«Ακουμπάμε στους φιλάθλους μας»

«Ακουμπάμε στους φιλάθλους μας»

Μείζον ζήτημα αποτελεί για τους ανθρώπους του Ηρακλή, η ανεύρεση οικονομικών πόρων σε μικρό διάστημα.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Γιάννης Τάκης, μίλησε στο «Libero 107,4», για τις κινήσεις που θα γίνουν στο άμεσο διάστημα, ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για να κλείσουνε όλες οι ανοιχτές υποθέσεις ενόψει αδειοδότησης.

«Αυτό το οποίο βίωσε ο σύλλογος το προηγούμενο καλοκαίρι μας κάνει να προετοιμαζόμαστε για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Ο κόσμος στέκεται στα δύσκολα στην ομάδα που αγαπάει. Και απευθυνόμαστε στον κόσμο για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει.

Ο Ηρακλής πορεύεται μόνος του. Ακουμπώντας στη δύναμη των φιλάθλων. Στα επόμενα ματς γενική είσοδος 15 ευρώ συμβολικό ποσό ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την αδειοδότησης», ανέφερε αρχικά.

Εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν τη διοίκηση να πάρει αυτή την απόφαση: «Στροφή στον κόσμο του Ηρακλή. Αυτός είναι η ομάδα. Τους καλούμε για άλλη μια φορά να συνεισφέρουν οικονομικά για αυτό που αγαπάνε.

Βάζουμε ένα όριο για να υπάρχει ένας στόχος. Αν όλοι αντιληφθούμε την κρισιμότητα της κατάστασης θα μας εκπλήξει ευχάριστα. Είναι διπλό καλό για να δούμε το “Καυτανζόγλειο” και πιο γεμάτο και κάθε κίνηση κάθε εισιτήριο θα βοηθά την εξυγίανση της ομάδας.

Όλοι θέλουμε γεμάτο “Καυτανζόγλειο” και μια δυνατή έδρα μέχρι να αποκτήσουμε την δική μας έδρα. Είναι μια καλή ευκαιρία για να ξέρουμε ότι κάνουμε διπλό καλό και μια προσπάθεια που κάνει η ομάδα και να εξελιχθεί πιο ομαλά η κατάσταση.

Έχει ξεκινήσει η διαδικασία προετοιμασία του φακέλου έχει μείνει το πιο δύσκολο κομμάτι των οικονομικών δυσκολιών. Είναι τα γνωστά προβλήματα με τον Τούμα, τον Μπόσνιακ τον Βέρα κτλ.

Είναι σύνολο 19 υποθέσεις. Πέρυσι σε ένα βαθμό εξυπηρετήθηκαν αλλά υπάρχουν εκκρεμότητες. Ένα μεγάλο μέρος είναι μέχρι 31 Μαρτίου. Για να συμφωνήσει κάποιος που έχει το πάνω χέρι μπορεί να πιέσει πιο εύκολα».

Σχετικά με τις πρόσφατες οφειλές που τακτοποιήθηκαν σημείωσε: «Το ποσό ξεπερνάει το 0,5 εκ. Τα πρώτα 770.000 τακτοποιήθηκαν παλιές οφειλές στην ΕΠΟ. Είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπώρησε το σωματείο.

Έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή. Συνεχίζουν οι παλιές εκκρεμότητες με όλους τους ποδοσφαιριστές και προμηθευτές και απασχολούν» ενώ συμπλήρωσε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μια απόφαση ο Ηρακλής άντεξε παλεύοντας μόνος του. Τα διαρκείας ισχύουν.

Το θέμα είναι να νιώσει ο κόσμος την ανάγκη να βοηθήσει την ομάδα του. Θα πάνε στην ευκολότερη επίλυση των προβλημάτων».

Τέλος, αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου τόνισε: «Θα ξεκινήσει η ΑΜΚ που είναι υποχρέωση της εταιρίας. Είναι πιο τεχνικό θέμα. Πού σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τον στόχο. Σήμερα καλείται να αποδείξει την αγάπη του.

Ο Ηρακλής έχει ως σημείο στήριξης τους φιλάθλους της. Έχουμε κάνει συνάντηση με τους συνδέσμους έχουν καταλάβει και έχουν συμφωνήσει με την προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συνθήκη που βιώνει η χώρα δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις. Ελπίζουμε όλα να γίνουν πιο ήρεμα και καλύτερα ώστε να στραφούμε στην αγορά με περισσότερο χρόνο.

Η ΑΜΚ είναι υποχρεωτική διαδικασία για να λειτουργήσει η εταιρία σύμφωνα με τους νόμους που υπάρχουν.

Στα τέλη του μήνα θα οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες για να πούμε ουσιαστικές λεπτομέρειες στον κόσμο ώστε να φύγει από τον ένα μέτοχο στους πολλούς χιλιάδες. Περίπου στα τέλη του Φεβρουαρίου.

Έχει περαιωθεί και η θητεία Σπανουδάκη και η θητεία Ρέμου μέχρι το 2009, η δόση στην Εφορία από τις 55.000 ευρώ έχει πέσει στα 49.000 ευρώ. Κάθε τι που μειώνει το χρέος είναι αισιόδοξο».



Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved