Τσάκας: «Δεν ανησυχούμε»

Τσάκας: «Δεν ανησυχούμε»

Πεπεισμένος πως η συμφωνία μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σουλτάν Αλ Σαούντ θα προχωρήσει κανονικά, εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας.

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα Πρίγκιπα, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» τόνισε πως δεν ανησυχεί με τις εξελίξεις στις επαφές της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την Arboris Capital.

«Με ανησυχεί μόνο η πολιτική ρευστότητα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βλάσης Τσάκας.

Αρχικά, ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ, μίλησε για την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, όπου αποφασίστηκε η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου: «Τελείωσε η ΓΣ όπως την περιμέναμε. Όλα προχωράνε βάσει το πλάνο μας. Βέβαια, αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει και νωρίτερα, αλλά θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (7/11) το μεσημέρι. Αυτό έχει να κάνει με την τυπολατρία που έδειξε ο κ. Γόντικας. Οποιαδήποτε καθυστέρηση δεν είναι καλή».

Όσον αφορά στις επαφές που έχει η διοικούσα επιτροπή με την Arboris Capital: «Ο κ. Γόντικας δεν είπε κάτι τέτοιο. Είπε ότι θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο Διοικητικό Συμβούλιο. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι για «πάγωμα» της πρότασης. Κάνουν και αυτοί τη δουλειά τους. Εγώ ασχολούμαι με τη δική μας πρόταση».

Για το αν ανησυχεί κάτι τέτοιο, ανέφερε: «Με ανησυχεί η πολιτική ρευστότητα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Τίποτα άλλο. Δεν μιλάω μόνο για την ομάδα».

Αναφορικά με τον Δημήτρη Γόντικα, απάντησε: «Ίσα ίσα. Η φιλοξενία που μας παρείχε ο κ. Γόντικας ήταν άψογη. Στις συνθήκες που λειτουργεί κάνει σωστά τη δουλειά του. Ο κ. Γόντικας κάνει αυτά που του επιτρέπουν οι αρμοδιότητές του. Δεν θα κάνω τίποτα που θα είναι παράτυπο. Δύο μέρες πάνω, δύο μέρες κάτω δεν χάθηκε τίποτα».

Για το πότε αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, τόνισε: «Κοιτάζουμε τα δεδομένα. Εγώ θέλω να έρθει στις 19 του μήνα για να μείνει μέχρι τις 25 και να μην έρθει για μία μέρα. Θα τα δούμε τα σενάρια. Προσωπική μου επιθυμία είναι κάτι τέτοιο».

Για το αν φοβάται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για τον Πρίγκιπα, σχολίασε: «Θα είναι το βάπτισμα του πυρός. Γιατί θα μας… φάνε; Πήγα στην Τούμπα και ένιωσα ασφαλής στην πιο καυτή έδρα της Ελλάδας».

Όσον αφορά στα σενάρια για ανανεώσεις των Λέτο, Νίνη και Χριστοδουλόπουλου, ο Βλάσης Τσάκας, τόνισε: «Θα ήμασταν αφελείς αν δεν ξεκινούσαμε από αυτούς. Απ’ ότι ξέρω είναι στα πλάνα του προπονητή, οπότε έτσι θα πράξουμε».

Για το αν έχει επαφές με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, υποστήριξε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα».

Παράλληλα, δήλωσε πως θα είναι στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν θέλω να χαλάσω την… σειρά που έχω το «3 στα 3» και θέλω να το τελειώσω έτσι».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, απάντησε: «Είναι ένα ντέρμπι αλλά θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει εύκολα ή δύσκολα».

Για το αν τον ανησυχούν οι εξελίξεις και στο θέμα της ιθαγένειας, ανέφερε: «Το πρώτο που μας «καίει» είναι αυτό. Ο Υπουργός είχε την τροπολογία στο συρτάρι του και θα πήγαινε στην Βουλή. Ακόμα κι αν δεν περάσει, θα βρούμε έναν τρόπο να το τελειώσουμε. Δεν θέλουμε εκλογές».

Και συνέχισε: «Υπάρχει εναλλακτικό σενάριο αλλά είναι… τρικ. Γιατί να κάνεις τρικ από την στιγμή που μπορείς να το κάνεις νομότυπα».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved