Τριπλός πονοκέφαλος για Αναστόπουλο

Τριπλός πονοκέφαλος για Αναστόπουλο

Ο Βαγγέλης Μάντζιος αποτελεί τον μεγάλο «πονοκέφαλο» του Νίκου Αναστόπουλου εν’ όψει του Σαββατιάτικου (05/11, 5.15μ.μ.) παιχνιδιού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Ο Έλληνας επιθετικός που αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Τετάρτης (02/11) καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο ακολούθησε σήμερα (03/11) θεραπεία και έκανε τρέξιμο ενώ αύριο (04/11) θα δοκιμάσει στην τελευταία προπόνηση να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο προπονητής του ΟΦΗ θα περιμένει τον ικανό σέντερ φορ που κάνει τη διαφορά στην κρητική ομάδα μέχρι τη σέντρα του αγώνα στην Πλατεία και πιθανότατα θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Από κει και πέρα νοκ-άουτ τέθηκαν για τη μάχη με τους «κυανέρυθρους» οι Μπόλντισαρ Μποντόρ και Ντένις Σόουζα. Ο Ούγγρος μέσος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό και ο Βραζιλιάνος αμυντικός από κάκωση στο γόνατο.

Παράλληλα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μηνάς Πίτσος, Χρήστος Μπούρμπος, Λάζαρος Χαριτωνίδης και ο ανέτοιμος Βάντο. Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Μαρινάλντο Σουμπίνιο, Αλεξάνταρ Κατάϊ (υπήρξε συμφωνία με τον Ολυμπιακό να μην αγωνιστούν στο Καραϊσκάκη) και ο Φώτης Παπουλής ο οποίος ξεπέρασε τη διάταση στον δεξιό προσαγωγό. Το… μενού της Πέμπτης είχε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα ο «Αλενατόρε» χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες και έπαιξαν δίτερμα χωρίς τερματοφύλακες.

Στόχος του έμπειρου τεχνικού ήταν οι ποδοσφαιριστές του να έχουν γρήγορη κίνηση. Στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα με τερματοφύλακες που περιελάμβανε περιοριστικούς όρους. Οι Καμπάνταης, Παπουλής και Σίσιτς σκόραραν στο δίτερμα. Το τελευταίο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε στις στημένες φάσεις. Ο «Αναστό» έδειξε στους παίκτες του, τους τρόπους που ήθελε να ακολουθήσουν είτε όταν αμύνονται, είτε όταν επιτίθενται.

Συγχρόνως, ο Νίκος Αναστόπουλος απαιτούσε από όλους τους ποδοσφαιριστές να στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα απ’ οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκονται και φυσικά να μην αφήνουν ανεκμετάλλευτη καμία φάση που είχε προϋποθέσεις για σκοράρισμα. Ο προπονητής του ΟΦΗ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσαρμογή, αλλά και την ανταπόκριση που έδειξαν οι παίκτες του σε ότι τους ζήτησε. Πέραν του Μάντζιου ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι Βάντο, Χαριτωνίδης και Μπούρμπος. Και τρεις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Η τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» πριν τον Πανιώνιο έχει προγραμματιστεί για αύριο (04/11) στις 10.30 το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και στις 3.30 το μεσημέρι η αποστολή που θα επιλεγεί από την τεχνική ηγεσία θα «πετάξει» για την Αθήνα.

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved