Κυριακίδης: «Μπορούμε play off»

Κυριακίδης: «Μπορούμε play off»

Την άποψη ότι ο Εργοτέλης έχει τις δικές του πιθανότητες να βρεθεί στα Play Off εξέφρασε ο Ηλίας Κυριακίδης.

Ο έμπειρος μέσος των Κρητικών μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ Fm» και αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της ομάδας του Ηρακλείου, όσο και συνολικά στην εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για τα τελευταία αποτελέσματα του Εργοτέλη: «Μια ομάδα όπως ο Εργοτέλης έχει συνεχόμενα καλά αποτελέσματα και ακόμα συζητάμε για παραμονή, είναι σημεία των αγωνιστικών καιρών. Αν εξετάσουμε καλά το πρωτάθλημα, μιλάμε για πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Με μια κατηγορία ομάδων από την τέταρτη θέση ως την τελευταία. Δεν μπορούμε να κάνουμε βλέψεις για ψηλότερες θέσεις αλλά να είμαστε προσηλωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το στόχο που έχει θέσει η ομάδα: «Ο στόχος που είχε τεθεί ήταν η κατάληψη της εβδόμης θέσης. Δηλαδή μια θέση παραπάνω από πέρσι,. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές διαφορές μεταξύ των ομάδων. Βλέπουμε ότι μεγάλες ομάδες έχουν χάσει το κύρος τους, ενώ μικρομεσαίες ομάδες έχουν κάνει βήματα και σωστές μεταγραφές κλείνοντας την ψαλίδα. Αν εμείς συνεχίσουμε την προσπάθεια για την έβδομη θέση, είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε και στα πλέι οφ. Αυτό όμως θα το δούμε στην πορεία γιατί ακόμα υπάρχουν αγώνες και μπορεί να βρεθούμε σε επικίνδυνη θέση για κάτι άσχημο».

Για τις πιθανότητες παραμονής που έχουν οι ομάδες που κινδυνεύουν: «Ιδιαίτερα γνωρίζω καλύτερα τη δυναμική της Λάρισας. Ξέρω ότι αυτή η ομάδα αναγεννιέται από τις στάχτες της. Υπάρχουν ομάδες όπως η Τρίπολη ή ο Πανιώνιος και δε μπορούμε να πούμε ότι η ΑΕΛ είναι στη Β Εθνική, έχει άλλη δυναμική. Ο Πανσερραϊκός αγωνιστικά δε δίνει ελπίδα. Έχει δυναμική, έχει κόσμο, στηρίζεται αλλά δε σου δίνει αγωνιστικά την εντύπωση ότι θα σωθεί».

Για τον Πανιώνιο που αντιμετώπισε την τελευταία αγωνιστική: «Αυτό το μίνι σερί του Πανιωνίου ήταν και το καλύτερό του από τ ξεκίνημα και εμάς αυτό σε εισαγωγικά μας φόβισε. Μας έκανε έκπληξη η αστάθεια που είχε εδώ στο Ηράκλειο, γιατί τον τελευταίο καιρό έπαιζε καλά και είχε αρχίσει να μεταμορφώνεται. Όπως δήλωσε και ο κ. Λεμονής, ήταν ένα πισωγύρισμα η εμφάνιση κι όχι τόσο η ήττα. Έχει δυναμική και μπορεί να μείνει».

Για την μάχη στην κορυφή του πρωταθλήματος: «Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι δικαίως αυτές  οι δύο ομάδες είναι στην κορυφή και δείχνουν σωστές και οι θέσεις τους. Εμένα μου έκανε ο Παναθηναϊκός εντύπωση με την μετάλλαξη που έδειξε στα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ συμπαγής, καλά οργανωμένος και δείχνει ότι μέχρι τέλους θα προσπαθήσει να είναι κοντά στον Ολυμπιακό ο οποίος έχει τη διαφορά αλλά δεν εφησυχάζει. Αυτό είναι υπέρ του, έχει να κάνει με την προσωπικότητα του προπονητή και των παικτών. Και οι δύο μέχρι τέλος θα συνεχίσουν έτσι, πάντως η διαφορά είναι αρκετή για την περίοδο που βρισκόμαστε».

Για τις διαφορές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού: «Είναι διαφορετικές ομάδες μεταξύ τους. Ο Παναθηναϊκός καταλαβαίνεις ότι στοχεύει συνέχεια στον καλύτερό του επιθετικό, με τους μέσους που έχει να εκμεταλλευτεί τα προτερήματα του επιθετικού του. Ο Ολυμπιακός όμως είναι πιο απρόβλεπτος, έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να σου κρίνουν ένα παιχνίδι και αυτό μέσα από ομαδική δουλειά αποδίδει».



Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved