Τσιώλης: «Η πιο λυτρωτική Δευτέρα»

Τσιώλης: «Η πιο λυτρωτική Δευτέρα»

Για τον Ολυμπιακό Βόλου και όχι μόνο μίλησε ο Σάκης Τσιώλης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της NOVA «Super League Experts».

Ο τεχνικός των Βολιωτών αναφέρθηκε στην ομολογουμένως πολύ καλή πορεία της ομάδας του, την πρόκληση του Κυπέλλου, τη συνεργασία του με τον Αχιλλέα Μπέο, τους οπαδούς, για τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και για τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης:

Για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου:"Έχουμε μια πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα και βάση της εικόνας που έχουμε από την αρχή της χρονιάς, δικαιολογημένα βρισκόμαστε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Παίζουμε ένα καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι όχι μόνο στο Βόλο αλλά όλη η φίλαθλη Ελλάδα ευχαριστιέται να βλέπει τον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει ποδόσφαιρο.Επιστρέψαμε στην μεγάλη κατηγορία μετά από 22 χρόνια. Αυτό που κοιτάξαμε από την πρώτη στιγμή ήταν να αποφορτίσουμε του παίκτες από τους οποίους ζητήσαμε να το ευχαριστηθούν . Μπαίνουμε στο γήπεδο με σκοπό να παίξουμε το παιχνίδι μας και όχι να έχουμε ρόλο κομπάρσου. Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας και για αυτό δεν αναθεωρούμε τα πλάνα μας σε ότι αφορά το αγωνιστικό μας στυλ.Μεχρι τώρα έχουμε μια παρά πολύ καλή συγκομιδή βαθμών και εάν λάβουμε υπόψη μας πως έχουμε κατακτήσει αυτούς τους βαθμούς και με ποιους αντιπάλους μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον." 

Για τον Αχιλλέα Μπέο:«Σε αυτά τα δυο χρόνια που συνεργαζόμαστε με τον κύριο Μπέο ο Ολυμπιακός έχει μόνο επιτυχίες. Έχουμε μια άριστη συνεργασία γιατί ο κύριος Μπέος είναι πολύ οργανωτικός, γνωρίζει το αντικείμενο και φροντίζει να μην μας λείψει τίποτα από την ομάδα γεγονός που μας κάνει να δουλεύουμε απερίσκεπτοι με το μυαλό μόνο στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.» Για την βοήθεια του κόσμου:"Ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόμαστε πρέπει να εκφράζει και τον κόσμο μας. Οι φίλαθλοι μας είναι εκπληκτικοί και μας έχουν βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα και αν δεν κάνω λάθος έχουν βγει πρώτοι σε προσέλευση στο γήπεδο. Όσο για τις εγκαταστάσεις έχουμε ότι ακριβώς χρειάζεται μια επαγγελματική ομάδα για να δουλέψει σωστά.Όλος ο κόσμος του Βόλου έχει αρχίσει να πιστεύει  ότι η ομάδα μπορεί να πάει ψηλά και να παίξει στην Ευρώπη. Αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα γιατί δείχνουν να αναγνωρίζουν τη δουλειά που γίνεται εδώ και 18 μήνες στο Βόλο." 

 Για τους στόχους του Ολυμπιακού Βόλου:" Η σημερινή Δευτέρα ήταν η πιο λυτρωτική από την αρχή του πρωταθλήματος. Αυτό γιατί πετύχαμε μια σπουδαία νίκη φτάσαμε τους 28 βαθμούς και ήμαστε πάρα πολύ κοντά στο να πετύχουμε το βασικό μας στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πλέον δεν υπάρχει κανένα άγχος γιατί ότι και να πετύχουμε είναι κέρδος για μας και έξω από τους αρχικούς μας στόχους." 

 Για την μάχη του τίτλου:"Όποια ομάδα κάνει δυο νίκες στα δυο επόμενα παιχνίδια και ειδικά εάν είναι ο Ολυμπιακός αυτός θα είναι πολύ κοντά στο να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι καθοριστικά τα δυο επόμενα ματς. Εάν νικήσει ο Ολυμπιακός θα τελειώσουν όλα, ενώ αν ο Παναθηναϊκός πάρει τη νίκη στο Καραϊσκάκη τότε θα ξεκινήσουν τα πάντα από την αρχή και το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική.Για τον Παναθηναϊκό η νίκη στην Τούμπα ήταν μονόδρομος αλλά και μια πολύ μεγάλη νίκη που τον κράτησε ζωντανό. Είναι μια νίκη που έδωσε χρώμα στο πρωτάθλημα."

Για τον Ολυμπιακό:"Ο Ολυμπιακός με το ροστερ και την ποιότητα που διαθέτει θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του. Όπως λέει και ο Βαλβέρδε δημιουργεί ευκαιρίες δεν βάζει το γκολ τι στιγμή μάλιστα που έχει κατά τη γνώμη μου το πληρέστερο ρόστερ από τη μέση και μπροστά." 

 Για το Τζιμπρίλ Σισέ:"Ο Σισέ είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και εχει διάφορα από τους άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού. Στον πρώτο γύρο το παιχνίδι του ΠΑΟ ήταν προβλέψιμο καθώς στηριζόταν και επικεντρωνόταν στον Σισέ. Τώρα έχει αρχίσει να γίνεται πιο ορθολογικό καθώς ανεβαίνει αγωνιστικά ο Λέτο και μπαίνει και αυτός στο παιχνίδι.Ο Σισέ έχει ταυτιστεί με τον Παναθηναϊκό και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της ομάδας. Είναι ιδιαίτερα εκφραστικός στα παιχνίδια και τα αποτελέσματα της ομάδας του και για αυτό είναι χρήσιμος για την ομάδα και τους συμπαίκτες του ακόμα και όταν δεν παίζει."

Για το Δημήτρη Σαλπιγγίδη:"Ο Σαλπιγγίδης είναι κορυφαίος έλληνας επιθετικός τα τελευταία χρόνια ο όποιος εχει βοηθήσει πολύ και την εθνική μας ομάδα σε κρίσιμα παιχνίδια Νομίζω ότι λείπει πολύ από τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών."

Για την ΑΕΚ:"Η ΑΕΚ έχει πάρα πολλά διοικητικά προβλήματα που της στοίχησαν και αγωνιστικά;. Έχει κάποιους ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα ο Λυμπερόπουλος και ο Σκόκο που συνέβαλαν να πάρει η ΑΕΚ μερικές σημαντικές νίκες αλλά δεν έχει την σταθερότητα που απαιτείται."

Για το εάν νιώθει έτοιμος για το άλμα:"Εγώ νιώθω έτοιμος και αν μου ζητηθεί δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναλάβω μεγάλη ομάδα. Εάν ξέρεις τη δουλειά σου και πιστεύεις στον εαυτό σου τοτε μπορείς να ανταποκριθείς και σε μεγάλη ομάδα. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο είναι να διαχειριστείς μια μικρομεσαία ομάδα, παρά μια μεγάλη ομάδα."



Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved