«Σημαντική η βοήθεια»

«Σημαντική η βοήθεια»

Στο Ίδρυμα Ελπίδα βρέθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος την Τρίτη (08/02) δωρίζοντας ένα χρηματικό ποσό που χαρακτηρίστηκε σημαντικό από την κ. Βαρδινογιάννη.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος παρέδωσε την επιταγή με το χρηματικό ποσό που κέρδισε από το «φλουρί» της πίτας του Ολυμπιακού, στο Ίδρυμα Ελπίδα και τόσο αυτός όσο και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη χαρακτήρισαν σημαντική τη βοήθεια που προσφέρετε στα παιδιά.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Αβραάμ για την προσφορά του, είμαι πολύ χαρούμενη από την ευαισθησία του σε ότι αφορά τα παιδιά», είπε αρχικά η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη ιδρύτρια του ιδρύματος και πρόσθεσε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει δείξει την ευαισθησία της σε τέτοια θέματα, έχει προσφέρει ξανά ένα πολύ σημαντικό ποσό στο ίδρυμα»

Παράλληλα, η κ. Βαρδινογιάννη στη συνέχεια προανήγγειλε τη δημιουργία ενός νέου χώρου για τα παιδιά του Ιδρύματος και τόνισε ότι θα υπάρχει και το όνομα του διεθνούς αμυντικού του Ολυμπιακού σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο, τιμώντας έτσι την προσφορά του.

«Θα δημιουργηθεί ένας νέος χώρος στο ίδρυμα και στον ουρανό του θα περιλαμβάνει αστέρια με τα ονόματα των παιδιών που φιλοξενούνται εδώ. Ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα θα υπάρχει και το όνομα του Αβράαμ Παπαδόπουλου», υπογράμμισε η κ. Βαρδινογιάννη με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να την ευχαριστεί για την τιμητική όπως την χαρακτήρισε κίνηση.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο άσος του Ολυμπιακού που ανέφερε: «Πάνω από όλα, είναι η βοήθεια που δίνεται στα παιδιά και είναι μεγάλη και σημαντική. Χαίρομαι πολύ που βοηθάω κι εγώ αυτή την προσπάθεια που γίνεται στο ίδρυμα»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στη συνέχεια έδειξε διάθεση για… αστεία, αφού προανήγγειλε ότι σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού – όσο κι αν αυτό μπορεί να στεναχωρήσει την κ. Βαρδινογιάννη – θα προσφέρει το πριμ του και πάλι στο ίδρυμα.

«Έχω να σας πω κ. Βαρδινογιάννη ένα δυσάρεστο κι ένα ευχάριστο. Το πρώτο είναι ότι θα νικήσουμε την άλλη εβδομάδα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό κι αυτό ίσως σας στεναχωρήσει», είπε ο Α. Παπαδόπουλος για να συνεχίσει λέγοντας: «Το καλό είναι ότι από αυτό το παιχνίδι θα πάρουμε πριμ και θα το προσφέρω στο ίδρυμά σας αν αυτό είναι εφικτό».

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη βέβαια δεν άφησε… αναπάντητη την υπόσχεση του διεθνούς ποδοσφαιριστή και απάντησε λέγοντας ότι… «ο φιλανθρωπικός σκοπός δεν έχει χρώματα και είναι μεγάλη η χαρά μου που είπες ότι μπορείς να βοηθήσεις ξανά στο μέλλον».

Τέλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανέφερε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ και για το αστέρι που θα μπει στο νέο χώρο του ιδρύματος και θα έχει το όνομά μου. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει δείξει και στο παρελθόν ότι είναι ευαισθητοποιημένη και κοντά σε αυτά τα θέματα. Για μας αυτό το ποσό μπορεί να μην είναι τίποτα, για ένα παιδί όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved