Θετικός για αποχώρηση ο Γκερέιρο

Θετικός για αποχώρηση ο Γκερέιρο

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μην ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Μιλώντας σε πολωνικά Μέσα ο διεθνής επιτελικός μέσος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Δικέφαλο, στη συνύπαρξή του με τον Μπάγεβιτς στους «κιτρινόμαυρους» αλλά και στο κεφάλαιο «εθνική ομάδα» που έχει ξανανοίξει γι’ αυτόν.

«Το συμβόλαιο μου με την ΑΕΚ έχει διάρκεια για άλλα 2,5 χρόνια αλλά δεν μπορώ να πω εάν θα το ολοκληρώσω. Εάν έρθει μια καλή προσφορά όλα είναι ανοιχτά. Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα αλλά είναι σημαντικό. Έφυγα από την Λέγκια και είχα προβλήματα. Όμως το ίδιο γίνεται και στην ΑΕΚ. Όταν ήρθα δεν σκέφτηκα ότι δεν θα μας πλήρωναν. Ονειρεύομαι τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο, όπως το ισπανικό το αγγλικό και το γερμανικό» επεσήμανε αρχικά για την θητεία του στην ΑΕΚ και τις πιθανότητες αποχώρησής του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την περίοδο 2009-10 υπογράμμισε «εν έπαιζα κάθε μέρα και είχα προβλήματα. Άλλωστε είχα και το πρόβλημα υγείας, ενώ είχα κόντρα και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα με τους μισθούς μας που καθυστερούσαν. Τώρα έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, τον Μανόλο Χιμένεθ που ήταν στην Σεβίλλη. Είμαι πρόθυμος να παίξω και να βοηθήσω. Νιώθω καλά και έχω την υγεία μου. Ο σύλλογος μου πλέον βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση, ο νέος πρόεδρος δουλεύει πολύ και έχει βελτιώσει τα οικονομικά. Όσο για την Ελληνική γλώσσα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Όσο για το γεγονός πως επέστρεψε στην εθνική Πολωνίας τόνισε εμφανώς ικανοποιημένος «Θυμάμαι την τελευταία μου εμφάνιση με την εθνική ομάδα που είχε γίνει το Νοέμβριο του 2009 στο γήπεδο της Λέγκια Βαρσοβίας με την Ρουμανία (0-1). Από τότε, έχει περάσει ένας χρόνος, αλλά συνέχεια  σκεφτόμουν την επιστροφή μου στην εθνική. Για μένα το σημαντικό είναι η καθιέρωση μου στην εθνική Πολωνίας».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved