Το ΟΑΚΑ στις «φλόγες»…

Το ΟΑΚΑ στις «φλόγες»…

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συγκρούονται στο ΟΑΚΑ (19:30 Onsports/Novasports1) με τους «πράσινους» να θέλουν νίκη για να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας και την Ένωση να επιζητά την πρώτη νίκη σε ντέρμπι στη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός του Ζεσουάλδο Φερέιρα παραμένει αήττητος εδώ και έξι αγωνιστικές έχοντας ένα σερί τριών συνεχόμενων νικηφόρων παιχνιδιών, από την 3η αγωνιστική κι έπειτα.

Οι «πράσινοι», παρά τα προβλήματα και τις απουσίες βασικών μονάδων (Βύντρα, Κοτσόλης, Ρούντολφ, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης), παρουσιάζονται ιδιαίτερα φορμαρισμένοι και κόντρα στην ΑΕΚ έχουν μοναδικό στόχο το τρίποντο για να πάρουν ξανά «κεφάλι» στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αλλά και με το… +2 στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Από την πλευρά της η ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου, μετά την οριστική… αποχώρηση από τα ευρωπαϊκά κύπελλα και την τέταρτη συνεχόμενη αποτυχία της στο Europa League, θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από ένα εμφατικό 3-0 επί του Άρη, έχουν απουσίες της τελευταίας στιγμής, ωστόσο θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του «τριφυλλιού» για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2006/07.

Πώς θα παίξουν...

derbypaoaek

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Καπίνο, Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κουίνσι, Λέτο, Ζέκα, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Κλέιτον.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γεωργέας, Κοντοές, Δέλλας, Κάλα, Μανωλάς, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Μάκος, Ρίκκα, Καφές, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπερνς, Σιαλμάς, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ηλίας Σπάθας, του συνδέσμου Πειραιά, με βοηθούς τους Ευθυμιάδη και Δαμιανό. Στο γήπεδο αναμένονται περισσότεροι από 45.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού που έχουν… ζεσταθεί από τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας τους και περιμένουν ακόμα μια νίκη για να την δουν να μπαίνει σε θέση οδηγού στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος…

Διαβάστε ακόμα, στο πλαίσιο του σούπερ αφιερώματος του Onsports στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ:

Οι αριθμοί δείχνουν Παναθηναϊκό

Κοινή έδρα, αιώνιοι αντίπαλοι

«Μάχη» σε πράσινο φόντο

Παίρνοντας τη «Λεωφόρο» για τη Νέα Φιλαδέλφεια και... αντίστροφα!

Κωνσταντινίδης: «Φαβορί λόγω... φόρας ο Παναθηναϊκός»

Δημόπουλος: «Ο Γκμοχ, ο Ρόκι και το soundtrack»

Ο... Ψηλός δαίμονας της ΑΕΚ

Τον «σκοτώνει» γιατί τον... αγαπούσε!

Το ντέρμπι μέσα από το παρελθόν

Κιάμος: «Ο ΠΑΟ έχει το προβάδισμα»

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved