Μποντόρ: «Φτιάχνουμε κάτι μεγάλο στον ΟΦΗ»

Μποντόρ: «Φτιάχνουμε κάτι μεγάλο στον ΟΦΗ»

Αισιόδοξος για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μόλντισαρ Μποντόρ.

Ο Ούγγρος μέσος του ΟΦΗ, μίλησε στον «Athletic Radio 104,2» και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι νιώθει δικαιωμένος για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στους κρητικούς.

Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ: «Όλα όσα μου είπε ο Γιάννης Αναστασίου έχουν βγει αληθινά. Νιώθω δικαιωμένος για την απόφαση μου να συνεχίσω στον ΟΦΗ και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: «Πάντα όταν ένας παίκτης είναι νέος και πηγαίνει σε μια καινούργια ομάδα, δεν γνωρίζει τις δυνατότητες της και πιστεύω ότι κανένας δεν περίμενε τα τελευταία αποτελέσματα. Όμως, ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για τα συγκεκριμένα παιχνίδια και πιστεύω ότι πήραμε δίκαια αυτά τα αποτελέσματα».

Για τις δυνατότητες του ΟΦΗ: «Έχουμε πολλές δυνατότητες και θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο και ο ΟΦΗ να κάνει την έκπληξη στο πρωτάθλημα. Όμως, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκρατημένοι. Να πηγαίνουμε μπροστά κάνοντας βήμα – βήμα ώστε να κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι που θα έρχεται».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Εμείς πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον αγώνα που έρχεται. Όμως, σίγουρα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που δώσαμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Βέβαια, η νοοτροπία μας παραμένει η ίδια. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Πάντα ξεχωρίζουμε τους αγώνες και κοιτάζουμε διαφορετικά το κάθε παιχνίδι που έρχεται».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Έχει δημιουργηθεί μια καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και καλό τεχνικό τιμ που κάνει σοβαρή και επαγγελματική δουλειά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά που γίνεται στην ομάδα αλλά και ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχω συναντήσει στην ομάδα».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Είναι από τους καλύτερους φιλάθλους της χώρας και αρκετά τρελοί. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τον κόσμο του ΟΦΗ και ασφαλώς είναι πολύ σημαντικό που βρίσκονται στο πλευρό μας και μας συμπαραστέκονται. Το γήπεδο μας είναι μικρό και μου αρέσει που γεμίζει σε κάθε αγώνα. Όμως, τον ΟΦΗ υποστηρίζει όλη η Κρήτη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Είναι πολύ φανατικοί και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved