Με Δέλλα το ΔΣ του Παναθηναϊκού!

Με Δέλλα το ΔΣ του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, εκτός του Σταύρου Δαϊλάκη ένας ακόμα στενός φίλος του Βλάση Τσάκα θα πάρει θέση στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Άγγελο Δέλλα, ενός εκ των διευθυντών του Divani Caravel.

Τις τελευταίες ημέρες, όταν και έγινε πλέον σαφές πως η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη με αυτή του Σουλτάν Αλ Σαούντ οδεύουν προς τελική συμφωνία, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα στην Ελλάδα Βλάσης Τσάκας έχει αρχίσει να κάνει τις απαραίτητες επαφές έτσι ώστε να προχωρήσει και στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πρωταρχικό ρόλο σε αυτά του τα σχέδια, θα έχει και η σύνθεση του νέου ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ την οποία και έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει. Το πρώτο όνομα που έγινε δημόσια γνωστό ήταν αυτό του Σταύρου Δαϊλάκη, με τον πρώην βουλευτή να επιβεβαιώνει πως θα είναι στην επόμενη μέρα του «τριφυλλιού».

Σήμερα, το Onsports σας αποκαλύπτει ένα ακόμα όνομα υποψήφιου να πάρει μέρος στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αυτό θα διαμορφωθεί μετά την απόκτηση του 54,7% από τον πρίγκιπα. Η πλευρά του Σαουδάραβα, μέσω Τσάκα, θα ορίσει και τον Άγγελο Δέλλα – έναν εκ των διευθυντών του ομίλου ξενοδοχείου Divani Caravel – ως μέλος του ΔΣ του «τριφυλλιού».

Ο κ. Δέλλας είναι στενός φίλος του Βλάση Τσάκα και γνωστός του από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στις οποίες δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα πρίγκιπα. Οι διαδικασίες πάντως για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζονται, καθώς σήμερα (04/11) το πρωί εγκρίθηκε η ΑΜΚ κατά 15 εκατ. ευρώ, ενώ το ΔΣ το απόγευμα θα οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής της νέας Γενικής Συνέλευσης όπου ο πρίγκιπας αν έχει βάλει τα χρήματα θα παραστεί ως μεγαλομέτοχος.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Βλάσης Τσάκας τα τελευταία 24ωρα έχει αρχίσει επαφές και με μάνατζερ έτσι ώστε να έχει μια, απαραίτητη, βάση γνωριμιών στο ξεκίνημά του στο χώρο του ποδοσφαίρου για ένα μέλος της διοίκησης του Παναθηναϊκού, με αυξημένες μάλιστα αρμοδιότητες όπως θα είναι ο ίδιος.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved