Ζέκα: «Έργο Φερέιρα η βελτίωση του Παναθηναϊκού»

Ζέκα: «Έργο Φερέιρα η βελτίωση του Παναθηναϊκού»

Ανυπόμονος για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ζέκα, ευελπιστώντας αυτό να έρθει κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να υποστηρίξει πως η βελτίωση του «τριφυλλιού» οφείλεται στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Η φετινή αποκάλυψη των «πράσινων», μιλώντας στην τηλεόραση της «Nova», τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο για την επιστροφή στους τίτλους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί μεταξύ άλλων στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, για το οποίο εξέφρασε την αισιοδοξία του, αλλά και το όνειρο της εθνικής Πορτογαλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα:

Έχεις εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με την παρουσία σου στην ομάδα. Θα έλεγε κανείς πως είσαι η αποκάλυψη του Παναθηναϊκού.

«Δεν αισθάνομαι πως είμαι η αποκάλυψη της ομάδας, απλά δείχνω τις δυνατότητες μου. Το πιο σημαντικό είναι να παίζει καλά και να κερδίζει η ομάδα. Όσο καλύτερα πηγαίνει η ομάδα, τόσο το καλύτερο».

Ποιο είναι το μυστικό της αγωνιστικής μεταμόρφωσης του Παναθηναϊκού;

«Η ομάδα είχε πολύ περισσότερο χρόνο για να δουλέψει, γνωριζόμαστε πλέον καλύτερα και κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής και έτσι έρχονται τα επιτυχημένα αποτελέσματα».

Είναι αυτή η ομάδα, δημιούργημα του Ζεσουάλδο Φερέιρα;

«Ναι νομίζω πως έτσι είναι. Αν η ομάδα έχει βελτιωθεί, το οφείλουμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον προπονητή μας, τον κύριο Ζεσουάλδο, καθώς και στη δική μας δουλειά που κάνουμε καθημερινά».

Θα ζήσεις την Κυριακή το πρώτο σου Αθηναϊκό ντέρμπι. Τι γνωρίζεις για την ΑΕΚ;

«Έχω δει λίγους αγώνες της ΑΕΚ. Είναι ένα αξιόμαχο σύνολο και ο κυριακάτικος αγώνας θα είναι δύσκολος. Οι αντίπαλοι μας γνωρίζουν πως ο Παναθηναϊκός έχει καλή απόδοση και είναι καλή ομάδα και θέλουν να τον αντιμετωπίσουν. Ελπίζω όμως ότι θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα πάνε όλα καλά».

Τι χρειάζεται να κάνει ο Παναθηναϊκός για να φύγει νικητής από το κυριακάτικο ντέρμπι;

«Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε, ότι κάνουμε μέχρι τώρα, με σεβασμό τον αντίπαλο. Ελπίζω ότι και η ΑΕΚ θα σεβαστεί τον Παναθηναϊκό. Θα συνεχίσουμε τη μάχη μας με σκοπό να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ, προκειμένου να κερδίσουμε τον αγώνα».

Βρέθηκες κοντά στο γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια... Περιμένεις αυτή τη στιγμή;

«Είχα λίγη τύχη στους προηγούμενους αγώνες, αλλά πιστεύω πως θα μπορέσω στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να πετύχω το πρώτο μου γκολ με τον Παναθηναϊκό. Όμως το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε, ακόμα και αν εγώ δεν πετύχω τέρμα. Κάτι που θα έλεγα ότι το θέλω πολύ και το περιμένω...»

Θεωρείς πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων;

«Ναι, θεωρώ πως αυτός είναι ο σωστός δρόμος, όμως αυτός ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς... Υπάρχουν δύσκολοι αγώνες μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε σκεπτόμενοι κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έχει ακόμα πολύ δρόμο μέχρι το τέλος».

Μετά το γκολ του Κλέιτον είδαμε μια πολύ ...ξεχωριστή χορογραφία. Ήσουν από τους εμπνευστές;

«Όχι δεν ήταν δική μου πρωτοβουλία. Κάποια στιγμή στην προπόνηση στην Παιανία μου είπε ο Κλέιτον πως αν βάλεις γκολ θα χορέψεις έτσι. Και περιμέναμε να το κάνω στον αγώνα με τον Εργοτέλη, αλλά δεν σημείωσα γκολ. Κάποια στιγμή όταν πέτυχε εκείνος το γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ, ξεκινήσαμε αυτόν τον χορό. Τώρα δεν ξέρω αν στο μέλλον ανάλογα με τα γκολ, τι άλλες χορογραφίες θα έχουμε...»

Το όνειρο της Εθνικής Πορτογαλίας, μπορεί να γίνει πραγματικότητα;

«Θεωρώ πως η κλήση μου στην Εθνική Πορτογαλίας, είναι μια δύσκολη υπόθεση αυτή τη στιγμή, αφού έχει πολλούς καλούς παίκτες, προετοιμάζεται για το Euro και η στιγμή αυτή είναι μάλλον δύσκολη... Ονειρεύομαι όμως να ενταχθώ κάποια στιγμή στην Εθνική Πορτογαλίας και έχω αυτό το όνειρο να αντιπροσωπεύσω κάποια στιγμή την πατρίδα μου».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved