κολομβία:

«Δεν είμαι παίκτης των πολλών καρτών. Πέρσι πήρα 5-6 κάρτες στην Κολομβία, οι μισές ήταν για διαμαρτυρία. Θα δω πως είναι στην Ελλάδα και θα προσαρμοστώ. Στο Λιμπερταδόρες οι πιο πολλοί διαιτητές είναι Αργεντίνοι και Ουρουγουανοί, ήταν πολλά επίπεδα ανώτεροι από τους δικούς μας».

Για τη συνύπαρξή του με το διάσημο γκολκίπερ Ρενέ Χιγκίτα:

«Ο Ρενέ πέρα από το γεγονός πως είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι κι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Την «απόκρουση του σκορπιού», όπως αποκαλούνταν δεν τη δοκίμαζε μόνο στις προπονήσεις, αλλά και σε πολλά παιχνίδια. Άρεσε στον κόσμο και σκοπός του ήταν να περνάει καλά ο κόσμος, για αυτό και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Κολομβία. Είχα μια καταπληκτική συνεργασία μαζί του».

Για την αγωνιστική του κατάσταση:

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αισθάνομαι πολύ καλά. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, αλλά είναι στο χέρι του προπονητή μου να με χρησιμοποιήσει. Άλλωστε υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο στη δική μου θέση, αλλά και στις υπόλοιπες».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved