Στο «Βικελίδης» το ενδιαφέρον

Στο «Βικελίδης» το ενδιαφέρον

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League, με το παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, όπου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Άρης – Ολυμπιακός (19:30, Nova1)

Με νέο προπονητή ή στην εξέδρα ή στον πάγκο τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο Άρης θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Ολυμπιακό. Με τη δύναμη της έδρας τους και την αλλαγή στην ψυχολογία, ύστερα από την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη, οι «κίτρινοι» θα επιχειρήσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στα θετικά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η επιστροφή του Σολτάνι στην αποστολή, ενώ εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Γκαρσία, Νέτο, Καπετάνος και Τσέζαρεκ.

Να επανέλθει στις νίκες ο Ολυμπιακός θέλει ο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν θέλει να επαναληφθεί άλλη εμφάνιση όπως αυτή απέναντι στον ΟΦΗ, που στοίχισε δύο βαθμούς στην ομάδα. Υστερα και από την ήττα στη Γερμανία, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, για να μην χάσουν άλλο έδαφος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ισπανό τεχνικό, καθώς, ο Αμπντούν είναι τραυματίας, ενώ οι Γέστε και Φουστέρ κρίθηκαν ανέτοιμοι και δεν θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

olib

Πανιώνιος – ΟΦΗ (17:15, Nova 2)

Από το παιχνίδι με την Κέρκυρα έχει να πανηγυρίσει νίκη ο Πανιώνιος, ο οποίος αναζητά επειγόντως τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Κρητικούς. Επίσης, θέλει να πάρει επιτέλους μια νίκη στην έδρα του, κάτι που δεν το έχει καταφέρει ακόμη. Εν μέσω διοικητικών εξελίξεων, ο Τάκης Λεμονής προετοίμασε την ομάδα για το παιχνίδι, χωρίς να λείπουν τα προβλήματα.

Ο Γιόνσον τέθηκε νοκ άουτ στην τελευταία προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ τιμωρημένος είναι ο Όμο. Ο Ριέρα έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, ενώ ο Εστογιανόφ έχει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Την εκπληκτική του πορεία θέλει να συνεχίσει ο ΟΦΗ, ο οποίος αποτελεί την ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Με την ψυχολογία στα ύψη ύστερα από τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους και στη Νέα Σμύρνη.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκο Αναστόπουλο αποτελεί ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ίσως δεν ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Τη θέση του τότε θα πάρει ο Λεωνίδας Καπάνταης.

panio

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved