Μπάντοβιτς: «Πάμε για τη νίκη στην Ξάνθη»

Μπάντοβιτς: «Πάμε για τη νίκη στην Ξάνθη»

Την αισιοδοξία ότι ήρθε η ώρα να εξαργυρώσει τις θετικές εμφανίσεις με βαθμούς αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη, εξέφρασε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην σημερινή (3/11) συνέντευξη Τύπου.

«Μετά από δύο εβδομάδες, δίχως επίσημο αγώνα, επιστρέφουμε σε ρυθμό πρωταθλήματος. Σ’ αυτό το διάστημα και προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε υψηλό το ρυθμό μας, τόσο μέσω των προπονήσεων, όσο και παίζοντας δύο φιλικά, στα οποία δείξαμε καλό πρόσωπο.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο κόσμος μπορεί να περιμένει μια δυνατή ομάδα, που θα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και, παίζοντας όπως το τελευταίο διάστημα, θα παίρνει αποτέλεσμα. Μια ομάδα με διάρκεια, κάτι που εκτιμώ ότι θα φανεί πολύ καλύτερα στο διάστημα που θα παίζουμε Κυριακή – Τετάρτη, μετά την προσθήκη των δύο ομάδων (σ.σ. Λεβαδειακός, Δόξα Δράμα)» τόνισε αρχικά ο Μαυροβούνιος τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.

«Για μένα το κρίσιμο παιχνίδι είναι πάντα αυτό που ακολουθεί. Και τώρα, αυτό είναι της Ξάνθης. Ένα παιχνίδι, πολύ σημαντικό. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά και είμαστε δυνατοί και αγωνιστικά και από πλευράς ψυχολογίας - μας βοήθησαν και οι τελευταίες εμφανίσεις.

Έτοιμοι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα Παίζοντας εκτός, με την Ξάνθη, η ισοπαλία είναι, ασφαλώς, θετική. Εμείς, ωστόσο, πάντα, από τη μέρα που ήρθα, παίζουμε για τη νίκη. Και την Κυριακή, λοιπόν, θέλουμε να μπούμε δυνατά και να πάρουμε το ματς. Αν είμαστε σε καλή μέρα, πιστεύω, με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο, πως θα κερδίσουμε.

Μπορεί κάποιες ομάδες να έχουν πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα και να έχουν μαζέψει περισσότερους βαθμούς από εμάς, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Παίρνοντας, άρα αποτέλεσμα την Κυριακή και δεδομένου ότι, αμέσως μετά, έχουμε τον Εργοτέλη μέσα, μέσα σε μία εβδομάδα, μπορεί να έχουμε μαζέψει έξι βαθμούς και να λέμε ότι είναι καλά! Μέσα σε 10-15 μέρες μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω, επαναλαμβάνω, ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα, που χρειαζόμαστε για να “λυθούμε”. Είναι το μόνο που μας λείπει».

Για το ιατρικό δελτίο: «Όλοι, σχεδόν, οι παίκτες είναι καλά. Ο Καλαντζής προπονήθηκε σήμερα και, αν είναι στην ίδια κατάσταση ως την Κυριακή, μπορώ να τον υπολογίζω κανονικά. Ενώ και οι, από καιρό,  τραυματίες μπαίνουν σιγά – σιγά σε ρυθμό, αν και χρειάζονται το χρόνο τους, ώστε να βελτιώσουν και τη φυσική τους κατάσταση. Πάντως, σε πολύ σύντομο διάστημα και ο Μίχος και ο Τσίγκας υπολογίζουμε να μπουν κανονικά στις προπονήσεις. Αυτό σημαίνει πως θα έχω πολλούς παίκτες και λύσεις στη διάθεσή μου και, όπως έχουμε ήδη αρχίσει, θα κάνουμε αρκετές προπονήσεις σε γκρουπ, σε υποομάδες, ώστε να δουλέψω πιο “αναλυτικά” με κάθε ποδοσφαιριστή».

Για το θέμα Μαρτίν – Ηλιάδη: «Αν και για τον Μαρτίν είχαμε ενδιαφερθεί από καιρό, η υπόθεση δεν εξαρτιόταν μόνο από μας, αλλά και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, καθώς είχε και άλλες προτάσεις και ήθελε να περιμένει. Άρα, η μόνη μας επιλογή, ήταν να περιμένουμε. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποιο νεώτερο. Είμαστε, όμως, αισιόδοξοι ότι θα τελειώσει θετικά, γιατί, όπως είδαν όλοι (σ.σ. στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα) είναι ένας παίκτης, που μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι σήμερα – αύριο θα ξέρουμε οριστικά τι θα γίνει, όπως, ασφαλώς και στο θέμα του Ηλιάδη».

Για τον φετινό προγραμματισμό: «Δεν έγινε κανένα λάθος. Με τις οικονομικές δυνατότητες που υπήρχαν, διαμορφώσαμε ένα πλάνο και το ακολουθήσαμε. Και, απ’ τη στιγμή που λίγο αργότερα, βρήκαμε έναν ποδοσφαιριστή, που μπορεί να μας βοηθήσει, κινηθήκαμε και τον “κλείσαμε”».

Για το ρόστερ: «Εξ αρχής είχα πει ότι θα ήθελα να δουλέψω με 25 - 26 ποδοσφαιριστές. Μπορεί αυτή τη στιγμή να υπάρχουν 32, πέρα, ωστόσο, απ’ το γεγονός ότι υπάρχουν και κάποιοι πιο μικροί σε ηλικία, μην ξεχνάτε ότι είχαμε και τέσσερα –πέντε, στην ουσία- χειρουργεία. Οφείλαμε, λοιπόν, να έχουμε εναλλακτικές. Υπολογίζοντας όλα αυτά, οι παραπάνω είναι μόνο δύο – τρεις. Άρα δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα στην δουλειά μου. Όσον αφορά, δε, το γεγονός ότι σε ορισμένες προπονήσεις δουλεύουμε σε γκρουπ, σαφώς και δεν συμβαίνει επειδή... δεν χωράμε στο γήπεδο! Αποτελεί συνειδητή επιλογή. Καθώς, στην ομαδική τακτική, μπορείς να δουλεύεις με όλους τους παίκτες μαζί. Στην υποομαδική τακτική, όμως, είναι καλύτερα να το κάνεις σε υποομάδες, ώστε και πιο λεπτομερώς να δουλέψει ένας παίκτης και περισσότερο χρόνο».



Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved