Τσάκας: «Με προβληματίζει η πολιτική αστάθεια»

Τσάκας: «Με προβληματίζει η πολιτική αστάθεια»

Μίνι συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή παραχώρησε ο Βλάσης Τσάκας και αφού μίλησε για το πλάνο του Αλ Σαούντ για τον Παναθηναϊκό, παραδέχθηκε ότι προβληματίζεται από την πολιτική αστάθεια της χώρας.

Ο Τσάκας μίλησε στην τηλεόραση του OTE SPORTS και αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που καίνε τους φίλους του «τριφυλλιού». Εκανε λόγο για το γήπεδο στον Βοτανικό, γι αυτούς που δεν θέλουν να προχωρήσει το ντιλ, για τον αθλητικό νόμο του Γερουλάνου και τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του λόγω της πολιτικής αστάθειας στη χώρα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Τσάκα:

Για τις προθέσεις του πρίγκιπα αλλά και την πολιτική αστάθεια στη χώρα

«Ερχόμαστε για να μεγαλώσουμε τον Παναθηναϊκό. Εχουμε πλάνο και βήμα βήμα θέλουμε ο Παναθηναϊκός να γίνει κυρίαρχος στην Ελλάδα και πρωταγωνιστής στην Ευρώπη. Η σημερινή κατάσταση, πάντως, στη χώρα μας προβληματίζει. Αισιοδοξούμε πως γρήγορα θα αποκατασταθεί η τάξη, θα έχουμε πολιτική ισορροπία και σταθερότητα. Η Ελλάδα είναι κομβικό σημείο για εμάς, πιστεύω πως θα μας δικαιώσει αυτή η προσδοκία και πως η Ελλάδα δεν θα πει όχι σε μια ευκαιρία σαν αυτή».

Για τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ

«Δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στον οικονομικό και λογιστικό έλεγχο που δεν ξεκινάει αύριο (Παρασκευή 4/11), αλλά τη Δευτέρα. Είναι θέμα της ΠΑΕ και του κ. Γόντικα, δεν φταίμε εμείς για αυτό. Παρέπεμψε το θέμα της υπογραφής του συμφώνου εμπιστευτικότητας στο ΔΣ για το απόγευμα της Παρασκευής».

Για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό

«Είχα πει εξ' αρχής πως το πλάνο των Αράβων έχει στόχους έξω από τον Παναθηναϊκό και επενδύσεις στην Ελλάδα. Για χάρη του βασιλικού, λοιπόν,  ποτίζεται και η γλάστρα. Κολλάει γάντι η περίπτωση του Παναθηναϊκού. Επίσημη ενημέρωση για τον Βοτανικό δεν έχω όλα όμως συγκλίνουν πως τον Φλεβάρη όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσει η κατασκευή. Για εμάς είναι προτεραιότητα ο Βοτανικός. Το σχέδιο περιλαμβάνει μια Παναθηναϊκή πολιτεία και εμείς θέλουμε να στεγάσουμε όλο τον Παναθηναϊκό».

Για την ψήφιση του νόμου που θα επιτρέπει στον Αλ Σαούντ να αποκτήσεις τις μετοχές

«Έχουμε αγωνία να μπορέσουμε να έχουμε την ψήφιση του νόμου που υποσχέθηκε ο κ. Γερουλάνος. Είναι παράλογο ότι ο Σαουδάραβας μπορεί να αγοράσει οτιδήποτε στην Ελλάδα αλλά όχι μια ποδοσφαιρική ομάδα. Εφόσον ψηφιστεί ο νόμος στο συμβούλιο θα υπάρχουν Σαουδάραβες που θα το στελεχώσουν».

Για μικροσυμφέροντα και αυτούς που θέλουν να χαλάσουν το ντιλ

«Τα συμφέροντα στον Παναθηναϊκό είναι τεράστια οπότε ότι εξυπηρετεί κάποιους για να χαλάσουν το ντιλ, το βάζουν στο τραπέζι. Η γενική συνέλευση την Παρασκευή αποβλέπει στην παρουσία των δυο πλευρών μέσω των νομικών εκπροσώπων τους και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Έχω αναθεωρήσει πολλές απόψεις».

Για την πίστη του στον Φερέιρα

«Πιστεύω στον Φερέιρα και προτεραιότητα είναι να νιώθει ικανοποιημένος ο προπονητής και να προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις του. Θα κουβεντιάσουμε με τον Φερέιρα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του από το καλοκαίρι. Αφού λεμε ότι τον στηρίζουμε πρέπει να το δείξουμε στην πράξη».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αναξιοπιστία του

«Πρέπει να μπει ένα τέλος στη αναξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν κανείς επένδυση θες να την προστατέψεις. Το αντίπαλο δέος ο Ολυμπιακός, και ο κ. Μαρινάκης έχει κάνει μια μεγάλη επένδυση. Είναι κοινό συμφέρον όλων να αξιοποιήσουμε το προϊόν να πάρει στην κορυφή και να κερδίζουμε όλοι από αυτό».

Για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την ΚΑΕ

«Είναι ντροπή για τον Παναθηναϊκό να λιμοκτονεί ο Ερασιτέχνης, εμείς θέλουμε να στεγαστεί στον Βοτανικό και να τον βοηθήσουμε. Αν αποχωρήσουν οι Γιαννακόπουλοι, εμείς θέλουμε έναν Παναθηναϊκό ακέραιο. Οι μεγάλες επενδύσεις δεν πρέπει να εμποδίζονται».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved