Η ώρα του Μπούντιμιρ στον Εργοτέλη

Η ώρα του Μπούντιμιρ στον Εργοτέλη

Στον Μάριο Μπούντιμιρ θα πέσουν τα… φώτα στην αυριανή προπόνηση (2/11) του Εργοτέλη. Ο Κροάτης επιθετικός θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και εφόσον τα καταφέρει, θα ανοίξει ο δρόμος για την συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο 25χρονος παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της τενοντίτιδας στο πέλμα. Στο ιατρικό τιμ της κρητικής ομάδας πάντως υπάρχει αισιοδοξία για την παρουσία του στην αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου, από την οποία θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι από την διοίκηση Πίρσον, Φραγκουλάκης και Χίμπλινγκερ. Αύριο εξάλλου θα αποφασιστεί η ημερομηνία που ο Ντιέγκο Ρομάνο  θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Σε ότι αφορά τον Σερζ Ντιέ, στο περιβάλλον του παίκτη επιμένουν ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Εργοτέλης, παρά τις ανεπίσημες διαψεύσεις που έγιναν στο Ηράκλειο.

«Ετσι έπαθε την ζημιά ο Ρομάνο»

Ο γιατρός Σήφης Χριστοφοράκης μίλησε στον «Athleticradio 104,2» για τον σοβαρό τραυματισμό του Ντιέγκο Ρομάνο.

«Είναι άτυχος ο Ντιέγκο. Το έπαθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Τρίπολη. Η κάκωση που υπέστη είναι στροφική. Το ένοιωσε και ο ίδιος, το διαπιστώσαμε και εμείς. Γύρισε δηλαδή το γόνατο του. Δεν ήταν σύγκρουση. Ο παίκτης πάτησε άσχημα που λέμε στο έδαφος και γύρισε το γόνατο του. Το ένοιωσε και αυτός όταν πάτησε άσχημα. Με αυτόν τον τρόπο συνήθως έχουμε ρίξεις μηνίσκου. Όταν υπάρχει συστροφή στο γόνατο».

Στον Εργοτέλη δεν σπουδαιολόγησαν τον τραυματισμό στην αρχή, όπως είπε ο κ. Χριστοφοράκης  «η υποψία από την πλευρά μας υπήρχε από την αρχή, αλλά έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Επιβεβαιώθηκε με την μαγνητική  ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί πόδι. Εχει κάποιες βλάβες και  στο μηνίσκο, αλλά αυτό είναι δευτερεύον».

Για το χρόνο αποθεραπείας: «Για ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο τραυματισμός αυτός   σημαίνει χειρουργείο. Χρειάζεται να γίνει επέμβαση την οποία και θα ορίσουμε τις επόμενες ημέρες. Δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει το πότε, αλλά θα γίνει άμεσα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα χειρουργεία παίρνουν 5-6 μήνες. Η σεζόν τελειώνει για τον Ντιέγκο».

Για την ψυχολογική κατάσταση του ποδοσφαιριστή: «Μίλησα με τον παίκτη. Του ήρθε απότομα. Δεν περίμενε τέτοιο τραυματισμό. Δεν τον είχε σπουδαιολογήσει τόσο. Είναι η πρώτη φορά που παθαίνει κάτι τόσο σοβαρό και είναι λογικό να μην είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ



Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved