Μπορμπόκης: «Προτεραιότητα το ντέρμπι για ΑΕΚ»

Μπορμπόκης: «Προτεραιότητα το ντέρμπι για ΑΕΚ»

Την άποψή του πως η ΑΕΚ έχει θέσει σε προτεραιότητα το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Βασίλης Μπορμπόκης.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» μίλησε για την αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας, την απόφαση του Νίκου Κωστένογλου να κάνει αλλαγές και τη «δοκιμασία» του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπορμπόκης μίλησε για:

Την απόφαση του Νίκου Κωστένογλου να ξεκουράσει πολλούς ποδοσφαιριστές κόντρα στην Λοκομοτίβ: «Ο Νίκος (σ.σ. Κωστένογλου) έχει αποφασίσει πως τον ενδιαφέρει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να παίξουν πάλι οι ίδιοι για να βρουν ρυθμό. Διαφωνώ με τις τόσες πολλές αλλαγές σε ένα ματς. Τα παιχνίδια σε φέρνουν σε καλή κατάσταση κι όχι οι προπονήσεις».

Τους κινδύνους που υπάρχει για τα νεαρά παιδιά της ομάδας να «πέφτουν» σε ένα τόσο δύσκολο ματς: «Οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για να βάλεις ένα μικρό παιδί στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ τώρα. Έτσι ρισκάρεις. Είτε θα τον κάψεις είτε θα έχει το θράσος και το ταλέντο, όπως είχε ο Κώστας Μανωλάς, που από την απραξία έπαιξε και κατάφερε να αποδώσει βγάζοντας την καρδιά του. Σπάνια βρίσκεις έναν 18χρονο να έχει τόσα συνεχόμενα ματς με καλή απόδοση».

Την αλλαγή που μπορεί να φέρει στην ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου: «Δεν νομίζω πως μπορούν να αλλάξουν πάρα πολλά σε θέματα τακτικής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Κυρίως η βελτίωση είναι θέμα ψυχολογίας στην παρούσα φάση. Πιστεύω πως οι όποιες αγωνιστικές αλλαγές θα φανούν σε περίπου δύο μήνες».

Το ντέρμπι της Κυριακής (6/11) με τον Παναθηναϊκό: «Το ματς δεν είναι εκτός έδρας για την ΑΕΚ, αλλά εντός. Σημασία για μια έδρα έχει το γήπεδο και όχι ο κόσμος. Αυτή είναι τουλάχιστον η άποψή μου».

Την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς: «Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο κίνητρο, αλλά έχει βέβαια προβλήματα και τραυματισμούς. Δεν νομίζω πως θα κοιτάξει να παίξει με αντεπιθέσεις. Θέλεις τη νίκη και δεν μπορείς να πας να παίξεις στην κόντρα. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να κυριαρχήσει. Να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, να πιέσει ψηλά και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με την ΑΕΚ έχει προτεραιότητα το ευρωπαϊκό ματς. Αν κερδίσει έχει πολλές πιθανότητες να περάσει. Το κίνητρο είναι μεγάλο για τους παίκτες, αγωνιστικό και οικονομικό».

Το «βάρος» που έχουν οι παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά»: «Βλέπω πως υπάρχει μία πίεση στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ δύσκολη ομάδα, ίσως μαζί με τον Ολυμπιακό η πιο δύσκολη λόγω πίεσης από τον κόσμο. Όμως στα αποδυτήρια πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Σαλπιγγίδης δεν χρειάζεται βοήθεια; Όταν βλέπεις πως στην πρώτη στραβή θα φορτώσουν σε σένα τα βάρη, είναι δύσκολο να αποδώσεις».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved