Βιεϊρίνια: «Το οφείλω σε ΠΑΟΚ και Ελλάδα»

Βιεϊρίνια: «Το οφείλω σε ΠΑΟΚ και Ελλάδα»

Ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας άφησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μιλώντας στο PAOK WEB TV, υποστήριξε πως οφείλει πολλά στον «Δικέφαλο» αλλά και στην Ελλάδα για την εξέλιξή του ως ποδοσφαιριστής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του συλλόγου.

«Δεν έχω κάποιο δίλημμα για το που θα παίξω. Είναι καλό αν έχουμε τέτοια διλήμματα στη ζωή μας, καλά διλήμματα όπως έχω εγώ για παράδειγμα. Δε νομίζω ότι ο κ. Σάντος ήρθε μέχρι εδώ για να δει μόνο εμένα. Είχαμε αρκετούς διεθνείς παίκτες στο τελευταίο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι ήρθε να δει κι αυτούς. Δε νομίζω ότι ήρθε να με δει, μια και με ξέρει από τα τελευταία τρία χρόνια», τόνισε αρχικά ο Βιεϊρίνια για να συμπληρώσει:

«Είναι ωραίο, όμως, γιατί από τότε που είμαι εγώ στον ΠΑΟΚ, είναι η πρώτη φορά που έρχεται κάποιος από εθνική ομάδα για να με δει. Μίλησα μαζί τους και ξέρω πως είναι τα πράγματα στην Πορτογαλία. Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό να έχει συμπαίκτες όπως ο Ρονάλντο. Πάντα είχα το όνειρο να παίξω σε εθνική ομάδα, αλλά τώρα με αυτό το δίλημμα που μου λες και με τη γέννηση του παιδιού μου έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα και αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για τη σιγουριά που μου δίνουν οι άνθρωποι εδώ. Αισθάνομαι καλά γιατί όλοι περιμένουν να πάρω μια απόφαση και να παίξω στην Ελλάδα γιατί οφείλω πρώτα στον ΠΑΟΚ για τα όσα έχω γίνει ως παίκτης μέχρι τώρα και μετά σε όλη την Ελλάδα».

Για τα άσχημα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στους τελευταίους αγώνες, υπογράμμισε: «Νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις τα άσχημα παιχνίδια και τις στιγμές που είχαμε αυτήν την περίοδο είναι να παίξουμε καλά στο παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς. Αυτό είναι νομίζω το πιο σημαντικό. Κάθε φορά, μετά από άσχημα αποτελέσματα ή κακές επιδόσεις, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι και τώρα το επόμενο παιχνίδι είναι ενάντια στη Σάμροκ Ρόβερς και περιμένουμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο ματς και να περάσουμε αυτές τις κακές στιγμές γιατί για εμάς δεν είναι καλό και δεν αξίζει στους οπαδούς μας».

Για τον μήνα Οκτώβριο και τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας κι αν είναι ο ίδιος κουρασμένος σωματικά ή ψυχολογικά, ο Βιεϊρίνια κατέληξε:
«Δε νομίζω πως είναι η κούραση. Η πίεση υπάρχει πάντα σε αυτήν την ομάδα και γι΄ αυτό το λόγο και είναι τόσο μεγάλη ομάδα και έχει τόσο καλούς παίκτες. Αν δεν υπάρχει πίεση, κανένας δε θέλει να παίζει σε μια τέτοια ομάδα και είναι καλό για μας. Όταν όμως δεν έχουμε καλά αποτελέσματα αυτή η πίεση δεν είναι αυτή που θέλουμε. Πρέπει μετά να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και αισθανόμαστε μεγαλύτερη πίεση, μιλάω φυσικά για μένα. Δεν αισθάνομαι κουρασμένος, αλλά δε γίνεται κάθε φορά να είσαι ο καλύτερος παίκτης ή η καλύτερη ομάδα. Υπάρχουν φορές και περίοδοι που τα πράγματα δεν πάνε καλά και το γκολ δεν έρχεται. Στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να κερδίσουμε, πιστεύω όμως ότι με τη δουλειά και με το χρόνο, τα πράγματα θα γυρίσουν όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved