«Μάχιμοι» Καραμαλίκης και Μπλάζιτς στο Αγρίνιο

«Μάχιμοι» Καραμαλίκης και Μπλάζιτς στο Αγρίνιο

Σε κανονικούς ρυθμούς μπήκαν οι Καραμαλίκης και Μπλάζιτς στην προπόνηση της Τετάρτης (2/11) στον Παναιτωλικό.

Οι δύο παίκτες έλαβαν μέρος στην προπόνηση χωρίς να αισθανθούν κανένα απολύτως πρόβλημα και αυτομάτως έθεσαν εαυτό στην διάθεση του Μπάμπη Τεννέ εν όψει του κυριακάτικου (6/11) αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Ο τεχνικός των «καναρινιών» προετοιμάζει τους παίκτες του για ένα δύσκολο ματς, λαμβάνοντας υπόψιν όχι μόνο το ποιοτικό έμψυχο δυναμικό της κρητικής ομάδας και την ομοιογένεια που χαρακτηρίζει το παιχνίδι της, αλλά και την ανεβασμένη ψυχολογία της έπειτα από την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική.

(*) Οι Δέντσας, Παππάς, Σέγε, Πασάς, Καπνόπουλος, Σμίλτος, Μεταξούλης, Ζέρης, συμμετείχαν σε δίτερμα την Τετάρτη (2/11) στο οποίο πήραν μέρος και ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής του Παναιτωλικού, το οποίο έληξε με σκορ 2-0 με δύο τέρματα του Πασά.

«Η σιωπή μας κάνει θόρυβο»

Αλλαγή στάσης στο θέμα των εισιτηρίων όσο αφορά την στάση της διοίκησης στα εκτός έδρας ματς ζητάει ο οργανωμένος σύνδεσμος οπαδών Παναιτωλικού «Θύρα 6». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις 29/10 στον αγώνα Παναιτωλικός – Ξάνθη, ως ΘΥΡΑ 6 απείχαμε από την έναρξη του αγώνα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους παρακάτω λόγους:

1. Θεωρούμε ότι ο τρόπος με τον οποίο είναι τοποθετημένα τα κάγκελα μπροστά από τις θύρες 6 και 7 εγκυμονούν κινδύνους για τη σωματική μας ακεραιότητα. Η στενότητα του χώρου δεν επιτρέπει ασφαλή διέλευση τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από τις θύρες αυτές. Δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο έκτακτης εκκένωσης του πετάλου με αυτές τις συνθήκες...

2. Καταγγέλλουμε την αυταρχική, προκλητική και υβριστική στάση της αστυνομίας σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια με αποκορύφωμα τον αγώνα με τα Γιάννενα, στον οποίο απειλήθηκε ακόμα και η ζωή μας (όχι από ρίψη χημικών πάντως...).

3. Απαιτούμε την αλλαγή στάσης της διοίκησης όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου μας στους εκτός έδρας αγώνες. Κατανοούμε τις αντικειμενικές δυσκολίες του θέματος, απλά δεν γίνεται η ΘΥΡΑ 6 που επί 3 δεκαετίες ήταν πάντα παρούσα σε όλα τα γήπεδα που αγωνιζόταν ο Παναιτωλικός, να απουσιάζει από την καλύτερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του.

Για όλους τους παραπάνω λόγους αποφασίστηκε η ειρηνική αποχή μας από την έναρξη του Σαββατιάτικου ματς, όπως και έγινε. Σε αντίθεση με την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε στην πόλη παραμονές του αγώνα (ντου, επεισόδια, συγκρούσεις με την αστυνομία), ως ΘΥΡΑ 6 αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι μπορούμε να προστατεύσουμε το χώρο μας και την ομάδα χωρίς διαμεσολαβητές.

Ωστόσο η αστυνομία ακολουθώντας τακτικές χούντας, πλημμύρισε την είσοδο και τον περιβάλλοντα χώρο της ΘΥΡΑΣ 6 με όλο το δυναμικό της από νωρίς προσπαθώντας να προκαλέσει η ίδια την επιβεβαίωση της παραφιλολογίας. Εμείς από την πλευρά μας όμως δείξαμε ότι δε μασάμε από κάτι τέτοια αφού με δικές μας ενέργειες απομακρύνθηκαν από το χώρο. Κατόπιν, εκατοντάδες ανθρώπων εισήλθαν χωρίς κανένα πρόβλημα στο γήπεδο μέσα σε μόλις 15 λεπτά, δεχόμενοι τον απαραίτητο σωματικό έλεγχο, τον οποίο σημειωτέον ποτέ δεν αρνηθήκαμε. Αποδείξαμε στην πράξη λοιπόν ότι η παρουσία της αστυνομίας αν όχι επικίνδυνη είναι τουλάχιστον περιττή.

Η είσοδος του κόσμου ξεκίνησε με τη σέντρα όπως ακριβώς είχε προαποφασιστεί. Έως εκείνη την ώρα η ΘΥΡΑ 6 παρέμεινε κενή αγχώνοντας φίλους και εχθρούς. Η εικόνα των κενών καθισμάτων σε συνδυασμό με το πανώ που ήταν αναρτημένο από μέλη μας («Αδεια καθίσματα εκτός, μόνος ο Παναιτωλικός) κατέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τι ακριβώς στερείται ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ όταν αγωνίζεται μόνος στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μετά την ολοκλήρωση της εισόδου όλων των μελών μας και μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα, δείξαμε ξανά τι έχει να κερδίζει η ομάδα από την παρουσία μας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook κάντε LIKE στο Οnsports πατώντας ΕΔΩ



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved