Στη… σκιά του ντέρμπι

Στη… σκιά του ντέρμπι

Μπορεί το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ να «κλέβει» την παράσταση στην 9η αγωνιστική της Super League, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής.

Εργοτέλης – Παναιτωλικός (15:00-Novasports 2)

Το παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο, μεταξύ του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό είναι αυτό που «ανοίγει» την… αυλαία την Κυριακή (6/11).

Οι Κρητικοί προέρχονται από τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και θέλουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους στο δεύτερο συνεχόμενο ματς που δίνουν στο «σπίτι» τους.

Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, καθώς εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι τραυματίες Ρομάνο και Αθανασίου, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Πίρσον, Φραγκουλάκης και Χίμπλιγκερ. Στην αποστολή βρίσκεται ο Μπούντιμιρ, ο οποίος ωστόσο νιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα.

Από την άλλη πλευρα, οι Αγρινιώτες ταξιδεύουν στο Ηράκλειο με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Τα «καναρίνια» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να συνδυάσουν το τερπόν μετά του ωφελίμου.

Ο Μπάμπης Τεννές θα έχει και πάλι στην διάθεσή του τον Γιώργο Θεοδωρίδη, ο οποίος την Παρασκευή (4/11) κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας.

Ergotelis-Panaitolikos

SKODA Ξάνθη – Κέρκυρα (17:15, NET)

Στα Πηγάδια η SKODA Ξάνθη θα υποδεχθεί την Κέρκυρα, όπου η νίκη αποτελεί… μονόδρομο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν έχουν ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα.

Οι «Ακρίτες» μπορεί να παρουσιάζουν ένα αξιόμαχο σύνολο κάνοντας καλές εμφανίσεις, ωστόσο, λείπει η αποτελεσματικότητα στην συγκέντρωση βαθμών. Για τον λόγο αυτό, άπαντες στο «στρατόπεδο» των Θρακιωτών σκέφτονται μόνο το «τρίποντο».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση, έχοντας στη διάθεσή του τον Σπύρο Βάλλα, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Εντιμάρ, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ εκτός είναι και ο Σταθάκης, που είναι τραυματίας.

Στην αντίπερα… όχθη, οι «Φαίακες» πάνε στην Ξάνθη με στόχο να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και αν είναι δυνατόν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τσίγκα, Μίχο, Μπουκουβάλα και Λαμπρόπουλο, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Ηλιάδη και Μάρτιν, καθώς δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους.

Xanthi-Kerkyra

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (17:15, Novasports 2)

Στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους.

Από τη μία, οι Αρκάδες προέρχονται από μία ακόμα ήττα, από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο και αγνοούν τη… χαρά της νίκης. Τα περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν επικίνδυνα για τους Πελοποννήσιους, οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, καθώς μετρούν τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Στον πάγκο για τους «κυανοκίτρινους» θα είναι ο Στάικος Βεργέτης, μετά την απομάκρυνση του Οράσιο Γκονσάλβες. Ο νεαρός γυμναστής έχουν πολλούς λόγους να «πονοκεφαλιάζει», καθώς εκτός είναι οι Ματούσιακ, Αργυρόπουλος, Λαδάκης, Ορόθκο, Ναβάρο και Ρούμπιν, με προβλήματα τραυματισμών.

Στον… αντίποδα, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Σάμροκ Ρόβερς για τους ομίλους του Europa League, με τον Δικέφαλο να… πλησιάζει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν εντός των τειχών να επιστρέψουν στις νίκες και να αφήσουν πίσω τους την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει πολλά προβλήματα, καθώς εκτός «μάχης» είναι οι τραυματίες, Λίνο, Κοντρέρας, Ετό, Ίβιτς, Γκαρσία, Τσουκαλάς και Αθανασιάδης.

Asteras-PAOK

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved