«Απαραίτητη η νίκη με τον Ολυμπιακό»

«Απαραίτητη η νίκη με τον Ολυμπιακό»

Οι παίκτες του Άρη θεωρούν πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και χαρακτηρίζουν επιτακτική την ανάγκη της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας έλαβε χώρα η παρουσίαση της συνεργασίας της εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής «HERBALIFE» με τον Άρη στην οποία έδωσαν το παρών άνθρωποι της διοίκησης, αντιπροσωπεία των παικτών αλλά και οι ιθύνοντες της εταιρείας.

Αρχικά λοιπόν πήρε το λόγο ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Ελευθερούδης, επισημαίνοντας: «Η συνεργασία με την εταιρεία άρχισε φέτος το καλοκαίρι και είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί συνοδεύεται με επιτυχίες της ομάδας μας και στο εξωτερικό. Η εταιρεία συνεργάζεται με κορυφαίες ομάδες του κόσμου όπως η Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα και η Ίντερ».

Στη συνέχεια μίλησε ο υπεύθυνος της εταιρείας, κ. Λεωτσάκος, τονίζοντας: «Είμαστε χαρούμενοι που ενώνουμε τις δυνάμεις με τον Άρη. Η επιλογή αυτή βασίστηκε στο να βρισκόμαστε με τους καλύτερους στις χώρες που επιλέγουμε να κάνουμε χορηγίες. Είμαστε περήφανοι που η εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο έχει πολύ καλή πορεία οικονομικά».

Επίσης, σχετικά με τη συνεργασία της εταιρείας με τον Άρη συμπλήρωσε: «Μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους στην Ελλάδα το ότι συνδυάζουμε τη σωστή διατροφή με μια ομάδα που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι σχέσεις μας με την ομάδα είναι στο καλύτερο επίπεδο. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες του Άρη στην καθημερινότητά τους τα προϊόντα μας. Κάνουμε το ίδιο με άλλες μεγάλες ομάδες και θέλουμε ο Άρης μέσα από τη χρήση των προϊόντων μας να δει τα αποτελέσματα που θέλει. Θα μπορούμε να πανηγυρίζουμε με τον Άρη νέες επιτυχίες. Οι παίκτες που έχω δίπλα μου προέρχονται από μια μεγάλη νίκη. Τα προϊόντα μας είναι απαραίτητα για κάθε αθλητή. Με τη δύναμη των προϊόντων μας μπορούν τα καλά αποτελέσματα να πολλαπλασιάζονται».

Τέλος, μίλησαν όσοι από τους ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και εκτός φυσικά από το κυρίως θέμα αναφέρθηκαν και στο προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη Super League. Οι «κίτρινοι» λοιπόν στάθηκαν στη μεγάλη σημασία που έχει το προσεχές ματς επισημαίνοντας πως οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι για την είσοδο στα play off που αποτελεί τον στόχο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Σέρχιο Κόκε

Για τη συνεργασία με την εταιρεία: «Ευχαριστώ την εταιρεία για τη συνεργασία που έχει με την ομάδα. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται μέσα στο γήπεδο».
Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι σημαντικό και περίπλοκο ματς. Η δική μας ομάδα έχει καιρό να κερδίσει εντός έδρας. Πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας βάλουν στη ζώνη των play off που είναι και ο στόχος μας για φέτος».

Νέτο

Για τη συνεργασία με την εταιρεία: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τη συνεργασία που έχουμε με την εταιρεία. Ελπίζουμε ότι θα είναι δυνατή η χορηγία και από οικονομικής άποψης».

Νίκος Λαζαρίδης

Για τη συνεργασία με την εταιρεία: «Είναι σημαντικό αυτό που γίνεται εδώ. Είναι καλή η συνεργασία για την ομάδα μας και είναι σημαντικό για μας τους παίκτες. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στην εταιρεία για τη συνεργασία».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Έχει καλό υλικό η ομάδα. Κάναμε μια μεγάλη νίκη. Κάναμε πριν κάποια στραβοπατήματα που δεν τα περιμέναμε. Έρχεται ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς με τη βοήθεια του κόσμου. Θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι τα play off και πρέπει να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς».

Κριστιάν Πορτίγια

Για τη συνεργασία με την εταιρεία: «Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι σημαντικό το κομμάτι των συμπληρωμάτων διατροφής και θέλω να συγχαρώ την εταιρεία για τη  βοήθειά της».

Για το πώς νιώθει ως νεοαποκτηθείς: «Νιώθω άνετα και είμαι ευχαριστημένος. Η ομάδα βελτιώνεται αισθητά. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι η είσοδος στα play off και αν συνεχίσουμε έτσι θα το καταφέρουμε».

Νταϊσούκε Σακάτα

Για τη συνεργασία με την εταιρεία: «Ευχαριστώ την εταιρεία για τα υπέροχα προϊόντα που μας διαθέτει».

Για την παρουσία του στον Άρη: «Για μένα είναι η πρώτη φορά που βγαίνω στο εξωτερικό. Ελπίζω να τα καταφέρω καλά στη Θεσσαλονίκη την οποία θεωρώ υπέροχη πόλη».



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved