Βιτόλο: «Κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα»

Βιτόλο: «Κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα»

Σε μια από τις πλέον δημοφιλείς ραδιοφωνικές εκπομπές στην Ισπανία, την El Larguero, μίλησε ο μέσος του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Βιτόλο και αναφέρθηκε κυρίως στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, ενώ έκανε λόγο και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός χαφ του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για τις συνθήκες ζωής στη χώρα μας, δεδομένου ότι και στην πατρίδα του η κατάσταση δεν είναι παρά ελάχιστα καλύτερη, αναφέρθηκε στις τιμές των εισιτηρίων στα ελληνικά γήπεδα, ενώ μίλησε και για το παρουσία των «πρασίνων» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιτόλο για:

Την κρίση στην Ελλάδα

«Είναι αλήθεια πως η χώρα περνάει μια πολύ κρίσιμη εποχή όσον αφορά στην οικονομία της, αλλά είναι επίσης δεδομένο πως εμάς τους ποδοσφαιριστές δεν μας επηρεάζει με άμεσο τρόπο μιας και έρχεται ακόμη αρκετός κόσμος για να δει τα παιχνίδια, έχουμε μεγάλο αριθμό οπαδών σε κάθε ματς. Φαίνεται πως ο κόσμος προκειμένου να ξεφύγει από την δύσκολη καθημερινότητα του συνεχίζει να πηγαίνει να βλέπει ποδόσφαιρο. Εχω την τύχη να είμαι σε μια ομάδα από τις πιο σημαντικές της χώρας και δεν έχουμε πρόβλημα με τις πληρωμές».

Τις τιμές των εισιτηρίων στα ελληνικά γήπεδα

«Νομίζω πως οι τιμές των εισιτηρίων είναι παρόμοιες με αυτές στα ισπανικά γήπεδα. Προερχόμαστε από ένα πολύ σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο εκεί ήταν γεμάτο, το ποδόσφαιρο είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στην χώρα. Ο κόσμος συνεχίζει να βγαίνει και να πηγαίνει στα μαγαζιά, αλλά σίγουρα λιγότερο από άλλες εποχές. Ωστόσο, δεν αντιλαμβάνομαι σε μεγάλο βαθμό την κρίση, βέβαια εγώ ζω σε προάστιο της Αθήνας και δεν καταλαβαίνω πολύ πως υπάρχει αυτή η οικονομική κρίση, όπως φτάνει η πληροφόρηση στην Ισπανία. Ναι, η κρίση δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, σ' όλο τον κόσμο, αλλά φαίνεται πως εδώ δεν έχουν λύσεις για να βγουν από αυτήν. Είναι κρίσιμη η εποχή. Υπάρχουν πολλές απεργίες κάθε εβδομάδα και αυτές κάνουν μεγαλύτερο κακό και δεν βοηθούν την χώρα να βγει από την οικονομική κρίση».

Την πρωτοπορία του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία

«Παίζουμε νέο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Είμαστε πρώτοι και μακάρι να συνεχίσουμε τόσο καλά και να παραμείνουμε στην κορυφή».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved